Kumppanisi, kun haluat onnistua verkossa.

Verkkokauppa yritykselle

Asiakkaat ovat tälläkin hetkellä verkossa etsimässä tuotteitasi ja palveluitasi, mutta ostamisen täytyy olla helppoa, jotta kaupat syntyvät. Me olemme rakentaneet lukuisia menestyviä verkkokauppoja pk-yrityksille eri toimialoilta. Tällä hetkellä rakennamme pääasiassa WooCommerce-verkkokauppoja. Tiedämme, mikä verkossa toimii ja mikä ei.

”Suosittelen verkkokaupan tekemistä Netellon kanssa. Meille tulee asiakkaita tällä hetkellä 90 % enemmän kuin ennen.”

– Petri Keinänen, Hermanni-Lauteet

 

Näin projekti etenee

Mitä verkkokauppa maksaa?

WooCommerce-verkkokaupan hintaan vaikuttaa työn laajuus ja vaadittavat toiminnallisuudet. Tehokkaan, räätälöidyn verkkokaupparatkaisun hintaluokka alkaa 10 000 eurosta. Mitä laajempi ja uniikimpi kokonaisuus, sitä enemmän tarvitaan aikaa ja rahaa.

Alkukartoitus

Verkkokaupan kehittäminen lähtee liikkeelle tapaamisesta, jossa käymme yhdessä läpi tarpeesi ja tavoitteesi. Laadimme suunnitelman verkkokaupan rakenteesta, sisällöistä ja ulkoasutoiveista. Halutessasi voimme toteuttaa kaikki tekstisisällöt puolestasi.

Suunnitteluvaihe

Suunnittelemme WooCommerce-verkkokaupallesi näyttävän, yrityksesi imagoa tukevan ilmeen sekä toiminnot, joilla ostaminen tehdään asiakkaallesi mahdollisimman helpoksi. 

Ensimmäinen ulkoasuehdotus

Saat meiltä ensimmäisen ulkoasuehdotuksen verkkokaupasta pdf-muodossa. Suunnitelmasta näet, miltä verkkokaupan eri sivut näyttävät. Tämän jälkeen voit toimittaa meille mahdolliset muutostoiveet, jotta saat juuri sellaisen verkkokaupan kuin haluat.

Verkkokaupan rakentaminen

Kun ulkoasu ja rakenne on lyöty lukkoon, ryhdymme rakentamaan verkkokauppaa. Saat verkkokaupan demoversion nähtäväksesi ja pääset kokeilemaan sen toimintoja.

Verkkokaupan julkaisu ja käyttökoulutus

Kun kaikki on valmista, julkaisemme verkkokaupan. Järjestämme sinulle käyttökoulutuksen, jotta voit helposti lisätä palveluun uusia tuotteita tai muuttaa olemassa olevia tuotekuvauksia. Kokonaisuudessaan aloituspalaverista verkkokaupan julkaisuun kuluu tyypillisesti noin 6 kuukautta.

Jatkokehitys ja markkinointi

Olemme digiliiketoiminnan ammattilaisia, joten voimme hoitaa myös verkkokauppasi markkinoinnin. Teemme esimerkiksi tavoitteellista hakukoneoptimointia ja Google-mainontaa. Jatkuvan kehitystyön, tiiviin yhteistyön ja raportoinnin avulla pystymme kehittämään WooCommerce-verkkokauppaasi vieläkin paremmaksi.

Kuulostaa hyvältä, haluan tarjouksen verkkokaupasta!

 

JUBILO

“Kun saimme hakukoneoptimoinnin kuntoon, ryhdyimme päivittämään Netellon kanssa verkkosivustoamme. Sen lisäksi päätimme tehdä verkkokaupan, johon olemme olleet erittäin tyytyväisiä. Sitä on helppo käyttää ja seurata.”

– Anne ja Viktor Stenmark, Jubilo Oy

Lue asiakastarina

 

LUONTAISTUOTE JASMIN

”Meillä oli selkeä visio, mitä verkkokaupalta haluamme, mutta myös Netellolta saimme paljon hyviä ideoita. Nyt verkkokaupastamme on paljon helpompi etsiä ja löytää tuotteita, ja lisäksi voi hakea esimerkiksi pelkästään vegaanisia tai luomutuotteita. Jo nyt on tullut tilauksia tuotteista, joita ei ole koskaan ennen tilattu!”

Niina Nurmi – Luontaistuote Jasmin

 

Lue asiakastarina

 

SÄHKÖASENNUS KARPPELIN

Uusi verkkopalvelu on mietitty ja räätälöity kokonaisuus B2B-myyntiin kohderyhmät huomioiden. Yrityksen referenssit vakuuttavat ja yhteydenotto ja tilaaminen on tehty helpoksi.

Tutustu verkkokauppaan

Kuinka paljon WooCommerce-verkkokauppa maksaa?

WooCommerce-verkkokaupan hintaan vaikuttaa työn laajuus ja vaadittavat toiminnallisuudet. Tehokkaan, räätälöidyn verkkokaupparatkaisun hintaluokka alkaa 10 000 eurosta. Mitä laajempi ja uniikimpi kokonaisuus, sitä enemmän tarvitaan aikaa ja rahaa.

Kuinka kauan verkkokaupan toteutus kestää?

Toteutamme jokaisen projektin yksilöllisenä kokonaisuutena, jotta sen tuoma hyöty on mahdollisimman suuri. Tästä syystä aikaa projektille on syytä varata 4-6 kuukautta.

Mitä tämä vaatii sinulta?

Käytännössä voit osallistua verkkokaupan rakentamiseen juuri niin paljon kuin haluat ja pystyt. Vähimmillään osuutesi voi olla muutaman tunnin aloituspalaveri, materiaalien toimitus sähköpostilla sekä valmiin verkkokaupan kommentointi. Mutta se voi olla myös strategista kehitystyötä asiantuntijoidemme kanssa, tekstien kirjoittamista ja esimerkiksi uusien tuotekuvien ottamista.

Asiakkaita tulee tällä hetkellä 90 % enemmän kuin ennen, ja liikevaihtomme on kasvanut koko ajan. Tuotteilla on myös parempi kate, kun tilaukset tulevat suoraan verkkokaupan kautta.

Petri Keinänen, Hermanni-Lauteet

Lue koko asiakastarina  »

Miksi verkkokauppa kannattaa ostaa Netellolta?

 • Meillä on pitkä kokemus liiketoiminnan kehittämisestä verkossa
 • Saamme verkkokauppasi näkymään Googlen hakutuloksissa
 • Varmistamme mutkattoman mobiilitoimivuuden
 • Integraatiomahdollisuus mm. varastoon, toiminnanohjaukseen ja taloushallintoon
 • Suomenkielinen ja helppo käyttöliittymä, jotta voit itse hallita kauppaasi
 • Aina henkilökohtainen ja ammattitaitoinen tuki saatavilla
 • Meille tärkeintä on, että asiakkaamme menestyy

“Minulle tuli heti sellainen olo, että olemme tekijöiden kanssa samalla aaltopituudella ja voin luottaa Netelloon. Kyseessä ei ollut mikään tusinatalo, vaan yritys, jossa töitä tehdään porukalla ja oikealla tekemisen meiningillä.”

– Niina Nurmi, Luontaistuote Jasmin

Haluan keskustella verkkokaupasta!

Tehokas ja helppokäyttöinen verkkokauppa-alusta

Rakennamme verkkokaupat yritykselle WooCommercea käyttäen tehokkaalle WordPress-alustalle. Verkkokaupoissamme yhdistyvät alan uusimmat ratkaisut ja hyvän verkkokaupan peruspilarit. Teemme jatkuvaa kehitystyötä, sillä haluamme tarjota asiakkaillemme moderneja ja innovatiivisia verkkokaupparatkaisuja. Alusta on myös hyvin monipuolinen – otamme käyttöön vain ne ominaisuudet, jotka asiakas tarvitsee. Varmistamme, että verkkokaupan hallinta on sinulle yksinkertaista.

Investoi yrityksen tulevaisuuteen, perusta WooCommerce-verkkokauppa

Verkkokauppa on yrityksesi tärkein investointi tulevaisuutta ajatellen, joten sen suunnitteluun ja toteutukseen kannattaa panostaa ja tehdä työ kunnolla. Onnistunut WooCommerce-verkkokauppa on helppokäyttöinen ja ohjaa asiakasta tehokkaasti kohti ostotapahtumaa.

Jos verkkokaupan perustaminen on yritykselle ajankohtaista, mutta et tiedä mistä aloittaa, ota yhteyttä asiantuntijoihimme. Laadimme kanssasi selkeän toimintasuunnitelman, jonka avulla myynti verkossa lähtee taatusti käyntiin.

Lähdetäänkö yhdessä kohti menestystä?

Vastaamme kaikkiin tiedusteluihin seuraavana arkipäivänä!

Hienoa, että olet ottamassa tämän tärkeän askeleen. Täytä lomake, me vastaamme sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä!

Käytämme lomakkeen kautta saatuja tietoja yhteydenottoon ja tarjouksen tekemiseen sekä sisäiseen tilastointiin. Lisätietoja saat asiakaspalvelustamme. Rekisterinpitäjä on Netello Systems Oy.


  Huom! Soittopyyntö ei sido sinua mihinkään

  ×