Verkkokauppa yritykselle

Oikein suunniteltu ja toteutettu verkkokauppajärjestelmä tuo sinulle lisää asiakkaita ja kauppaa. Me kuuntelemme toiveesi ja teemme verkkokaupan juuri sinun tarpeisiisi sopivaksi.

 

Jokaisella yrityksellä on omat erityistarpeensa ja tavoitteensa. Verkkokauppamme ovat yksilöllisiä ratkaisuja, jotka rakennetaan tukemaan juuri sinun liiketoimintaasi ja tarpeitasi parhaalla mahdollisella tavalla. Toteutamme sekä kuluttajatuotteiden että yritystuotteiden verkkokauppoja.

Katso kaikki referenssit »

 

JUBILO

“Kun saimme hakukoneoptimoinnin kuntoon, ryhdyimme päivittämään Netellon kanssa verkkosivustoamme. Sen lisäksi päätimme tehdä verkkokaupan, johon olemme olleet erittäin tyytyväisiä. Sitä on helppo käyttää ja seurata.”

– Anne ja Viktor Stenmark, Jubilo Oy

Lue asiakastarina

 

TURUN TUKIKOHTA

“Verkkokauppa kehittyy koko ajan ja myös tuotevalikoimamme kasvaa. Muutosta on tapahtunut ja nykyinen verkkokauppamme on moderni kokonaisuus. Hakukoneoptimointi on myös alusta asti ollut mukana – haluamme, että meidät löydetään.”

– Kari Ridanpää, Turun Tukikohdan toimitusjohtaja

Lue asiakastarina

 

SÄHKÖASENNUS KARPPELIN

Uusi verkkopalvelu on mietitty ja räätälöity kokonaisuus B2B-myyntiin kohderyhmät huomioiden. Yrityksen referenssit vakuuttavat ja yhteydenotto ja tilaaminen on tehty helpoksi.

Tutustu verkkokauppa

MILLAINEN ON TOIMIVA VERKKOKAUPPA?

Onnistunut verkkokauppajärjestelmä on helppokäyttöinen ja ohjaa asiakasta tehokkaasti kohti ostotapahtumaa. Ulkoasun luotettavuus, navigaation selkeys, hyvät tekstit ja kuvat sekä yksinkertainen ostoprosessi kannustavat tilaukseen ja saavat ostajan palaamaan verkkokauppaan yhä uudelleen.

Toimiva verkkokaupparatkaisu kasvattaa myyntiäsi ja tukee yrityksesi imagoa.

Verkkokauppaohjelmistomme on:

 • Täysin räätälöitävä kokonaisuus
 • Selkeä ja helppokäyttöinen
 • Visuaalisesti kiinnostava
 • Mobiiliystävällinen
 • Helposti hakukoneoptimoitavissa

Usein kysyttyä

Miksi kannattaa valita WooCommerce?

WooCommerce on edistyksellinen ja tehokas verkkokauppa-alusta. Hallintajärjestelmänä toimii WordPress, joka on suosittu mm. helppokäyttöisyyden takia.

Kuinka paljon verkkokauppa maksaa?

Verkkokaupan hintaan vaikuttaa työn laajuus ja vaadittavat toiminnallisuudet. Tehokkaan verkkokaupparatkaisun saa jopa alle 10 000 eurolla. Mitä laajempi ja uniikimpi kokonaisuus, sitä enemmän tarvitaan aikaa ja rahaa.

Kuinka kauan verkkokaupan toteutus kestää?

Toteutamme jokaisen projektin yksilöllisenä kokonaisuutena, jotta sen tuoma hyöty on mahdollisimman suurta. Tästä syystä aikaa projektille on syytä varata 4-6 kuukautta.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

 

 

NÄIN KASVATAT ASIAKASMÄÄRIÄ

Vaikka yksityiskohtainen suunnitelma verkkokaupan suosion lisäämiseksi tulee tehdä tapauskohtaisesti, seuraavat peruskikat pätevät useimmissa tapauksissa, kun halutaan kasvattaa kaupan asiakasmääriä

 

Katso viisi tapaa toimia

 

VERKKOKAUPAN PÄIVITYS

Oletko jo vienyt liiketoimintasi verkkoon, mutta et ole tyytyväinen nykyisen kaupan myyntilukuihin?

Jätä asiantuntijallemme soittopyyntö, niin hän kertoo, kuinka voisimme kehittää verkkomyyntiäsi.

Jätä soittopyyntö

 

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Miten verkkokaupparatkaisumme eroaa kilpailijoiden tarjoamista ratkaisuista? Tähän ja muihin kysymyksiin löydät vastaukset usein kysytyt kysymykset -osiosta.

 

Usein kysytyt kysymykset

Verkkokaupan hakukoneoptimointi − Löydy oikeasta paikasta oikeaan aikaan

Hakukonelöydettävyys on kriittinen osa verkkokaupan menestystä. Kun asiakkaat löytävät verkkokauppasi Googlen hakutulosten kärjestä, on myynnin tehokas kasvattaminen mahdollista. Tavoitat tuotteistasi kiinnostuneet asiakkaat oikeilla hakusanoilla ja mielekkäällä sisällöllä – lue lisää verkkokaupan hakukoneoptimoinnista ja hakukone­mainonnasta.

Osaamisemme mahdollistaa monipuoliset integraatiot, räätälöidyt ominaisuudet ja jatkuvan kehityksen.

Verkkokaupan perustaminen

Jos verkkokaupan perustaminen on yrityksellesi ajankohtaista, mutta et tiedä mistä aloittaa, ota yhteyttä asiantuntijoihimme. Laadimme kanssasi selkeän toimintasuunnitelman, jonka avulla myynti verkossa lähtee taatusti tehokkaasti käyntiin. Olemme toteuttaneet useita verkkokauppaprojekteja, joista voit lukea lisää referenssisivultamme.

 

 

Kun astuimme yrityksen johtoon, oli verkkokauppa noin 10 vuotta vanha ja kipeästi uudistuksen tarpeessa. Halusimme verkkokaupan, jonka ylläpito olisi helppoa ja päivitys yksinkertaista. Tutustuimme lukuisiin eri verkkokauppatoimittajiin ja keskusteluja kävimme viiden eri tahon kanssa. Netellon lähtökohta ratkaisi päätöksen. Netello ei lähtenyt tarjoamaan suoraan verkkokaupparatkaisua vaan otti lähtökohdaksi yrityksen kokonaisvaltaisen strategian ja tulevaisuuden tavoitteet. Muiden lähtökohta oli verkkokauppakeskeinen – Netellon strategiakeskeinen.

Matti Leirimaa, Ukkonen LN Import Oy

Lue koko asiakastarina  »

VERKKOKAUPPA­OHJELMISTO TUO ASIAKKAAT LUOKSESI

Kuten sinäkin juuri nyt, myös kaikki asiakkaasi ovat verkossa. Kaupankäynnin ydin on olla siellä, missä asiakkaasi ovat. Paras paikka oli ennen kaupungin vilkkain kadunkulma. Tällä hetkellä se on netti.

Maailma muuttuu ja digitalisoituu yhä nopeammalla tahdilla. Kivijalkatoiminta ei enää välttämättä toimi, sillä ihmiset ja yritykset tekevät ostoksia netissä – ja tahti vain kiihtyy. Verkkokauppa on oleellinen osa tulevaisuuden menestystä ja liiketoiminnan jatkuvuutta.

Haluan keskustella asiantuntijan kanssa ideoista

KENELTÄ UUSI VERKKOKAUPPA KANNATTAA OSTAA?

Me ymmärrämme kokonaisuuden merkityksen. Verkkokauppajärjestelmämme toimivat, vakuuttavat, löytyvät, kehittyvät – ja ennen kaikkea myyvät.

Vakavasti otettavan verkkokaupan voi rakentaa vain vakavasti otettava tekijä. Kun valitset kumppania, kiinnitä huomiota ainakin seuraaviin asioihin: Kuinka pitkä kokemus tekijällä on alalta? Löytyykö tekijältä hyviä referenssejä, joissa kaikki tärkeimmät osa-alueet on huomioitu?

Verkkokaupassamme on otettu alusta asti huomioon seuraavat seikat:

 • Hakukonelöytyvyys
 • Mobiilitoimivuus
 • Integraatiomahdollisuus mm. varastoon, toiminnanohjaukseen ja taloushallintoon
 • Helppo ja yksinkertainen kauppiaan käyttöliittymä

Huolellinen suunnittelu ja toteutus kannattaa

Hyvän ratkaisun rakentaminen vaatii aikaa niin suunnittelu-, rakennus- kuin testausvaiheessa. Projektiin kannattaa varata aikaa noin puolisen vuotta. Kyse on yrityksesi tulevaisuuden kenties tärkeimmästä investoinnista – verkkokaupan suunnitteluun ja toteutukseen kannattaa panostaa ja tehdä työ kunnolla.

Uusi verkkokauppa on panostus tulevaisuuteen

Pienimuotoiseen toimintaan soveltuvia valmiskauppoja, jotka soveltuvat harrastelijaluonteisen verkkokaupan pyörittämiseen, saa netistä jo muutamalla kympillä kuukaudessa. Ammattimaiseen, tosimielellä tehtyyn ratkaisuun kannattaa varautua sijoittamaan enemmän.

Verkkokauppamme on yksilöllinen kokonaisuus, jossa on otettu huomioon niin hakukonelöytyvyys, mobiilitoimivuus ja helppo hallinta. Räätälöity huippuratkaisumme voi syntyä jopa alle kymppitonnilla. Jos summa tuntuu suurelta, suhteuta se esimerkiksi messuosallistumisten tai kivijalkamyymälän remontin hintaan. Saavutettavissa olevaan potentiaaliin nähden verkkokaupparatkaisut ovat erittäin edullisia.

Pyydä tarjous verkkokaupasta »

RAKENNAMME YRITYKSELLESI VAKUUTTAVAN VERKKO­KAUPPA­RATKAISUN

Olet oman alasi ammattilainen – me olemme verkkokaupan asiantuntijoita. Yhdessä rakennamme yrityksellesi toimivan ja vakuuttavan verkkokauppajärjestelmän.

Alkukartoitus ja suunnittelu

Toimiakseen verkkokauppa vaatii hyvän suunnitelman. Verkkokaupan kehittäminen lähtee tarpeistasi ja tavoitteidesi kirkastamisesta. Keskustelemme kanssasi ja haarukoimme oikeita ratkaisuja. Mitä tarvitset, jotta voit saavuttaa tavoitteesi?

Verkkokaupparatkaisumme on aina yksilöllinen kokonaisuus, joka on räätälöity juuri sinua varten. Hoidamme asiat henkilökohtaisesti ja kasvotusten. Kun yhteistyöstä on päästy sopimukseen, järjestämme aloituspalaverin, jossa käydään läpi muun muassa projektin etenemistä, verkkokaupan sisältöä, teknisiä asioita sekä ulkoasua. Paikalla kanssasi ovat niin ratkaisumyynnin asiantuntijat, tekniikan henkilöt kuin graafisen suunnittelun ammattilaiset. Huomioimme kaikki osa-alueet ja verkkokaupan lopullinen muoto alkaa hahmottua.

Graafinen suunnittelu

Selkeä navigaatio, helppo tilausprosessi ja myyvät tuote-esittelyt ovat tuottavan verkkokaupan ytimessä. Suunnittelu lähtee liikkeelle aina verkkokaupan toiminnallisuudesta ja käyttäjäystävällisyydestä. Graafikkomme yhdistävät toimivan rakenteen tyylikkääseen visuaalisuuteen, joka vahvistaa ja tukee yrityksen imagoa.

Esimerkkejä Netellon Verkkokaupoista

Tekniset palvelut ja toteutus

Tekninen henkilökuntamme on vahvasti mukana myös verkkokaupan rakenteen suunnittelussa. Määrittelemme kanssasi tarvittavat ominaisuudet ja verkkokaupan toiminnallisuudet. Varmistamme muun muassa myös, että käyttäjän ostokokemus on suoraviivainen, turvallinen ja luottamusta herättävä.

Tehokas ja helppokäyttöinen verkkokauppa-alusta

Rakennamme verkkokaupat WooCommercea käyttäen tehokkaalle WordPress-alustalle. Verkkokaupoissamme yhdistyvät alan uusimmat ratkaisut ja hyvän verkkokaupan peruspilarit. Teemme jatkuvaa kehitystyötä, sillä haluamme tarjota asiakkaillemme moderneja ja innovatiivisia verkkokaupparatkaisuja. Alusta on myös hyvin monipuolinen – otamme käyttöön vain ne ominaisuudet, jotka asiakas tarvitsee. Kaikki turha karsitaan pois, jotta verkkokauppa on koodiltaan optimaalinen, ja verkkokaupan hallinta sinulle yksinkertaista.

Integraatiot

Tarjoamme monipuoliset integraatiomahdollisuudet muun muassa taloushallinto- ja varastonhallintajärjestelmiin sekä toimitus- ja maksutapoihin. Käymme läpi yhdessä kanssasi käytössäsi olevat ohjelmistot ja toiveesi. Selvitämme integraatiotarpeet ja -mahdollisuudet aina tapauskohtaisesti.

Verkkokaupan hallinta

Verkkokaupan hallinta on yksinkertainen, suomenkielinen ja helppo käyttää. Hallinnasta löytyvät vain ne ominaisuudet, jotka tarvitset, kaikki ylimääräinen on karsittu pois. Käymme hallinnan läpi yhdessä kanssasi ja hintaan sisältyy toki täydellinen käyttöopastus.

Asiakaspalvelu ja tuki

Asiakaspalvelumme on täällä sinua varten. Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiin ja autamme ongelmatilanteissa. Voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse helpdesk@netello.fi tai puhelimitse 045 124 2595. Palvelemme arkisin klo 9-16.

Jatkokehitys ja markkinointi

Menestyjän tehtävä on näyttää tietä ja tehdä ennakkoluulottomia päätöksiä kehittyäkseen nopeammin kuin muut. Seuraamme tarkkaan, mitä sivustollasi tapahtuu ja mitä kilpailijasi tekevät. Valtavaa tietomäärää hyödynnetään verkkokauppasi kehittämisessä. Tavoite on selkeä – myydä enemmän.

Verkkokaupan toimintojen ja tuotevalikoiman kehittäminen on jatkuvaa työtä, johon kannattaa panostaa. Onko verkkokaupassasi esimerkiksi tuotteita, jotka jäävät ilman katselukertoja tai joiden myynti on hiipumassa? Miten kävijät liikkuvat verkkokaupassa ja mitä toimintoja he käyttävät eniten vierailunsa aikana? Kävijäseuranta auttaa kehitystyössä.

Me voimme auttaa sinua verkkokauppasi kehityksessä. Tarjoamme tuloksellista ja ammattitaitoista verkkomarkkinointipalvelua.

 


Kiinnostaako verkkokauppa?

Vastaamme kaikkiin tiedusteluihin seuraavana arkipäivänä!

Valmiit verkkokauppapaketit eivät yleensä taivu kaikkeen tai niissä on paljon ylimääräistä. Räätälöimme verkkokaupan yksilöllisesti yrityksellesi – kahta samanlaista Netello-verkkokauppaa ei ole!

  Haluaisin perustaa verkkokaupan.Verkkokauppani ei näy Googlen hakutuloksissa.Verkkokauppani kaipaa uudistusta.Verkkokauppani kautta ei tule kauppaa.

   

  In English
  ×