Kumppanisi, kun haluat onnistua verkossa.

Hakukoneoptimointi yrityksille

Haluatko kohota kilpailijoidesi yläpuolelle Googlen hakutuloksissa? Hakukoneoptimointi nostaa sivustosi näkyviin juuri silloin, kun potentiaalinen asiakas etsii palveluitasi tai tuotteitasi. Saat sivustollesi uusia asiakkaita ja kasvatat myyntiä!

Miksi yrittäjän kannattaa panostaa juuri hakukoneoptimointiin?

 • Markkinoinnin keinoista paras tuotto-panos-suhde
 • 80 % ostajista (sekä B2B että B2C) aloittaa ostamisen Googlesta, joten hakutulosten joukossa kannattaa näkyä
 • Jopa 49 % B2B-asiakkaista on valmis ostamaan tuotteen suoraan verkosta

Hakukoneoptimoinnin hinta

 

Verkkosivujen hakukoneoptimointi

Kenelle: Yrittäjälle, joka haluaa saada verkkosivut tuottamaan enemmän kauppaa

Miksi: Kun nettisivut löytyvät Googlesta ja toimivat teknisesti paremmin, ne myös tavoittavat enemmän asiakkaita ja kasvattavat myyntiä

Miten: Saat oman vastuuoptimoijan, joka tekee kuukausittain toimia sivustosi parantamiseksi. Saat raportin tuloksista joka kuukausi.

Hinta: yleensä 400-700 € / kk

 

Haluan tästä tarjouksen

 

Verkkokaupan hakukoneoptimointi

Kenelle: Yrittäjälle, joka haluaa myydä verkkokauppansa tuotteita tehokkaammin

Miksi: Kun tuotteet löytyvät paremmin Googlesta ja tuotekuvaukset ovat kunnossa, saadaan potentiaaliset asiakkaat tekemään enemmän ostoksia

Miten: Saat oman vastuuoptimoijan, joka tekee kuukausittain toimia sivustosi parantamiseksi. Saat raportin tuloksista joka kuukausi.

Hinta: yleensä 500-1000 € / kk

 

Haluan tästä tarjouksen

Hakukoneoptimointi nostaa yrityksesi näkyviin Googlessa ja saat lisää asiakkaita verkkosivuillesi

Tiesitkö, että 93% asiakkaistasi ei katso Googlen hakutuloksia ensimmäistä sivua pidemmälle? Jos sivustosi ei ole mukana kärkikahinoissa, menetät asiakkaasi kilpailijoillesi. Hakukoneoptimointi on ainoa keino kirittää oma sivusto mukaan tähän kilpailuun.

Miksi Netello?

 • Meillä on paljon näyttöä loistavista tuloksista
 • Asiakkaan onnistuminen on meille tärkeintä
 • Olemme auttaneet yrityksiä kasvamaan verkossa jo yli 20 vuotta
 • Laaja asiantuntemus verkon mahdollisuuksista

Kyllä, haluan kuulla tästä lisää

93% eivät katso googlen etusivua pidemmälle

Olemme auttaneet yrityksiä kasvamaan verkossa jo yli 20 vuotta

 

PELTITAITURIT

VALTAKUNNALLINEN B2C / B2B

”Suosittelen Netelloa lämpimästi kenelle tahansa, joka haluaa uudistaa toimintaansa verkossa. Yhteydenottoja tulee tällä hetkellä erittäin paljon, ruuhkaksi asti. Niiden määrä on kasvanut merkittävästi aiemmasta.”

Martti Loponen – Peltitaiturit

Tutustu

 

HERMANNI-LAUTEET

VALTAKUNNALLINEN B2C / B2B

”Asiakkaita tulee tällä hetkellä 90 % enemmän kuin ennen, ja liikevaihtomme on kasvanut koko ajan. Tuotteilla on myös parempi kate, kun tilaukset tulevat suoraan verkkokaupan kautta”

Petri Keinänen – Hermanni-Talot

Tutustu

 

ETELÄ-SUOMEN LATTIAPINNOITUS

PAIKALLINEN B2C / B2B

”Yhteistyö on sujunut erittäin hyvin, ja tästä kertovat loistavat tulokset. Liikevaihtomme on kasvanut, vaikka myyntiresursseja ei ole lisätty. Vuonna 2017 liikevaihto kasvoi noin 50 %, seuraavana vuonna 90 % ja viime vuonna 60 %.”

Tutustu

 

BPI-CHEMPUMP

VALTAKUNNALLINEN B2B

”Olemme tehneet Netellon kanssa yhteistyötä nyt vuoden verran ja sivustomme kävijämäärä on tuona aikana tuplaantunut. Kasvu on ollut huomattavaa. Olemme pystyneet pistämään erittäin hyvin hanttiin isommillekin kilpailijoille Google-näkyvyydessä ja lisäksi olemme saaneet uusia asiakkaita uuden sivustomme kautta.”

Joni Nordström – BPI-Chempump

Tutustu

 

HUONE1

VALTAKUNNALLINEN B2C

”Yhteistyö Netellon kanssa on ollut meille iso harppaus eteenpäin. Yhteydenottojen ja syntyneiden kauppojen määrä on kasvanut merkittävästi aikaisemmasta.”

Eila Tölli – Huone1

Tutustu

 

SUOMEN LASITEHDAS

VALTAKUNNALLINEN B2B / B2C

“Parhaimmillaan kävijämäärät ovat olleet jopa 226 % korkeammat vuoden takaiseen tilanteeseen verrattuna. Ja mikä parhainta, tämä näkyy roimana kasvuna myös asiakasmäärissämme.”

Mikko Hosiokoski – Suomen Lasitehdas

Tutustu

Netellon toimintamalli

Hakukoneoptimointi on pitkäjänteistä ja jatkuvaa työtä, jonka tavoitteena on saada asiat pysyvästi kuntoon. Se ei ole taikatemppu, joka tuo tuloksia yhdessä yössä. Sen vuoksi tarjoamme jatkuvan hakukoneoptimoinnin sopimuksia ja teemme sinnikkäästi töitä joka kuukausi tulosten parantamiseksi.

1. Hakusanojen valinta ja analyysi

Hakukoneoptimoinnin analyysivaiheen ytimessä on oikeiden avainsanojen valinta. Aluksi on selvitettävä, millä termeillä potentiaaliset asiakkaasi etsivät tarjoamaasi tuotetta tai palvelua. Voimavarat tulee kohdistaa oikein, koska muuten aika ja raha menevät harakoille.

2. Optimoinnin aloitus

Aloitustyön yhteydessä selvitetään, miksi sivustosi ei tällä hetkellä löydy riittävän hyvin, ja tehdään parannuksia tilanteen korjaamiseksi. Ensimmäisessä vaiheessa teemme muun muassa:

 • avainsana-analyysin, jonka perusteella päätetään optimoitavat hakusanat
 • rakennesuunnitelman, jossa mietitään, mille sivuille asiakkaan sivustolla tai verkkokaupassa optimointia kannattaa kohdistaa

3. Kuukausittainen optimointi

Optimointitoimia tehdään aloitustyön jälkeen joka kuukausi. Korjaamme ja kehitämme yhteistyömallista riippuen sekä nettisivujesi sisältöä että teknisiä osa-alueita ja linkitystä. Saat tiedon sivuston sijoituksen kehityksestä Googlen hakutuloksissa kuukausittain kattavassa raportissa.

 

Haluatko sinäkin päihittää kilpailijasi maailman suosituimmalla markkinapaikalla, Googlessa?

Jätä soittopyyntö, niin etsitään yhdessä parhaat keinot kasvattaa yrityksesi näkyvyyttä verkossa. Vastaamme kaikkiin tiedusteluihin seuraavana arkipäivänä!

Käytämme lomakkeen kautta saatuja tietoja yhteydenottoon sekä sisäiseen tilastointiin. Lisätietoja saat asiakaspalvelustamme. Rekisterinpitäjä on Netello Systems Oy.


  ×