Kumppanisi, kun haluat onnistua verkossa.

Netellon artikkelit


Netellon tiimi tuottaa tähän sivustoon digitaaliseen liiketoimintaan sekä verkkoviestintään liittyviä oppaita ja artikkeleita. Seuraa Netelloa ja Netellon viestintää myös sosiaalisissa medioissa.
Tavoita #netello myös sosiaalisessa mediassa ja osallistu keskusteluun.

Tiimiesittelyssä sisällöntuottaja ja hakukoneoptimoinnin asiantuntija Arttu Heinämäki

Mitä teet Netellossa? Teen aika monipuolisesti erilaisia työtehtäviä. Työpöydällä on sisällöntuottoa, hakukoneoptimointia ja hieman Google-mainonnan ylläpitoa. Jokainen työpäivä on jollakin tavalla erilainen, koska tykkään keskittää samanlaisia työtehtäviä samalle päivälle. Jonakin päivänä saatan tehdä pelkkää sisällöntuotantoa, toisina päivinä aika menee optimointiprojektien kanssa.

Onko sivustoprojektisi mennyt mönkään? Lue huippuasiantuntijan vinkit ja vältä virheet jatkossa!

Tässä artikkelissa annamme konkreettisia vinkkejä onnistuneen sivustouudistuksen suunnitteluun ja oikean kumppanin valintaan. Tiedät, miten kannattaa toimia, kun yrityksesi sivusto kaipaa muutosta ja sivustouudistus on edessä.

Tiimiesittelyssä liiketoimintajohtajamme Mikko Sinilahti

Mitä teet Netellossa? Toimin Netellossa liiketoimintajohtajana, eli vastaan toiminnastamme kokonaisuudessaan. Työni on tosi monipuolista: se pitää sisällään netellolaisten tukemista heidän työssään ja toimintamme kehittämistä kaikilla osa-alueilla.

Tiimiesittelyssä web designer Veera Toikka

Mitä teet Netellossa? Pääasiassa suunnittelen sivustoja ja verkkokauppoja. Vahvinta osaamistani on visuaalinen ux- ja ui-suunnitelu. Parasta Netellossa on etätyömahdollisuus ja työkaverit! Etätyö mahdollistaa mun asumisen Somerolla, maaseudulla, paikassa, jossa mun sielu lepää.

Googlen kriteerit muuttuvat maaliskuussa 2024 – onko sivustosi ajan tasalla? 

Me kaikki pidämme nopeista ja suoraviivaisista verkkosivuista. Siksi myös Google arvostaa jatkossa yhä enemmän sivuston hyvää käyttökokemusta (user experience, UX). Sivuston käytettävyys vaikuttaa tulevaisuudessa siis yhä enemmän siihen, kuinka hyvin sivusto löytyy Googlesta.

Tiimiesittelyssä digitaalisen markkinoinnin asiantuntija Ella Haavisto

Mitä teet Netellossa? Teen hakukoneoptimointia ja Google-mainontaa, toisin sanoen asiakkaan näkyvyyden ja myynnin kasvattamista netissä. Konkreettiset työtehtäväni vaihtelevat sivusto- ja hakusana-analyyseistä verkkosivujen kehitykseen niin tekniikan kuin sisältöjen osalta.

Nopeat sivustot tuottavat enemmän – tiedätkö miksi?

Tässä artikkelissa kerromme, miksi nopeat sivustot ja verkkokaupat tuottavat enemmän, ja annamme vinkkejä nopeuden parantamiseen. Toteuttamamme uudet sivustot saavat nopeuspisteiksi julkaisuhetkellä vähintään 90/100, joten tämän artikkelin asiat ovat käytännössä toimiviksi testattuja!

Tekoäly on tullut jäädäkseen – ja me olemme siitä erittäin innoissamme!

Tekoäly on vuoden puhutuin aihe markkinoinnin ja teknologian saralla. Erityisesti tekstin ja kuvien tuottaminen ovat yleensä ensimmäiset asiat, jotka tulevat mieleen, kun puhutaan tekoälystä.

Netello siirtyi kokonaisuudessaan Alma Median omistukseen

Netello Systems Oy:n osakekanta on siirtynyt kokonaisuudessaan Alma Median omistukseen.
”Pysymme jatkossakin itsenäisenä yrityksenä”, kertoo Mikko Sinilahti.

Viisi keinoa, joilla ravistelet liiketoimintasi vuoteen 2022

Ostaminen ja myyminen verkossa on muuttunut radikaalisti ja muuttuu lisää tulevaisuudessa. Mitä asioita yrityksen pitäisi ottaa huomioon juuri nyt?

Teams-käyttö tehokkaasti: Solu Digital antaa 5 vinkkiä

Microsoft Teams on lähes kaikkien etätöitä tekevien keskeinen työympäristö. Blogissamme Solu Digital kertoo parhaat vinkit Teamsin käyttöön.

Netello Systems ja Alma Media yhdistävät voimansa

Alma Media on ostanut 60% Netello Systems Oy:n osakekannasta. Yhdessä Netellolla ja Alma Medialla on resurssit, kyvykkyydet sekä uusin mainonnan teknologia palvella asiakkaita entistäkin paremmin.

×