Kumppanisi, kun haluat onnistua verkossa.

Johtoryhmä Oy

Porilainen Johtoryhmä Oy tarjoaa kattavat sähköalan palvelut korkealla ammattitaidolla ja kilpailukykyisellä hinnalla Satakunnassa ja muualla Etelä-Suomessa, sekä yrityksille että yksityisille kuluttajille. Vuonna 2017 perustetun yrityksen palvelut kattavat muun muassa suunnittelupalvelun, asennuksen ja urakoinnin sekä aurinkosähköjärjestelmät niin uudis– ja saneerauskohteisiin.

Hyvännäköiset kotisivut saatiin kerralla kuntoon ja niitä voidaan tarvittaessa helposti päivittää. Jatkuvalla sisällön tuotolla saadaan uutta sisältöä sivustolle. Se ja optimointi yhdistettyinä tuovat oikeasti lisää töitä meille.” 

Ari Bohm – Johtoryhmä Oy

Sivustouudistuksen kautta yhteistyöhön 

Kun vuonna 2020 Netello otti yhteyttä nettisivujen osalta, oltiin Johtoryhmässä jo mietitty sivustouudistusta. Yrityksen sivut olivat auttamattomasti vanhentuneet, eikä käytettävyyskään ollut enää tätä päivää. Netellon kanssa päästiin yhteisymmärrykseen ja uudet sivut toteutettiin uusilla sisällöillä. 

”Kyllä se ero uusien ja vanhojen kotisivujen välillä oli iso. Käytettävyys ja selkeys paranivat huomattavasti”, sanoo Ari Bohm Johtoryhmästä. 

Alkuhapuilun jälkeen yhteistyö vauhtiin 

Sivustouudistuksen jälkeen uusille sivuille alettiin tekemään jatkuvaa sisällöntuottoa. Alku oli Bohmin mukaan hieman hapuilevaa, puolin ja toisin. 

”Alkuun me ei oikein tiedetty miten homma toimii ja odotuksetkin olivat hieman sekavat. Netellon päässä olleen henkilön kanssa kemiat eivät oikein kohdanneet ja muutenkin silloin alkuun en oikein tiennyt ketkä asioita siellä päässä hoitavat”. 

”Asiat muuttuivat henkilövaihdoksen jälkeen, ja hommat ovat toimineet tosi hienosti siitä lähtien. Lisäksi kun olen oppinut tuntemaan Netellon tyyppejä ja mistä kukin vastaa, tiedän keneen kannattaa olla yhteyksissä kulloisenkin asian tiimoilta, jos tulee kysyttävää”. 

Nopeaa reagointia ja tuloksellista optimointia 

Ari Bohm sanoo huomanneensa konkreettisesti miten sivuston optimoinnista on hyötyä. 

”Netellolta tulevat optimoinnin raportit ovat suurimmaksi osaksi hyvinkin selkeitä. Toki siellä on joitain asioita, jotka kaipaavat hieman selvennystä”, mies naurahtaa. 

”Kun optimoinnissa tulee parannusta, näkyy se suoraan esimerkiksi omassa työmäärässäni, eli kyllä onnistuneella optimoinnilla on oikeasti isosti vaikutusta.” 

Konkreettista hyötyä yhteistyöstä on ollut Bohmin mukaan paljon. 

”Hyvännäköiset kotisivut saatiin kerralla kuntoon ja niitä voidaan tarvittaessa helposti päivittää. Jatkuvalla sisällön tuotolla saadaan uutta sisältöä sivustolle. Se ja optimointi yhdistettyinä tuovat oikeasti lisää töitä meille.” 

  

referenssit johtoryhmä

Johtoryhmä Oy 

Johtoryhmä Oy on Satakunnassa ja muualla Etelä-Suomessa toimiva, sähkösuunnittelupalvelua ja monipuolisia sähkötöitä tarjoava porilainen yritys. Työkohteita ovat yksityisten uudis– ja saneerauskohteiden lisäksi liike-, toimisto- ja teollisuusrakennukset. 

Tutustu »

Tavoitteleeko yrityksesi lisää asiakkaita ja yhteydenottoja?

Keskustele asiantuntijan kanssa

×