Kumppanisi, kun haluat onnistua verkossa.

Netellon artikkelit


Netellon tiimi tuottaa tähän sivustoon digitaaliseen liiketoimintaan sekä verkkoviestintään liittyviä oppaita ja artikkeleita. Seuraa Netelloa ja Netellon viestintää myös sosiaalisissa medioissa.
Tavoita #netello myös sosiaalisessa mediassa ja osallistu keskusteluun.

  Instagram  

Netello siirtyi kokonaisuudessaan Alma Median omistukseen

Netello Systems Oy:n osakekanta on siirtynyt kokonaisuudessaan Alma Median omistukseen.
”Pysymme jatkossakin itsenäisenä yrityksenä”, kertoo Mikko Sinilahti.

Viisi keinoa, joilla ravistelet liiketoimintasi vuoteen 2022

Ostaminen ja myyminen verkossa on muuttunut radikaalisti ja muuttuu lisää tulevaisuudessa. Mitä asioita yrityksen pitäisi ottaa huomioon juuri nyt?

Teams-käyttö tehokkaasti: Solu Digital antaa 5 vinkkiä

Microsoft Teams on lähes kaikkien etätöitä tekevien keskeinen työympäristö. Blogissamme Solu Digital kertoo parhaat vinkit Teamsin käyttöön.

Netello Systems ja Alma Media yhdistävät voimansa

Alma Media on ostanut 60% Netello Systems Oy:n osakekannasta. Yhdessä Netellolla ja Alma Medialla on resurssit, kyvykkyydet sekä uusin mainonnan teknologia palvella asiakkaita entistäkin paremmin.

Uinuva verkkosivusto ei riitä, muista myös palvella asiakkaitasi!

Verkosta tilaaminen yleistyy koko ajan, ja tällä hetkellä suurin osa tuotteista ja palveluista tilataan netistä. Samaan aikaan myös asiakkaan ostokäyttäytyminen ja odotukset muuttuvat. Tähän kannattaa reagoida!

Sisällöntuotanto ei ole diipadaapaa vaan sivustosi tärkein myyjä

Laadukkaat tekstisisällöt tuovat yritykselle lisää näkyvyyttä, uusia asiakkaita ja arvokasta pesäeroa kilpailijoihin. Kyseessä ei ole turha höttö, jolla täytetään sivustoa.

Vitkastelu käy kalliiksi – perusta verkkokauppa viimeistään NYT

Verkkokauppoja perustetaan nyt ennätystahdilla, sillä ostajat ovat siirtyneet pysyvästi verkkoon. Reagoi muutokseen ajoissa!

Netello Systems mukana taistelussa COVID-19 pandemiaa vastaan

Asiakkaamme Deep Sensing Algorithms Oy kehittää COVID-19-viruksen uloshengitysilmasta tunnistavaa laitetta ja algoritmia. Tämän laitteen, DSA analysaattorin, toimintaperiaate on samantyyppinen kuin alkometrin. Laitteella pyritään erittäin tarkkaan koronaviruksen tunnistukseen jo kahdessa minuutissa

”Ei saa jäädä tuleen makaamaan!”

Erittäin hyvä asiakkaani käytti tätä kuuluisaa lausetta (sopivilla kirosanoilla ryyditettynä) pian koronakriisin puhjettua. Viittaus tuli kreivin aikaan, koska keskusteluamme edeltäneinä päivinä oli tullut lunta tupaan kohtalaisen paljon hamaan tulevaisuuteen siirtyneiden projektien muodossa.

Shopping Ads – merkittävästi parempi tuotto maksetusta mainonnasta

Hyödynnä uusi mainosmuoto! Maailmalla hehkutetut Googlen Shopping-mainokset saapuivat viime vuonna myös Suomeen. Shopping-mainonta on erinomainen keino erityisesti verkkokauppojen tuotteiden mainostamiseen, verkkoliikenteen kasvattamiseen ja laadukkaiden liidien hankkimiseen.

Chatbot vai Liidikone – mistä saada lisää parempia liidejä?

Liidikone on Netello Systems Oy:n kehittämä diagnostiikkatyökalu, joka chatbottien tavoin automatisoi asiakashankintaa, mutta tehokkaammin! Mikä on siis Liidikone ja miten se eroaa chatbotista?

Vältä hakukoneoptimoinnin yleisimmät virheet

Kokosimme yhteen muistilistan tyypillisistä sudenkuopista, jotka estävät yritysten sivustojen hakukonenäkyvyyden kehittymisen.
Lue, miten vältät hakukoneoptimoinnin yleisimmät virheet!

×