Kumppanisi, kun haluat onnistua verkossa.

Master Chemicals

Master Chemicals on lattiapinnoitusten asiantuntija, joka tarjoaa palvelujaan koko Suomen alueella. Yritys panostaa kokonaisvaltaiseen ja kestävään lopputulokseen ja tarjoaa asiantuntemustaan projekteihin suunnittelun ja toteutuksen lisäksi myös pintojen huoltamiseen asti.

Kuva yläpalkissa: Tatu Tuominen: Satujen palatsit, 2020 Kuva: Patrik Rastenberger, 2020

”Netellon kanssa on helppo toimia. Kyse on varmasti osaltaan henkilökemioista, mutta yrityksen palvelu on varsin mutkatonta ja asioihin reagoidaan tarvittaessa nopeasti.”

Jussi Heinonen – Master Chemicals Oy

Yhteistyö alkoi vuonna 2022

Master Chemicals Oy:n ja Netellon yhteistyö alkoi vuonna 2022, kun hieman aiemmin Netellolta oltiin oltu yhteyksissä hakukoneoptimointiin liittyen.

”Ennen yhteistyön aloittamista emme olleet saaneet tarpeeksi oikeanlaisia yhteydenottoja. Meille tärkeitä asiakkaita ovat suunnittelijat, arkkitehdit ja päättäjät ja olimme miettineet että haluaisimme että he löytäisivät meidät paremmin,” sanoo Master Chemicalsin toimitusjohtaja Jussi Heinonen.

master chemicals

Faktatieto hakutuloksista ja keinot niiden nostamiseen vakuuttivat Master Chemicalsin väen siitä, että yhteistyöhön kannattaa ryhtyä.

Mutkatonta palvelua

Kommunikaatio yritysten välillä on toiminut hyvin Heinosen mukaan.

”Viestintä Netellon päästä on ollut varsin proaktiivista. Myös matkan varrella heränneisiin kysymyksiin olemme saaneet aina vastauksia.”

”Netellon kanssa on helppo toimia. Kyse on varmasti osaltaan henkilökemioista, mutta yrityksen palvelu on varsin mutkatonta ja asioihin reagoidaan tarvittaessa nopeasti.”

Jussi Heinonen on tyytyväinen hakutulosten parantumiseen

”Hakutulosten osalta on tehty hyvää työtä. Toki alkuoletuskin on ollut, että tuloksissa päästään eteenpäin, mutta silti tämän hetkinen tilanne on hyvä.”

Hakukoneasioissa maallikko ei aina kykene ymmärtämään kaikkea, siksi Heinosen mielestä on ollut hyvä, että hakukoneoptimontiraportteja ollaan käyty myös yhdessä Netellon hakukoneoptimoijan kanssa läpi jolloin epäselvät asiat on voitu selvittää asiakkaalle.

Aktivisuus sivustolla on lisääntynyt

Siihen miten konkreettisesti parantuneet hakutulokset ovat näkyneet Master Chemicalsilla, vetää toimitusjohtaja Jussi Heinosen hieman miettilääksi.

”Meidän kohdalla tämä on äärimmäisen vaikeasti ulosmitattava asia. Meillä ei ole verkkokauppaa, joka kanavoituisi heti tilauksiksi. Se ei ole myöskään oikea tulokulma meidän kohdalla.”

”Meillä on kyse pitkälti projektimyynnistä. Kun joku suunnittelija löytää meidät, ja jos hän ottaa tuotteet meiltä, tarkoittaa se käytännössä, että projekti toteutuu vuoden, kahden tai jopa vasta kolmen päästä. Vasteissa on siis aina viivettä joten on hirmuisen vaikea sanoa, mikä vaikuttaa mihinkin. Mutta yleinen tuntuma on, että aktiivisuus meidän suuntaan on lisääntynyt hakukonetulosten parannuttua. Tunnettavuutta on toisin sanoa saatu lisättyä mukavasti.”

Yhteistyö jatkuu Netellon kanssa ja Heinonen suositteleekin yritystä yhteistyökumppaniksi

”Uskon, että Netellon palvelu skaalautuu moneen toimialaan ja erilaisiin myyntiprosesseihin hyvin.”

Master Chemicals Oy

Master Chemicals Oy on suomalainen vuonna 2008 perustettu lattiapinnoitusten asiantuntija, joka on erikoistunut kokonaisvaltaisiin ratkaisuihin. Yritys auttaa mm. suunnittelijoita, urakoitsijoita ja rakennusliikkeitä löytämään tilaan sopivimmat laatupinnoitteet, jotka luovat perustan hyvälle elämälle. Master Chemicals palvelee koko Suomen alueella.

Tutustu »

Tavoitteleeko yrityksesi lisää asiakkaita ja yhteydenottoja?

Keskustele asiantuntijan kanssa

×