Kumppanisi, kun haluat onnistua verkossa.

”Netello otti meihin yhteyttä verkkokaupan päivittämisestä. Löysimme heti yhteisen sävelen, ja olemme tehneet yhteistyötä siitä asti.”

Tommi Enjala, Pohjolan Ykkösraivaus Oy

 

Ykkösmyynti verkkokauppa

Verkkokauppa ei synny hetkessä

Verkkokauppaan kannattaa suhtautua projektina, jossa huomioidaan niin yrityksen kuin asiakkaidenkin tarpeet. Ykkösmyynnin verkkokauppauudistus aloitettiin perehtymällä asiakkaisiin ja heidän toiveisiinsa.

”Teimme yhdessä kumppanimme kanssa asiakaskyselyn ja kartoitimme asiakkaidemme toiveita. Vastauksista saimme todella hyödyllisiä vinkkejä kauppaa varten”, Minna kertoo.

Kun asiakkaiden ja oman liiketoiminnan tarpeet olivat selvillä, oli projektia helppo jatkaa vaihe vaiheelta. Apuna projektissa oli Netello, joka oli Enjaloille tuttu kumppani jo ennestään.

”Pidimme säännöllisesti palavereita kumppanin kanssa, ja projekti eteni vaihe vaiheelta. Jokaiselle välivaiheelle oli deadline, mikä helpotti suunnittelua”, Minna muistelee.

Erityisesti verkkokaupassa panostettiin sisältöön – tuotekuvauksiin ja kuviin sekä oppaisiin ja ohjeisiin. Ajallisesti sisällöntuotanto vei paljon aikaa, mutta lopputulos on palkinnut moninkertaisesti sekä tuonut lisäarvoa asiakkaille.

”Tarjoamme nyt oppaita esimerkiksi laattapihan tai nurmikon perustamiseen”, Minna kuvailee.

Lähde: Ykkösmyynnin verkkokauppa räätälöitiin asiakkaiden tarpeisiin sopivaksi

Pohjolan Ykkösraivaus Oy

Ykkösmyynnin tuotevalikoima sisältää monipuolisesti erilaisia sepeleitä, kivituhkia, luonnonkiviä, koristekiviä, kuorikatteita, kalliomurskeita sekä muita maa-aineksia pihan laittoon ja perustamiseen. Tuotteita on saatavilla sekä suursäkeissä, että irtotavaratoimituksina.

Tutustu verkkokauppaan »

×