Kumppanisi, kun haluat onnistua verkossa.

LVI-Jämäkkä

LVI-Jämäkkä on erikoistunut LVI-alan asennus- ja asiantuntijatöihin Pirkanmaalla. Yritys on perustettu 2021.

“Meillä on paljon asiakkaita, jotka eivät joudu usein olemaan näiden asioiden kanssa tekemisissä ja he etsivät tietoa ja tekijöitä netistä. On tärkeää, että yritys löytyy sieltä ja sivut herättävät luottamusta. […] Yhteydenottoja tulee paljon enemmän uusilta asiakkailta, siinä on merkittävä ero entiseen.”

Markus Leppälä – LVI-Jämäkkä

LVI-Jämäkkä

Google-sijoitukset kuntoon

“Meillä oli alkuperäisenä tarpeena saada Google-sijoituksia parannettua, mutta päätimme uudistaa myös nettisivut, jotta hakukonenäkyvyyttä on helpompi lähteä viemään eteenpäin”, Markus Leppälä sanoo.

Vanhat verkkosivut oli tehty itse yrityksen perustamisen aikoihin vuonna 2021.

“Kun aloittelimme yhteistyötä Netellon kanssa, oli puhetta, että sivustoon täytyy tehdä jossain vaiheessa muutoksia. Niinpä päätimme tehdä kaikki saman tien kuntoon. Sivustoon saatiin samalla faceliftiä.”

Leppälä on tyytyväinen Netellon tekemiin nettisivuihin, jotka julkaistiin elokuussa 2023.

“Nettisivuilla on paljon mahdollisuuksia, niitä on helppo muokata ja myös laajentaa tarvittaessa. Saimme käyttökoulutuksen ja voimme itse tehdä joitakin muutoksia, ja lisäksi Netelloon voi aina olla yhteydessä muutostoiveiden osalta.”

Sivut ovat kerryttäneet myös palautetta asiakkailta.

“Olemme saaneet palautetta, että sivut ovat selkeät ja yksinkertaiset, sieltä löytää helposti kaiken tarvittavan”, hän mainitsee.

Suosituksen kautta

Netello löytyi yhteistyökumppaniksi suosituksen kautta.

“Kuulin yhteistyökumppanilta positiivista palautetta Netellosta. Kun kuulin häneltä siitä, mikä vaikutus hakukoneoptimoinnilla oli ollut, uskalsin rohkeasti tehdä päätöksen ja lähteä yhteistyöhön Netellon kanssa”, Leppälä sanoo.

Hakukoneoptimointi ei ollut hänelle ennestään tuttua, mutta hän tiesi, millaisia hyötyjä sen avulla voidaan saavuttaa.

“Nyt ymmärrän sitä jo paljon paremmin!”

Uusien asiakkaiden määrä moninkertaistunut

Uusi sivusto on alkanut tuottaa nopeasti tuloksia.

“Yhteydenottoja tulee paljon enemmän uusilta asiakkailta, siinä on merkittävä ero entiseen.”

Aiemmin yhteydenottoja tuli pelkästään ennestään tutuilta isännöitsijöiltä ja muilta yhteistyökumppaneilta.

“Niitä tulee toki edelleen, mutta lisäksi tulee paljon myös muita yhteydenottoja. Kyselyitä tulee nettisivuilla olevan lomakkeen kautta, puhelimitse ja sähköpostilla.”

Uusien asiakkaiden määrä onkin moninkertaistunut uusien verkkosivujen ja hakukoneoptimoinnin aloituksen jälkeen.

“Aiemmin yhteydenottoja uusilta asiakkailta ei tullut lainkaan ja nyt niitä tulee noin 10 kuukaudessa. Se tuo luottamusta tulevaan ja siihen, että liikevaihtoa on mahdollista kasvattaa.”

Myös hakukoneoptimoinnin tulokset ovat olleet mieleisiä.

“Kaikki sanat ovat nousseet Googlen hakutuloksissa todella paljon. En edes muista monennellako kymmenellä sivulla ne aluksi olivat. Nyt moni sana on ykkössivulla ja jopa siellä alkupäässä”, hän iloitsee.

Verkkonäkyvyys on elinehto

Leppälän mukaan on tärkeää, että LVI-alan toimijat löytyvät helposti verkosta.

“Meillä on paljon asiakkaita, jotka eivät joudu usein olemaan näiden asioiden kanssa tekemisissä ja he etsivät tietoa ja tekijöitä netistä. On tärkeää, että yritys löytyy sieltä ja sivut herättävät luottamusta.”

Leppälä sanoo, että yhteistyö Netellon kanssa on toiminut todella hyvin.

“Ei ole ollut mitään ongelmia, kaikki on mennyt todella kivasti. Jos on kysyttävää, aina saa ripeästi vastauksia. Minulla on pino erilaisia numeroita, joihin voin olla yhteydessä eri asioissa”, hän sanoo ja jatkaa:

“Arvostan myös sitä, että minun ei ole tarvinnut panostaa itse tähän asiaan, vaan kaikki on hoitunut omalla painollaan Netellon suunnalla. Minä teen työkseni muita asioita, joten on hyvä, ettei minun tarvitse tietää kaikesta kaikkea.”

Leppälä saa kuukausittain sähköpostiinsa raportin, jonka kautta hän voi seurata hakukoneoptimoinnin tuloksia.

“Siitä olen nähnyt, mitä vaikutuksia tällä on ollut ja mitä muutoksia on tehty. Se tuo luottamusta Netelloon ja huomaan, että asian eteen tehdään toimenpiteitä.”

“Olemme kaikin puolin tyytyväisiä yhteistyöhön Netellon kanssa, kaikki on mennyt kivasti. Palvelu on ollut positiivista ja tulokset ovat olleet odotetunlaisia. Suosittelen Netellon palveluita kaikille muille paitsi kilpailijoille”, Leppälä heittää lopuksi.

LVI-Jämäkkä Oy

LVI-Jämäkkä palvelee teollisuuden yrityksiä, asunto-osakeyhtiöitä, kiinteistöosakeyhtiöitä, rakennusliikkeitä sekä muita yrityksiä ja yksityisiä kotitalouksia kaikissa LVI-alan asennus- ja asiantuntijatöissä.

Tutustu »

Tavoitteleeko yrityksesi lisää asiakkaita ja yhteydenottoja?

Keskustele asiantuntijan kanssa

×