Visiomme


Netellolla on aito halu auttaa suomalaisia pk-yrityksiä hyödyntämään verkkoliiketoiminnan massiivista potentiaalia. Suomalaiset tekevät valtavasti ostoksia verkossa, mutta useimmat yritykset eivät kuitenkaan vielä hyödynnä netin mahdollisuuksia omassa liiketoiminnassaan.

Potentiaali ja superhyvä suomalainen osaaminen on jo olemassa ja me haluamme auttaa yrityksiä muuttamaan nämä kassavirraksi käytännöllisin verkkoliiketoiminnan keinoin.

Ymmärrämme, että jos yrityksesi ei löydy verkosta ja Googlesta, ei sitä ole olemassa. Maailmanlaajuisesti n. 89% yritysten ostopäätöksistä saa alkunsa Googlessa, joten hakukonelöydettävyydellä on valtava merkitys.

Tavoitteemme on tuottaa konkreettista ja mitattavaa lisäarvoa asiakkaillemme ja auttaa mahdollisimman monia pk-yrityksiä kokonaisvaltaisesti. Haluamme saada pk-yritykset näkemään verkkoliiketoiminnan tuoman potentiaalin ja auttaa heitä kasvattamaan liikevaihtoaan ja takaamaan tulevaisuuden kilpailukykynsä suunnitelmallisten ja konkreettisten toimien avulla.

Hyvät kumppanit ja pitkäaikaiset asiakassuhteet ovat toiminnan ytimessä.

AAA logo Menestyjät

Ihmiset tulevat ensin

Menestyvä yritys koostuu hyvistä ihmisistä ja hyvät ihmiset tekevät menestyvän yrityksen. Henkilöt ovat keskiössä, sillä ilman heitä ei pystytä tuottamaan yhtään mitään. Kun meillä on hyvä olla, teemme työmme tinkimättömällä työmoraalilla ja tuotamme asiakkaille lisäarvoa. Ihmiset luovat yrityksen hengen ja heidän käsissään on lopputulos.

Toimivia verkkoliiketoiminnan ratkaisuja yrityksille

Onko sinulla menestyvä liiketoiminta, jonka haluat viedä menestyksekkäästi verkkoon? Haluatko lisätä yrityksesi kassavirtaa ja tehdä verkkokauppaa? Hallitsemme verkkoliiketoiminnan eri osa-alueet sekä suuret kokonaisuudet. Olemme kumppani ja yhteistyötaho – yhdessä kanssasi nostamme bisneksesi uudelle tasolle.

TARJOAMME RATKAISUT ASIAKKAIDEMME KOKEMUKSIA

In English
×