Kumppanisi, kun haluat onnistua verkossa.

Netellon artikkelit


Netellon tiimi tuottaa tähän sivustoon digitaaliseen liiketoimintaan sekä verkkoviestintään liittyviä oppaita ja artikkeleita. Seuraa Netelloa ja Netellon viestintää myös sosiaalisissa medioissa.
Tavoita #netello myös sosiaalisessa mediassa ja osallistu keskusteluun.

Tiimiesittelyssä web designer Veera Toikka

Mitä teet Netellossa? Pääasiassa suunnittelen sivustoja ja verkkokauppoja. Vahvinta osaamistani on visuaalinen ux- ja ui-suunnitelu. Parasta Netellossa on etätyömahdollisuus ja työkaverit! Etätyö mahdollistaa mun asumisen Somerolla, maaseudulla, paikassa, jossa mun sielu lepää.

Googlen kriteerit muuttuvat maaliskuussa 2024 – onko sivustosi ajan tasalla? 

Me kaikki pidämme nopeista ja suoraviivaisista verkkosivuista. Siksi myös Google arvostaa jatkossa yhä enemmän sivuston hyvää käyttökokemusta (user experience, UX). Sivuston käytettävyys vaikuttaa tulevaisuudessa siis yhä enemmän siihen, kuinka hyvin sivusto löytyy Googlesta.

Tiimiesittelyssä digitaalisen markkinoinnin asiantuntija Ella Haavisto

Mitä teet Netellossa? Teen hakukoneoptimointia ja Google-mainontaa, toisin sanoen asiakkaan näkyvyyden ja myynnin kasvattamista netissä. Konkreettiset työtehtäväni vaihtelevat sivusto- ja hakusana-analyyseistä verkkosivujen kehitykseen niin tekniikan kuin sisältöjen osalta.

Nopeat sivustot tuottavat enemmän – tiedätkö miksi?

Tässä artikkelissa kerromme, miksi nopeat sivustot ja verkkokaupat tuottavat enemmän, ja annamme vinkkejä nopeuden parantamiseen. Toteuttamamme uudet sivustot saavat nopeuspisteiksi julkaisuhetkellä vähintään 90/100, joten tämän artikkelin asiat ovat käytännössä toimiviksi testattuja!

Tekoäly on tullut jäädäkseen – ja me olemme siitä erittäin innoissamme!

Tekoäly on vuoden puhutuin aihe markkinoinnin ja teknologian saralla. Erityisesti tekstin ja kuvien tuottaminen ovat yleensä ensimmäiset asiat, jotka tulevat mieleen, kun puhutaan tekoälystä.

Netello siirtyi kokonaisuudessaan Alma Median omistukseen

Netello Systems Oy:n osakekanta on siirtynyt kokonaisuudessaan Alma Median omistukseen.
”Pysymme jatkossakin itsenäisenä yrityksenä”, kertoo Mikko Sinilahti.

Viisi keinoa, joilla ravistelet liiketoimintasi vuoteen 2022

Ostaminen ja myyminen verkossa on muuttunut radikaalisti ja muuttuu lisää tulevaisuudessa. Mitä asioita yrityksen pitäisi ottaa huomioon juuri nyt?

Teams-käyttö tehokkaasti: Solu Digital antaa 5 vinkkiä

Microsoft Teams on lähes kaikkien etätöitä tekevien keskeinen työympäristö. Blogissamme Solu Digital kertoo parhaat vinkit Teamsin käyttöön.

Netello Systems ja Alma Media yhdistävät voimansa

Alma Media on ostanut 60% Netello Systems Oy:n osakekannasta. Yhdessä Netellolla ja Alma Medialla on resurssit, kyvykkyydet sekä uusin mainonnan teknologia palvella asiakkaita entistäkin paremmin.

Uinuva verkkosivusto ei riitä, muista myös palvella asiakkaitasi!

Verkosta tilaaminen yleistyy koko ajan, ja tällä hetkellä suurin osa tuotteista ja palveluista tilataan netistä. Samaan aikaan myös asiakkaan ostokäyttäytyminen ja odotukset muuttuvat. Tähän kannattaa reagoida!

Sisällöntuotanto ei ole diipadaapaa vaan sivustosi tärkein myyjä

Laadukkaat tekstisisällöt tuovat yritykselle lisää näkyvyyttä, uusia asiakkaita ja arvokasta pesäeroa kilpailijoihin. Kyseessä ei ole turha höttö, jolla täytetään sivustoa.

Vitkastelu käy kalliiksi – perusta verkkokauppa viimeistään NYT

Verkkokauppoja perustetaan nyt ennätystahdilla, sillä ostajat ovat siirtyneet pysyvästi verkkoon. Reagoi muutokseen ajoissa!

×