Oma verkkokauppa kannattaa

Oma Verkkokauppa tuo tulosta. Oikein suunniteltuna ja toteutettuna yrityksesi Oma Verkkokauppa lisää tarjoamiesi tuotteiden tunnettavuutta ja kysyntää, sekä kasvattaa yrityksesi asiakasmääriä. Nykyään Verkkokauppa ei ole vain suuryritysten mahdollisuus, vaan myös pienten ja keskisuurien yritysten on helppoa siirtää toimintaansa verkkoon, jossa valtaosa ihmisistä jo tekee ostoksia. Jos yrityksesi ei myy tuotteitaan verkosta, ostavat asiakkaat kilpailijoilta joilla on Oma Verkkokauppa.

Lähes mitä tahansa tuotetta tai palvelua voi myydä verkossa

Fyysisen tavaran lisäksi verkossa voi myydä palveluita, jolloin Verkkokauppa opastaa asiakasta sopivan palvelun löytämisessä ja ohjaa käyttäjän sähköiseen ajanvaraukseen. Palveluiden lisäksi myös monet ohjelmistotuotteet hankitaan nykyään täysin sähköisesti Verkkokaupoista. Verkon kautta voidaankin myydä lähes mitä vain; teknisiä esteitä myynnille ei ole. Joissain tilanteissa lainsäädäntö voi kuitenkin rajoittaa tai estää tiettyjen tuotteiden etämyyntiä.

Verkkokaupan perustamista on turha arastella. Itsekin luultavasti olet ostanut jotakin verkosta. Yhä suurempi määrä ihmisistä ostaa, joten mikset myisi ostohaluisille? Verkkomaksaminenkin on nykyään turvallista ja helppoa. Pelkästään suomalaiset kuluttajat ostavat vuodessa 5,1 miljardilla eurolla (lähde: Tilastokeskus).

Kivijalkamyymälä ja oma verkkokauppa tukevat toisiaan

Monet yritykset ovat huomanneet, että Omalla Verkkokaupalla on myös välillisiä vaikutuksia myymälän toimintaan. Tiettyjen tuoteryhmien kohdalla asiakkaat etsivät ideoita ja vertailevat tuotteita verkossa kasvavalla volyymillä, mutta osa asiakkaista haluaa silti hakea tuotteensa paikan päältä myymälästä. Näissä tilanteissa pieni ja kustannustehokkaasti pyöritetty myymäläketju voi toimia tavaran noutopisteenä, jolloin asiakasta voidaan palvella huomattavasti tehokkaammin, samalla kun tavaran toimittamiseen liittyvät työtehtävät ja kulut minimoidaan.

LISÄÄ AJANKOHTAISTA ASIAA SOMESSA

Tykkää meistä ja saat kuulla ensimmäisten joukossa digiliiketoimintaan liittyvistä asioista. Jaamme artikkeleita, uutisia ja vinkkejä, joilla voit tehostaa liiketoimintaasi.

    Sisältökuvat/Muut/instagram-ikoni.png   

In English