Kumppanisi, kun haluat onnistua verkossa.

Peltitaiturit

”Olemme Googlen etusivulla kaikilla tärkeimmillä hauilla. Yhteydenottoja tulee tällä hetkellä ruuhkaksi asti”

Ratkaisut

”Suosittelen Netelloa lämpimästi kenelle tahansa, joka haluaa uudistaa toimintaansa verkossa.”

Martti Loponen – Peltitaiturit

Yhteydenottoja ruuhkaksi asti

”On hienoa, että minun ei ole itse tarvinnut hirveästi tehdä mitään, mutta tuloksia tulee. Saan kuukausittain raportit optimoinnin tuloksista ja seuraan niitä aktiivisesti. Sijoitukset ovat nousseet todella paljon, ja olemme Googlen etusivulla kaikilla tärkeimmillä hauilla.”

”Yhteydenottoja tulee tällä hetkellä erittäin paljon, ruuhkaksi asti. Niiden määrä on kasvanut merkittävästi aiemmasta.”

Martti Loponen – Peltitaiturit

Peltitaiturit nettisivut

Soitto oikeaan aikaan

”Yhteistyö lähti liikkeelle siitä, että meihin otettiin yhteyttä Netellolta. Olin jo pitkään miettinyt, että hakukoneoptimointi voisi olla meille hyödyllistä. Joku luki ajatukseni ja soitti juuri oikeaan aikaan.”

”Aluksi lähdimme tekemään hakukoneoptimointia, mutta pian totesin, että koko sivusto pitäisi uudistaa. Netello oli tässä kohtaa luonnollinen valinta yhteistyökumppaniksi. Lopputulos oli erittäin hyvä. Olen kuullut palautetta, että sivusto on todella fiksun näköinen ja selkeä, ja kaikki tieto löytyy helposti.”

Sisällöntuotto ylitti odotukset

”Netello toteutti meille myös verkkosivutekstit sekä asiakastarinoita. Tekstit olivat paljon parempia, kuin osasin edes odottaa! Sisällöntuotto sujui todella jouhevasti ja asiantuntija löysi juuri oikeat asiat, mistä kirjoittaa. Olimme erityisen tyytyväisiä referenssiteksteihin.”

”Netellolla ymmärretään todella hyvin se, että asiakas ei välttämättä tiedä samoja asioita, mitä Netellon asiantuntijat tietävät. Minulla ei ole kertaakaan ollut sellainen olo, että jotain olisi jäänyt epäselväksi. Asiat selitetään aina ymmärrettävästi.”

Sujuvaa yhteistyötä

”Olen ollut monen netellolaisen kanssa tekemisissä ja kaikkien kanssa on ollut erittäin mukava työskennellä. Netellolla on ammattitaitoista porukkaa, joka tietää, mitä tekee. Suosittelen Netelloa lämpimästi kenelle tahansa, joka haluaa uudistaa toimintaansa verkossa.”

”Minulla ei ole Netellosta mitään pahaa sanottavaa. Kaikki on tehty, mitä on luvattukin.”

Martti Loponen – Peltitaiturit

Peltitaiturit Oy

Peltitaiturit Oy on turkulainen kattoalan konkari, joka on toiminut alalla jo 10 vuotta. Pääasiassa yritys toteuttaa konesaumakattoja sekä lukkosauma- ja profiilikattoja sekä rakennuspeltitöitä. Lisäksi Peltitaitureiden käsissä hoituvat myös Velux-kattoikkunoiden asennukset ja sadevesijärjestelmät.

Tutustu sivustoon »

Haluatko hakukoneoptimoidun verkkopalvelun?

PYYDÄ TARJOUS TUTUSTU TARJOAMIIMME RATKAISUIHIN

×