Kumppanisi, kun haluat onnistua verkossa.

SolarBiox Oy

“Uusi sivustomme on eloisa kokonaisuus, on väriä ja raikkautta. Sivut ovat yksinkertaiset ja tarjoavat nopeasti sen tiedon, mitä sieltä etsitään.”

Netello kuuntelee asiakasta

“Kaikki on sujunut hyvin, eikä moitittavaa ole löytynyt. Sitä mukaan kun esitimme kehitysehdotuksia, meitä kuunneltiin hyvin ja toimittiin sen mukaisesti. Siihen olimme erityisen tyytyväisiä.”

– Ilkka Hämäläinen, SolarBiox Oy

Jos asiakashankinta perustuu nettisivuihin, niiden on oltava kunnossa

“Meidän asiakashankintamme perustuu lähes yksinomaan nettisivuihin, joten halusimme kehittää niitä paremmiksi. Halusimme sivuillemme tuoreen ilmeen ja paremmat tekniset ominaisuudet sekä toimivaa hakukoneoptimointia.”

“Netello oli meille ennestään tuttu, sillä yritys oli tehnyt meille hakukoneoptimointia jo aikaisempien verkkosivujen kanssa. Alunperin löysimme Netellon, kun etsimme yrityksiä, jotka tekevät hakukoneoptimointia. Päätimme ottaa samasta paikasta myös nettisivut, sillä yritys oli tehnyt monia laadukkaan näköisiä sivustoja.”

Yhteistyö ja asiakaspalvelu toimivat hyvin

“On hienoa, että olemme saaneet hakukoneoptimoinnin ja verkkosivut samasta paikasta. Kun molemmat hoidetaan samassa osoitteessa, ne palvelevat paremmin toisiaan. Meidän on myös helppoa pitää yhteyttä Netelloon ja ehdottaa muutoksia molempiin projekteihin. ”

“Hakukoneoptimointi on toiminut etenkin tiettyjen tuotesivujen osalta erittäin hyvin ja ne löytyvät Googlesta loistavasti. Emme ole löytäneet projektista mitään moitittavaa, kaikki on sujunut hyvin. Toiveitamme on kuunneltu koko ajan ja on toimittu sen mukaan.”

Eloisa kokonaisuus ja suunniteltu kävijäpolku

“Nykyään on tärkeää, että löydät etsimäsi asian verkosta nopeasti. Jos et, lähdet nopeasti muualle etsimään. Halusimme luoda selkeän polun asiakkaitamme varten. Olemme erityisen tyytyväisiä siihen, miten polku on rakennettu ja kaikki löytyy helposti sivuiltamme.”

“Sivustomme on eloisa kokonaisuus, jossa on väriä ja raikkautta. Ne ovat yksinkertaiset ja tarjoavat nopeasti sen tiedon, mitä sieltä etsitään. Vaikka sivut on julkaistu vasta muutama kuukausi sitten, yhteydenottoja on jo nyt tullut enemmän.”

– Ilkka Hämäläinen, SolarBiox Oy

SolarBiox Oy

SolarBiox on vuonna 2006 perustettu perheyrityspohjalta toimiva maahantuontiyritys, joka tuo Suomen markkinoille teknisesti laadukkaita biolämmitysjärjestelmiä. SolarBiox tekee laitteiden myyntiä, toimitusta, asennusta ja huoltoa avaimet käteen -periaatteella. Yritys on laajentanut myös aurinkosähköön ja -lämmitykseen.

Tutustu verkkosivustoon »

×