Kumppanisi, kun haluat onnistua verkossa.

BPI-Chempump

”Ajattelimme heti, että nyt on löytynyt kultasuoni, jonka avulla olemme kilpailijoitamme askeleen edellä.””

Sivuston kävijämäärä tuplaantunut

”Olemme pystyneet pistämään erittäin hyvin hanttiin isommillekin kilpailijoille Google-näkyvyydessä ja lisäksi olemme saaneet uusia asiakkaita uuden sivustomme kautta.”

– Joni Nordström, BPI-Chempump

Sivuston kävijämäärä tuplaantunut

”Olemme tehneet Netellon kanssa yhteistyötä nyt vuoden verran ja sivustomme kävijämäärä on tuona aikana tuplaantunut. Kasvu on ollut huomattavaa. Olemme pystyneet pistämään erittäin hyvin hanttiin isommillekin kilpailijoille Google-näkyvyydessä ja lisäksi olemme saaneet uusia asiakkaita uuden sivustomme kautta.”

”On myös hienoa, että viestintä Netellon suunnasta on ollut koko ajan selkeää ja aktiivista. Jos olemme huomanneet jotain ongelmia sivustollamme, pyyntöihimme on reagoitu saman tien. Se on ollut todella mukavaa.”

Yhteydenotto tuli oikeaan saumaan

”Meillä oli ollut sisäisesti puhetta nettisivujen päivittämisestä, joten Netellolta soitettiin meille oikeaan aikaan. Päädyimme kaikista tarjokkaista juuri Netellon matkaan, sillä myyjä sai meidät vakuuttuneeksi.”

”Meille tuli heti positiivinen tunne siitä, että yhteistyöllä Netellon kanssa voimme haastaa kilpailijoitamme entistä paremmin. Olemme olleet erittäin tyytyväisiä siihen, että Netellon teot ovat vastanneet myyntipuheita: kaikki mitä meille on myyty, on pitänyt todella hyvin paikkansa emmekä ole joutuneet katumaan.”

BPI-Chempump sivusto

Optimoinnilla nopeasti lisää näkyvyyttä

”Netellon toteuttama sivusto on todella nopea ja selkeä. Ulkoasu oli paljon parempi, kuin mitä olimme edes osanneet toivoa. Sivusto johdattaa asiakkaita hyvin eteenpäin ja tieto löytyy helposti. Sivustolla on melko paljon tavaraa, mutta se ei ole yhtään tukkoisen oloinen. Tämä oli kaikkinensa erittäin hyvin toteutettu projekti.”

”Uudelle sivustolle aloitettiin myös säännöllinen hakukoneoptimointi, joka alkoikin tuottaa yllättävän nopeasti tulosta. Ajattelimme heti, että nyt on löytynyt kultasuoni, jonka avulla olemme kilpailijoitamme askeleen edellä. Optimointi on ollut dynaamista kehittämistä tiiviissä yhteistyössä optimoijan kanssa.”

Luottamus on avainasemassa

”Meille palveluntarjoajaan luottaminen on ykkösjuttu. Olemme tässä matkan varrella kehittäneet kriittisen silmän eri palveluntarjoajia kohtaan, sillä meille soitellaan melkein viikottain eri yrityksistä. Olemme olleet niin tyytyväisiä Netelloon, että tulemme laajentamaan yhteistyötämme myös Google-mainontaan, sillä meitä ei yhtään epäilytä laittaa rahaa Netellon palveluun.”

”Vaikka korona on aiheuttanut omat ongelmansa, tämä on ollut meille hyvä vuosi uudistaa nettisivut ja aloittaa hakukoneoptimointi. Korona on ajanut ihmiset verkkoon, joten olemme saaneet hyvän näkyvyyden ja uusittujen nettisivujen kautta uusia asiakkaita. Kun maailma alkaa normalisoitumaan koronan jälkeen, toivomme olevamme askeleen edellä muita.”

– Joni Nordström, BPI-Chempump

BPI-Chempump

BPI-Chempump tarjoaa korkealuokkaista tekniikkaa teollisuuden ja muiden alojen tarpeisiin. BPI-Chempump on erikoistunut erilaisiin pumppuihin, letkunkiristimiin, kiinnitystekniikkaan, ilmansuodattimiin sekä hydraulisiin työkaluihin.

BPI-Chempump on suomalainen perheyritys, joka on perustettu vuonna 1990 ja sijaitsee Uudellamaalla.

Tutustu BPI-Chempumpin sivustoon »

Tavoitteleeko yrityksesi lisää asiakkaita ja yhteydenottoja?

Keskustele asiantuntijan kanssa

×