Kumppanisi, kun haluat onnistua verkossa.

Asianajotoimisto AKG

“Netellon meille toteuttamista sivuista on pidetty. Uudella sivustolla käy huomattavasti enemmän vierailijoita. Sivut ovat vastanneet ja vahvistaneet brändiämme. Uskomme, että sivustomme puhuttelee nyt asiakkaiden lisäksi myös esimerkiksi uusia potentiaalisia työntekijäehdokkaita.”

Tiivistä yhteistyötä

”Yhteistyössä Netellon kanssa saimme yhtiömme sivustolle kaikki ne elementit, joiden avulla sivustosta saatiin toiveidemme mukainen. Sekä meillä että Netellon työntekijöillä on intohimoinen suhtautuminen sivuston kehitykseen.”

– Lauri Mäki, Asianajotoimisto AKG Oy

Tiivistä yhteistyötä ja yhdessä mietittyjä yksityiskohtia

“Yhteistyö Netellon kanssa alkoi kehittyä useita vuosia sitten. Minua puhutteli erityisesti Netellon mobiilinatiiviosaaminen. Netellon referenssejä tutkittuamme pyysimme tarjousta uudesta sivustosta, sillä referenssisivustojen skandinaavinen yksinkertaisuus puhutteli meitä.

Yhteistyössä Netellon kanssa saimme yhtiömme sivustolle kaikki ne elementit, joiden avulla sivustosta saatiin toiveidemme mukainen. Sekä meillä että Netellon työntekijöillä on intohimoinen suhtautuminen sivuston kehitykseen.

Sivustoa hiottiin yhteistyössä noin vuoden verran ennen sen julkaisemista. Pidimme erityisesti siitä, että saimme nähdä jokaisen työvaiheen.”

– Lauri Mäki, Asianajotoimisto AKG Oy

 

AKF uusi sivusto

Yhteistyö jatkuu hakukoneoptimoinnin merkeissä

”Netellon meille toteuttamista sivuista on pidetty. Uudella sivustolla käy huomattavasti enemmän vierailijoita. Sivut ovat vastanneet ja vahvistaneet brändiämme. Uskomme, että sivustomme puhuttelee nyt asiakkaiden lisäksi myös esimerkiksi uusia potentiaalisia työntekijäehdokkaita.”

– Lauri Mäki, osakas ja asianajaja, Asianajotoimisto AKG Oy

 

”Olemme olleet koko prosessin ajan tyytyväisiä yhteistyön sujuvuuteen Netellon kanssa. Netellolla on ymmärretty meidän tarpeemme hyvin ja on toteutettu haluamamme muutokset joustavasti. Olemme saaneet sivuistamme hyvää palautetta. Verkkosivumme on nyt korkealaatuinen ja arvostusta herättävä – juuri sellainen kuin haluamme.”

– Pasi Kainulainen, osakas ja asianajaja, Asianajotoimisto AKG Oy

ASIANAJOTOIMISTO AKG OY

Asianajotoimisto AKG Oy on vuonna 2003 Espoon Otaniemeen perustettu boutiquekonseptilla toimiva korkean asiantuntemuksen yritys, jolla on erinomainen paikallistuntemus ja vahva kansainvälinen ote. AKG tarjoaa räätälöityjä neuvontapalveluita paikallisille ja kansainvälisille yrityksille sekä yksityisille asiakkaille. AKG tarjoaa asiakkailleen laadukkaita ratkaisuja ja kattavan valikoiman oikeudellisia palveluita kulloisenkin tarpeen mukaisesti.

Tutustu verkkosivustoon »

Tavoitteleeko yrityksesi lisää asiakkaita ja yhteydenottoja?

Keskustele asiantuntijan kanssa

×