Kumppanisi, kun haluat onnistua verkossa.

Tiimiesittelyssä web-kehittäjä Viktor Österholm

Mitä teet Netellossa?

Kehitän sivustoja ja verkkokauppoja WordPressillä sekä WooCommercella. Olen myös mukana kartoittamassa sivustojen ja verkkokauppojen toiminnallisuuksia asiakkaiden kanssa, ja pidän sivustojen / verkkokauppojen hallinnankoulutuksia, ynnä muuta.

Miten pitkään olet työskennellyt Netellossa?

Aloitin Netellossa maaliskuussa 2022, eli vähän päälle 2 vuotta on tullut täyteen.

Kuvaile tavallista työpäivääsi

Työpäivät vaihtelevat hyvin paljon projektien mukaan. Aloitan päivät klo 7–9 välisenä aikana lukemalla sähköpostit läpi, jonka jälkeen katson mitä minulla on päivän työlistalla. Yleensä pidän TODO-listaa päivän aikana, jolla voin tarkistaa, että saan kaikki hommat tehtyä. 

Päivässä voi olla esim. asiakaspalavereita, bugikorjauksia asiakkaiden sivustoilla, sivustojen lisäosien ja toiminnallisuuksien kartoittamista, pienien tai isojen lisätöiden koodausta sivustoille, sivustojen nopeutuksia, sekä itse sivustojen ja verkkokauppojen kehitystä. Välillä kehitän myös meidän omaa sivusto- ja verkkokauppapohjaamme.

Mikä on parasta Netellolla?

Netellossa parasta on, että työt ovat yleensä mielekkäitä, koska tykkään koodata ja puuhata sivustojen parissa. Työtehtävät ovat myös vaihtelevia. Työ on myös joustavaa, joten voin useimmiten itse päättää, milloin aloitan työpäiväni. Työkaverit ovat myös mukavia.

Vapaa-ajalla

Vapaa-ajallani soitan muutamassa bändissä, eli paljon aikaa menee bändiharkkoihin, livenä soittamiseen, levyjen äänitykseen ja miksaamiseen, jne. Käyn myös salilla vähintään kerran viikossa.


Uusimmat blogiartikkelimme

×