Kumppanisi, kun haluat onnistua verkossa.

Visiomme


Netellolla on aito halu auttaa suomalaisia pk-yrityksiä hyödyntämään verkkoliiketoiminnan massiivista potentiaalia. Suomalaiset tekevät valtavasti ostoksia verkossa, mutta useimmat yritykset eivät kuitenkaan vielä hyödynnä netin mahdollisuuksia omassa liiketoiminnassaan. Potentiaali ja superhyvä suomalainen osaaminen on jo olemassa ja me haluamme auttaa yrityksiä muuttamaan nämä kassavirraksi käytännöllisin verkkoliiketoiminnan keinoin.

Ymmärrämme, että jos yrityksesi ei löydy verkosta ja Googlesta, ei sitä ole olemassa. Maailmanlaajuisesti n. 89% yritysten ostopäätöksistä saa alkunsa Googlessa, joten hakukonelöydettävyydellä on valtava merkitys.

Tavoitteemme on tuottaa konkreettista ja mitattavaa lisäarvoa asiakkaillemme ja auttaa mahdollisimman monia pk-yrityksiä kokonaisvaltaisesti. Haluamme saada pk-yritykset näkemään verkkoliiketoiminnan tuoman potentiaalin ja auttaa heitä kasvattamaan liikevaihtoaan ja takaamaan tulevaisuuden kilpailukykynsä suunnitelmallisten ja konkreettisten toimien avulla.

Hyvät kumppanit ja pitkäaikaiset asiakassuhteet ovat toiminnan ytimessä.

Ihmiset tulevat ensin

Menestyvä yritys koostuu hyvistä ihmisistä ja hyvät ihmiset tekevät menestyvän yrityksen. Henkilöt ovat keskiössä, sillä ilman heitä ei pystytä tuottamaan yhtään mitään. Kun meillä on hyvä olla, teemme työmme tinkimättömällä työmoraalilla ja tuotamme asiakkaille lisäarvoa. Ihmiset luovat yrityksen hengen ja heidän käsissään on lopputulos.

Netello tiimi

Toimivia verkkoliiketoiminnan ratkaisuja yrityksille

Netellossa asiakkaidemme menestyksen eteen työskentelee monen eri alan ammattilaisia. Palveluita ei saatella toimiviksi ja tuottaviksi koskaan yhden ihmisen voimin, vaan jokaisen osa-alueen hioo huippuunsa juuri sen alan osaaja. Siksi meiltä löytyy taitajansa mm. myyntiin ja markkinointiin, optimointiin ja sisällöntuotantoon. Me olemme Netello – kumppanisi, kun haluat onnistua verkossa.

TARJOAMME RATKAISUT ASIAKKAIDEMME KOKEMUKSIA

×