Hakukoneoptimointi. Laadukas Sivusto ja Verkkokauppa.

Verkkokauppa
yrityksellesi

Luottoluokitus AAA

Verkkokauppa

Oikein suunniteltu ja toteutettu verkkokauppa tuo sinulle lisää asiakkaita ja kauppaa.

Jokaisella yrityksellä on omat erityistarpeensa ja tavoitteensa. Verkkokauppamme ovat yksilöllisiä ratkaisuja, jotka rakennetaan tarpeidesi ja toiveidesi mukaisesti. Toteutamme sekä kuluttajatuotteiden ja yritystuotteiden verkkokaupat.

Millainen on toimiva verkkokauppa?

Onnistunut verkkokauppa on helppokäyttöinen ja ohjaa asiakasta tehokkaasti kohti ostotapahtumaa. Ulkoasun luotettavuus, navigaation selkeys, hyvät tekstit ja kuvat sekä yksinkertainen ostoprosessi kannustavat tilaukseen ja saavat ostajan palaamaan verkkokauppaan yhä uudelleen.

Toimiva verkkokaupparatkaisu kasvattaa myyntiäsi ja tukee yrityksesi imagoa.

Löydy oikeasta paikasta oikeaan aikaan

Hakukonelöydettävyys on kriittinen osa verkkokaupan menestystä. Kun asiakkaat löytävät verkkokauppasi Googlen hakutuloksien kärjestä, on myynnin tehokas kasvattaminen mahdollista. Tavoitat tuotteistasi kiinnostuneet asiakkaat oikeilla hakusanoilla ja mielekkäällä sisällöllä – lue lisää hakukoneoptimoinnista ja hakukonemainonnasta.

Verkkokauppamme on

  • Täysin räätälöitävä kokonaisuus
  • Selkeä ja helppokäyttöinen
  • Visuaalisesti kiinnostava
  • Mobiiliystävällinen
  • Helposti hakukoneoptimoitavissa

Osaamisemme mahdollistaa monipuoliset integraatiot, räätälöidyt ominaisuudet ja jatkuvan kehityksen.

Asiakasreferenssi

"Netello räätälöi juuri sellaisen verkkokaupan kuin halusimmekin. Lisäksi yhteistyömme Netellon kanssa on sujunut erinomaisesti."
- Tuomas Kulmala, THTT-Turun Hylly- ja Trukkitalo Oy

Verkkokauppa tuo asiakkaat luoksesi

Kuten sinäkin juuri nyt, myös kaikki asiakkaasi ovat verkossa.

Ole siellä missä asiakkaasi ovat

Kaupankäynnin ydin on olla siellä, missä asiakkaasi ovat. Paras paikka oli ennen kaupungin vilkkain kadunkulma. Tällä hetkellä se on netti.

Maailma muuttuu ja digitalisoituu yhä nopeammalla tahdilla. Kivijalkatoiminta ei enää välttämättä toimi, sillä ihmiset ja yritykset tekevät ostoksia netissä – ja tahti vain kiihtyy. Verkkokauppa on oleellinen osa tulevaisuuden menestystä ja liiketoiminnan jatkuvuutta.

Netello RoadmapTM

Kaipaatko kokonaisvaltaisempaa liiketoimintasuunnittelua? Netello RoadmapTM -konsepti sukeltaa syvemmälle yrityksesi strategiaan ja liiketoimintaan.

Netello RoadmapTM on suunnitelma – tie menestykseen – jonka toteutamme yhdessä kanssasi ennen uuden verkkokaupan perustamista tai vanhan kaupan päivittämistä. Verkkokauppa on aina osa yrityksen strategiaa. Käymme läpi yrityksen liiketoimintaa kokonaisuutena verkkopalveluista myyntiprosesseihin ja taloushallintoon. Haluamme aidosti auttaa sinua tekemään menestyksekästä liiketoimintaa sekä verkossa että sen ulkopuolella. Netello RoadmapTM selkeyttää tavoitteesi ja tarjoaa askelkartan niiden saavuttamiseksi.

Jos kokonaisvaltainen liiketoimintasuunnitelma kiinnostaa sinua, kerromme mielellämme lisää.

Ota yhteyttä

Asiakasreferenssi

”Kun astuimme yrityksen johtoon, oli verkkokauppa noin 10 vuotta vanha ja kipeästi uudistuksen tarpeessa. Halusimme verkkokaupan, jonka ylläpito olisi helppoa ja päivitys yksinkertaista. Tutustuimme lukuisiin eri verkkokauppatoimittajiin ja keskusteluja kävimme viiden eri tahon kanssa. Netellon lähtökohta ratkaisi päätöksen. Netello ei lähtenyt tarjoamaan suoraan verkkokaupparatkaisua vaan otti lähtökohdaksi yrityksen kokonaisvaltaisen strategian ja tulevaisuuden tavoitteet. Muiden lähtökohta oli verkkokauppakeskeinen – Netellon strategiakeskeinen.”
- Matti Leirimaa, Ukkonen LN Import Oy

Keneltä verkkokauppa kannattaa ostaa?

Me ymmärrämme kokonaisuuden merkityksen. Verkkokauppamme toimivat, vakuuttavat, löytyvät, kehittyvät – ja ennen kaikkea myyvät.

Vakavasti otettavan verkkokaupan voi rakentaa vain vakavasti otettava tekijä. Kun valitset kumppania, kiinnitä huomiota ainakin seuraaviin asioihin: Kuinka pitkä kokemus tekijällä on alalta? Löytyykö tekijältä hyviä referenssejä, joissa kaikki tärkeimmät osa-alueet on huomioitu?

Verkkokaupassamme on otettu alusta asti huomioon seuraavat seikat

  • Hakukonelöytyvyys
  • Mobiilitoimivuus
  • Integraatiomahdollisuus mm. varastoon, toiminnanohjaukseen ja taloushallintoon
  • Helppo ja yksinkertainen kauppiaan käyttöliittymä

Huolellinen suunnittelu ja toteutus kannattaa

Hyvän ratkaisun rakentaminen vaatii aikaa niin suunnittelu-, rakennus- kuin testausvaiheessa. Projektiin kannattaa varata aikaa noin puolisen vuotta. Kyse on yrityksesi tulevaisuuden kenties tärkeimmästä investoinnista – verkkokaupan suunnitteluun ja toteutukseen kannattaa panostaa ja tehdä työ kunnolla.

Verkkokauppa on panostus tulevaisuuteen

Pienimuotoiseen toimintaan soveltuvia valmiskauppoja, jotka soveltuvat harrastelijaluonteisen verkkokaupan pyörittämiseen, saa netistä jo muutamalla kympillä kuukaudessa. Ammattimaiseen, tosimielellä tehtyyn ratkaisuun kannattaa varautua sijoittamaan enemmän.

Verkkokauppamme on yksilöllinen kokonaisuus, jossa on otettu huomioon niin hakukonelöytyvyys, mobiilitoimivuus ja helppo hallinta. Räätälöity huippuratkaisumme voi syntyä jopa alle kymppitonnilla. Jos summa tuntuu suurelta, suhteuta se esimerkiksi messuosallistumisten tai kivijalkamyymälän remontin hintaan. Saavutettavissa olevaan potentiaaliin nähden verkkokaupparatkaisut ovat erittäin edullisia.

Rakennamme yrityksellesi vakuuttavan verkkokaupparatkaisun

Olet oman alasi ammattilainen – me olemme verkkokaupan asiantuntijoita. Yhdessä rakennamme yrityksellesi toimivan ja vakuuttavan verkkokauppakokonaisuuden.

Alkukartoitus ja suunnittelu

Toimiakseen verkkokauppa vaatii hyvän suunnitelman. Verkkokaupan kehittäminen lähtee tarpeistasi ja tavoitteidesi kirkastamisesta. Keskustelemme kanssasi ja haarukoimme oikeita ratkaisuja. Mitä tarvitset, jotta voit saavuttaa tavoitteesi?

Verkkokaupparatkaisumme on aina yksilöllinen kokonaisuus, joka on räätälöity juuri sinua varten. Hoidamme asiat henkilökohtaisesti ja kasvotusten. Kun yhteistyöstä on päästy sopimukseen, järjestämme aloituspalaverin, jossa käydään läpi muun muassa projektin etenemistä, verkkokaupan sisältöä, teknisiä asioita sekä ulkoasua. Paikalla kanssasi ovat niin ratkaisumyynnin asiantuntijat, tekniikan henkilöt kuin graafisen suunnittelun ammattilaiset. Huomioimme kaikki osa-alueet ja verkkokaupan lopullinen muoto alkaa hahmottua.

Graafinen suunnittelu

Selkeä navigaatio, helppo tilausprosessi ja myyvät tuote-esittelyt ovat tuottavan verkkokaupan ytimessä. Suunnittelu lähtee liikkeelle aina verkkokaupan toiminnallisuudesta ja käyttäjäystävällisyydestä. Graafikkomme yhdistävät toimivan rakenteen tyylikkääseen visuaalisuuteen, joka vahvistaa ja tukee yrityksen imagoa.

Tekniset palvelut ja toteutus

Tekninen henkilökuntamme on vahvasti mukana myös verkkokaupan rakenteen suunnittelussa. Määrittelemme kanssasi tarvittavat ominaisuudet ja verkkokaupan toiminnallisuudet. Varmistamme muun muassa myös, että käyttäjän ostokokemus on suoraviivainen, turvallinen ja luottamusta herättävä.

Rakennamme verkkokaupat omalle sovellusalustallemme. Verkkokauppapohjassamme yhdistyvät alan uusimmat ratkaisut ja hyvän verkkokaupan peruspilarit. Teemme jatkuvaa kehitystyötä, sillä haluamme tarjota asiakkaillemme moderneja ja innovatiivisia verkkokaupparatkaisuja. Alusta on myös hyvin monipuolinen – otamme käyttöön vain ne ominaisuudet, jotka asiakas tarvitsee. Kaikki turha karsitaan pois, jotta verkkokauppa on koodiltaan optimaalinen, ja verkkokaupan hallinta sinulle yksinkertaista

Asiakasreferenssi

”Olemme ratkaisuun todella tyytyväisiä. Verkkokaupan layout on todella onnistunut ja toimiva. Verkkokaupan hallinta on helppoa ja loogista. Saimme juuri sellaisen modernin verkkokaupan, jota lähdimme hakemaan. Myös tulevaisuuden tavoitteissamme on verkkokauppa ratkaisevassa roolissa.”
- Matti Leirimaa, Ukkonen LN Import Oy

Integraatiot

Tarjoamme monipuoliset integraatiomahdollisuudet muun muassa taloushallinto- ja varastonhallintajärjestelmiin sekä toimitus- ja maksutapoihin. Käymme läpi yhdessä kanssasi käytössäsi olevat ohjelmistot ja toiveesi. Selvitämme integraatiotarpeet ja -mahdollisuudet aina tapauskohtaisesti.

Verkkokaupan hallinta

Verkkokaupan hallinta on yksinkertainen, suomenkielinen ja helppo käyttää. Hallinnasta löytyvät vain ne ominaisuudet, jotka tarvitset, kaikki ylimääräinen on karsittu pois. Käymme hallinnan läpi yhdessä kanssasi ja hintaan sisältyy toki täydellinen käyttöopastus.

Asiakaspalvelu ja tuki

Asiakaspalvelumme on täällä sinua varten. Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiin ja autamme ongelmatilanteissa. Voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse helpdesk@netello.fi tai puhelimitse 045 124 2595. Palvelemme arkisin klo 9-16.

Jatkokehitys ja markkinointi

Menestyjän tehtävä on näyttää tietä ja tehdä ennakkoluulottomia päätöksiä kehittyäkseen nopeammin kuin muut. Seuraamme tarkkaan, mitä sivustollasi tapahtuu ja mitä kilpailijasi tekevät. Valtavaa tietomäärää hyödynnetään verkkokauppasi kehittämisessä. Tavoite on selkeä – myydä enemmän.

Verkkokaupan toimintojen ja tuotevalikoiman kehittäminen on jatkuvaa työtä, johon kannattaa panostaa. Onko verkkokaupassasi esimerkiksi tuotteita, jotka jäävät ilman katselukertoja tai joiden myynti on hiipumassa? Miten kävijät liikkuvat verkkokaupassa ja mitä toimintoja he käyttävät eniten vierailunsa aikana? Kävijäseuranta auttaa kehitystyössä.

Me voimme auttaa sinua verkkokauppasi kehityksessä. Tarjoamme tuloksellista ja ammattitaitoista verkkomarkkinointipalvelua.

Kiinnostuitko?

Valmiit verkkokauppapaketit eivät yleensä taivu kaikkeen tai niissä on paljon ylimääräistä. Räätälöimme verkkokaupan yksilöllisesti yrityksellesi – kahta samanlaista Netello verkkokauppaa ei ole!
Ota yhteyttä