Kumppanisi, kun haluat onnistua verkossa.

Netellon artikkelit


Netellon tiimi tuottaa tähän sivustoon digitaaliseen liiketoimintaan sekä verkkoviestintään liittyviä oppaita ja artikkeleita. Seuraa Netelloa ja Netellon viestintää myös sosiaalisissa medioissa.
Tavoita #netello myös sosiaalisessa mediassa ja osallistu keskusteluun.

Tarvitaanko ihmistä vielä? Mikä on laadukkaan hakukoneoptimoinnin tulevaisuus? Näin Netello hyödyntää tekoälyä sisältökeskeisessä hakukoneoptimoinnissa 

ässä artikkelissa käymme läpi, miten tekoälyn hyödyntäminen voi mullistaa hakukoneoptimoinnin ja millainen merkitys ihan oikeilla ihmisasiantuntijoilla on tässä kehityskulussa.

Tiimiesittelyssä web designer Vladislava Sinivirta

Mitä teet Netellossa? Toteutan Netellossa sivustojen- ja verkkokauppojen suunnittelua (UI/UX) sekä tuotan mainosmateriaaleja erikaltaisiin digikanaviin. Suunnittelun lisäksi vastaan myös sivustoprojektien koordinoinnista alusta loppuun saakka.

Tiimiesittelyssä web-kehittäjä Viktor Österholm

Mitä teet Netellossa? Kehitän sivustoja ja verkkokauppoja WordPressillä sekä WooCommercella. Olen myös mukana kartoittamassa sivustojen ja verkkokauppojen toiminnallisuuksia asiakkaiden kanssa, ja pidän sivustojen / verkkokauppojen hallinnankoulutuksia, ynnä muuta.

Googlen historian suurin mullistus on tulossa – miksi SGE-optimointi kannattaa aloittaa heti? 

Tässä artikkelissa kerromme, miten Googlen hakukone tulee tulevaisuudessa muuttumaan generatiivisen haun myötä, ja miten siihen kannattaa varautua.

Tiimiesittelyssä myynnistä verkkoliiketoiminnan asiantuntija Tero-Pekka Laakso

Mitä teet Netellossa? Toimin myyjänä. Tähän sisältyy meille potentiaalisten asiakkaiden etsimistä, tapaamisten sopimista, sopivan ratkaisun tarjoamista ja tietysti kaupan tekemistä, joka on tämän työn suola. Omista asiakkaista, joita on vuosien saatossa kertynyt mukava määrä, täytyy tietysti pitää hyvää huolta, jotta voin varmistua siitä, että saavat aina parhaan hyödyn ostamastaan palvelusta.

Tiimiesittelyssä sisällöntuottaja ja hakukoneoptimoinnin asiantuntija Arttu Heinämäki

Mitä teet Netellossa? Teen aika monipuolisesti erilaisia työtehtäviä. Työpöydällä on sisällöntuottoa, hakukoneoptimointia ja hieman Google-mainonnan ylläpitoa. Jokainen työpäivä on jollakin tavalla erilainen, koska tykkään keskittää samanlaisia työtehtäviä samalle päivälle. Jonakin päivänä saatan tehdä pelkkää sisällöntuotantoa, toisina päivinä aika menee optimointiprojektien kanssa.

Onko sivustoprojektisi mennyt mönkään? Lue huippuasiantuntijan vinkit ja vältä virheet jatkossa!

Tässä artikkelissa annamme konkreettisia vinkkejä onnistuneen sivustouudistuksen suunnitteluun ja oikean kumppanin valintaan. Tiedät, miten kannattaa toimia, kun yrityksesi sivusto kaipaa muutosta ja sivustouudistus on edessä.

Tiimiesittelyssä liiketoimintajohtajamme Mikko Sinilahti

Mitä teet Netellossa? Toimin Netellossa liiketoimintajohtajana, eli vastaan toiminnastamme kokonaisuudessaan. Työni on tosi monipuolista: se pitää sisällään netellolaisten tukemista heidän työssään ja toimintamme kehittämistä kaikilla osa-alueilla.

Tiimiesittelyssä web designer Veera Toikka

Mitä teet Netellossa? Pääasiassa suunnittelen sivustoja ja verkkokauppoja. Vahvinta osaamistani on visuaalinen ux- ja ui-suunnitelu. Parasta Netellossa on etätyömahdollisuus ja työkaverit! Etätyö mahdollistaa mun asumisen Somerolla, maaseudulla, paikassa, jossa mun sielu lepää.

Googlen kriteerit muuttuvat maaliskuussa 2024 – onko sivustosi ajan tasalla? 

Me kaikki pidämme nopeista ja suoraviivaisista verkkosivuista. Siksi myös Google arvostaa jatkossa yhä enemmän sivuston hyvää käyttökokemusta (user experience, UX). Sivuston käytettävyys vaikuttaa tulevaisuudessa siis yhä enemmän siihen, kuinka hyvin sivusto löytyy Googlesta.

Tiimiesittelyssä digitaalisen markkinoinnin asiantuntija Ella Haavisto

Mitä teet Netellossa? Teen hakukoneoptimointia ja Google-mainontaa, toisin sanoen asiakkaan näkyvyyden ja myynnin kasvattamista netissä. Konkreettiset työtehtäväni vaihtelevat sivusto- ja hakusana-analyyseistä verkkosivujen kehitykseen niin tekniikan kuin sisältöjen osalta.

Nopeat sivustot tuottavat enemmän – tiedätkö miksi?

Tässä artikkelissa kerromme, miksi nopeat sivustot ja verkkokaupat tuottavat enemmän, ja annamme vinkkejä nopeuden parantamiseen. Toteuttamamme uudet sivustot saavat nopeuspisteiksi julkaisuhetkellä vähintään 90/100, joten tämän artikkelin asiat ovat käytännössä toimiviksi testattuja!

×