Kumppanisi, kun haluat onnistua verkossa.

Poksis

Poksis Oy on helsinkiläinen kiinteistöjen puhdistukseen erikoistunut yritys, joka on erikoistunut graffitien poistoon, julkisivupesuihin, viemärikuvauksiin, höyrytyksiin ja erilaisiin kiipeilytöihin. Yritys on perustettu vuonna 2021.

“Olen toiminut tällä alalla 17-18 vuotta, joten on parempi, että joku ulkopuolinen tuo asioihin uutta kulmaa. Jos itse tekee, tekee helposti niin kuin on aina ennenkin tehty.”

– Petri Pääkkönen, Poksis Oy

Poksis nettisivut

Projekti käyntiin uusilla nettisivuilla

Poksis Oy perustettiin vuonna 2021, ja yritykselle tehtiin omatoimisesti verkkosivut. Ajan mittaan tuli selväksi, että yritys tarvitsee uudet, ammattimaisesti toteutetut nettisivut. Tavoitteena oli saada uusia asiakkaita sekä kasvattaa yrityksen liiketoimintaa ja tunnettuutta.

“Vanhat nettisivut olivat itse tehdyn näköiset. En edes ehtinyt etsiä kumppaneita projektiin, sillä Netellolta oltiin oikeaan aikaan meihin yhteydessä.”

Pääkkösen sai vakuuttuneeksi Netellon “yhden luukun periaate”.

“En halunnut ostaa sivuja yhdeltä toimijalta ja Google-mainontaa toiselta. Se olisi hankalaa ja lopputulos olisi kauhea soppa. Netellolta tarjottiin vakuuttavaa pakettia”, hän sanoo.

Google-mainonta oli ollut käynnissä jo vanhoilla sivuilla toisen toimijan kautta.

“Mutta ei ihan näin hyvin tuloksin”, hän myöntää.

Hakukoneoptimointi oli Pääkköselle ennestään tuttu asia, mutta sitä ei oltu tehty vanhalle sivustolle.

“Tiesin, että sitä tarvitsee tehdä, joten aloitimme sen uusille sivuille.”

Yhteydenottojen määrä tuplaantunut

Uudet nettisivut julkaistiin syksyllä 2023 ja tuloksia on tullut nopeasti, vain muutamassa kuukaudessa.

“Yhteydenottojen määrä on ainakin tuplaantunut. Uusilla nettisivuilla on yhteydenottolomake, jonka kautta on tullut paljon kyselyitä. Suurin osa yhteydenotoista tulee yhä puhelimitse.”

Pääkkösen mukaan asiakkaat ovat löytäneet heidän sivuilleen Googlen kautta.

“Sijoituksemme Googlessa ovat nousseet ihan hirveästi lyhyessä ajassa. Sijoitukset ovat jo nyt ihan hyvällä tasolla, mutta tästä ne vielä pikkuhiljaa nousevat.”

Pääkkösen mukaan heille tärkeää onkin saavuttaa luontaista näkyvyyttä, jotta kaikesta näkyvyydestä ei tarvitse maksaa markkinointieuroja.

Pääkkösen mukaan kuukausittainen hakukoneoptimoinnin raportti on yksinkertainen ja sitä on helppo seurata.

“Meillä on sovituin väliajoin palaveri, jossa katsotaan asiat ajan tasalle. Netellolta on oltu meihin päin juuri sopivasti yhteydessä, eikä tule mitään turhia höpöhöpö-puheluita.”

Onnistunut kumppanuus

“Olemme tyytyväisiä uusiin nettisivuihin. Olemme saaneet niistä kehuja ympäri ämpäri, joten eiköhän ne silloin hyvät ole”, Pääkkönen nauraa.

Hän on erityisen tyytyväinen helppokäyttöiseen sivustoon, jonne pystyy myös itse tekemään muutoksia, kuten vaihtamaan kuvia.

“Yhteydenottolomake ja suorat WhatsApp-linkit ovat olleet todella hyviä lisäyksiä.”

Vaikka Pääkkönen osaa itse tehdä sivustolla muutoksia, on hän silti tyytyväinen, että Netelloon voi aina olla yhteydessä muutostarpeissa.

“Olen toiminut tällä alalla 17-18 vuotta, joten on parempi, että joku ulkopuolinen tuo asioihin uutta kulmaa. Jos itse tekee, tekee helposti niin kuin on aina ennenkin tehty.”

Hän on kaiken kaikkiaan erittäin tyytyväinen yhteistyöhön Netellon kanssa.

“Minulla ei ole mitään vastaansanomista. Netello on pitänyt sen, minkä on luvannut. Olemme saaneet sellaiset palvelut ja luvut, mitä olemme ostaneetkin. Netellon työntekijät ovat mukavia ja asiantuntevia.”

“Katsomme, miten tilanne etenee tulevaisuudessa ja laajennammeko esimerkiksi markkinointia. Pienyrittäjälle on tärkeää, että euroista, mitä käytetään, saadaan hyöty irti.”

Poksis Oy

Poksis Oy on valtakunnallisesti toimiva kiinteistöjen puhdistukseen erikoistunut yritys. Esimerkiksi julkisivujen ja graffitien puhdistukset toteutetaan pitkällä kokemuksella ja nopealla reagointiajalla.

Tutustu »

Tavoitteleeko yrityksesi lisää asiakkaita ja yhteydenottoja?

Keskustele asiantuntijan kanssa

×