Netellon artikkelit


 
Netellon tiimi tuottaa tähän sivustoon digitaaliseen liiketoimintaan sekä verkkoviestintään liittyviä oppaita ja artikkeleita. Seuraa Netelloa ja Netellon viestintää myös sosiaalisissa medioissa.
Tavoita #netello myös sosiaalisessa mediassa ja osallistu keskusteluun.
 
 
    Sisältökuvat/Muut/instagram-ikoni.png   

"Ei saa jäädä tuleen makaamaan!"

7.4.2020

Erittäin hyvä asiakkaani käytti tätä kuuluisaa lausetta (sopivilla kirosanoilla ryyditettynä) pian koronakriisin puhjettua. Viittaus tuli kreivin aikaan, koska keskusteluamme edeltäneinä päivinä oli tullut lunta tupaan kohtalaisen paljon hamaan tulevaisuuteen siirtyneiden projektien muodossa.

Shopping Ads – merkittävästi parempi tuotto maksetusta mainonnasta  

20.2.2020

Hyödynnä uusi mainosmuoto! Maailmalla hehkutetut Googlen Shopping-mainokset saapuivat viime vuonna myös Suomeen. Shopping-mainonta on erinomainen keino erityisesti verkkokauppojen tuotteiden mainostamiseen, verkkoliikenteen kasvattamiseen ja laadukkaiden liidien hankkimiseen.

Chatbot vai Liidikone – mistä saada lisää parempia liidejä?

24.1.2020

Liidikone on Netello Systems Oy:n kehittämä diagnostiikkatyökalu, joka chatbottien tavoin automatisoi asiakashankintaa, mutta tehokkaammin! Mikä on siis Liidikone ja miten se eroaa chatbotista?

Vältä hakukoneoptimoinnin yleisimmät virheet

14.11.2019

Kokosimme yhteen muistilistan tyypillisistä sudenkuopista, jotka estävät yritysten sivustojen hakukonenäkyvyyden kehittymisen. Lue, miten vältät hakukoneoptimoinnin yleisimmät virheet!

Näin kasvatat sivustosi verkkonäkyvyyttä kuvahakujen kautta

30.9.2019

Visuaalisesti vaikuttava sivusto, jonka kuvat ovat linjassa yrityksen muun viestinnän kanssa, jää mieleen. Huolella valitut kuvat ovat loistava tapa kertoa sivustosi vierailijoille yrityksesi toiminnasta.

Viisi vinkkiä myyvän sisällön kirjoittamiseen

2.9.2019

Jotta sisältö olisi lukijan näkökulmasta mahdollisimman kiinnostavaa, on sen puhuteltava oikeaa kohderyhmää. Ennen itse kirjoitustyön aloittamista olisikin hyvä kirkastaa omia ajatuksia siitä, kenet yrityksesi verkkosivulla haluat oikeastaan tavoittaa.

Viisi tapaa vilkastuttaa sivustosi liikennettä

9.5.2019

Katso helpot keinot saada verkkosivustollesi lisää kävijöitä ja parantaa sen tuottavuutta.

Mitä konversio-optimointi on?

16.4.2019

Konversio-optimoinnin ideana on saada verkkosivuille saapuvassa potentiaalisessa asiakkaassa aikaan toivottu reaktio. Se voi olla esimerkiksi yhteydenotto tai osto. Miten verkkosivukävijää ohjataan oikein?

Näin laitat sivustosi referenssit kuntoon

17.2.2019

Haluatko kasvattaa potentiaalisten asiakkaiden luottamusta yritystäsi kohtaan? Katso miten laitat referenssi -sivusi kuntoon.

Paikallinen hakukoneoptimointi ja näkyvyys

9.1.2019

Voiko yrityksen kasvu olla pelkän paikallisen näkyvyyden varassa? Paikallisessa optimoinnissa ei kilpailla valtakunnallisesta näkyvyydestä, vaan varmistetaan, että yritys saa parasta mahdollista näkyvyyttä omalla kotikentällään.

Haluatko mukaan kansainväliseen verkkokauppakilpailuun?

10.12.2018

Verkkokaupan kansainvälistyminen ja ulkomailta tilaaminen on jo nykypäivää etenkin kuluttajapuolella. Miten sinun tulisi toimia, jos haluaisit laajentaa yrityksesi omaa verkkokauppaa ulkomaille?

Nettipresenssi kuntoon sisällöntuotolla?

13.11.2018

Some on yhä tärkeämpi osa jokaisen vakavasti otettavan yrityksen brändiä. Somessa syntynyt vuorovaikutus vaikuttaa myös epäsuorasti yrityksesi nettilöytyvyyteen sekä parantaa mahdollisuuksiasi saada kauppaa.

In English