Kumppanisi, kun haluat onnistua verkossa.

PPO-Elektroniikka

“Verkkosivustomme on vakuuttava ja ammattimainen”

Ratkaisut

“Kansainvälinen puoli on noussut selvästi ja olemme saaneet yhteydenottoja myös ulkomailta. Nettisivujen uudistuksen myötä meillä on hyvät sivut myös kansainvälistymistä ajatellen.”

”Verkkosivusto on brändin kannalta tärkeä – imagomme on aiempaa selvästi vakuuttavampi. Osaamisemme ja ammattitaitomme näkyy ja on olennainen osa uutta sivustoa. Myös yhteistyökumppaneidemme palaute on ollut hyvää.”

– Tiina Ohtonen, PPO-Elektroniikka Oy markkinointi- ja viestintäpäällikkö

Miten yhteistyö alkoi?

“Netellon ratkaisumyyjä otti meihin yhteyttä jo muutamia vuosia sitten ja tarjosi meille hakukoneoptimointia sekä uutta sivustoa. Hän esitti asiat hyvin ja oli liikkeellä hyvin pitkäjänteisesti.”

”Kun lopulta päätimme uusia verkkosivumme, pyysimme tarjouksia viideltä eri toimijalta Netello mukaan lukien. Eri toimijoiden hintahaitari oli varsin mittava: hintalappu uudelle sivustolle vaihteli 2000-30000 euron välillä. Netellon hinta oli kohdillaan. Tämä on pk-yrittäjälle hyvin tärkeää – pitää miettiä tarkkaan mitä tekee ja mihin sijoittaa.”

“Lisäksi halusimme helposti käytettävän sisällönhallintajärjestelmän sekä suht edullisen sabluunan muutosten varalle. Ammattilaiset tekevät muutokset hetkessä, mihin meillä itsellämme saattaisi helposti mennä koko päivä.”

Aineistot ja sivuston valmistuminen

“Yhteistyö lähti liikkeelle 2016 vuoden keväällä. Halusimme tehdä asiat rauhassa. Mietimme sloganit ja tekstit huolella. Sivupohjat valmistuivat jouluna 2016 ja sisällön syötön ja hiomisen jälkeen sivusto avattiin 2017 huhtikuussa.”

KYSY LISÄÄ VERKKOSIVUJEN UUSIMISESTA

Uusi verkkosivusto vastaa odotuksia

“Yhteistyö sivuston tekijöiden Marleenan ja Teron kanssa sujui hienosti. Meillä itsellämme oli selkeä ajatus verkkosivustomme ulkoasusta ja toiminnoista, jotka toteutettiin erittäin hyvin. Tuntui, että meitä oikeasti kuunneltiin ja meille suunniteltiin sivusto, joka vastasi toiveitamme.”

Kansainvälistyminen

“Kansainvälinen puoli on noussut selvästi ja olemme saaneet yhteydenottoja myös ulkomailta. Nettisivujen uudistuksen myötä meillä on hyvät sivut myös kansainvälistymistä ajatellen.”

– Tiina Ohtonen, PPO-Elektroniikka Oy markkinointi- ja viestintäpäällikkö

PPO-Elektroniikka Oy

PPO-Elektroniikka Oy on täysin suomalainen pk-yritys, joka on toiminut alalla 36 vuotta. Yritys tekee ammattielektroniikkaratkaisuja ja toteuttaa myös täysin räätälöityjä ratkaisuja. Päätuote on eristystasonvalvontajärjestelmä, joka valvoo sähköturvallisuutta Suomen sairaaloissa. PPO-Elektroniikka palvelee pääasiassa kotimaisia asiakkaita. Yritys vie Venäjälle suomalaista Softex-palonsammutusjärjestelmää ja on hiljattain käynnistänyt myös eristystason valvontajärjestelmän viennin.

Tutustu PPO-Elektroniikkaan »

Haluatko sinäkin uuden verkkosivuston ja löytyvyyden kuntoon?

PYYDÄ TARJOUS   TUTUSTU TARJOAMIIMME RATKAISUIHIN

×