Kumppanisi, kun haluat onnistua verkossa.

Hermanni-Lauteet

”Asiakkaita tulee tällä hetkellä 90 % enemmän kuin ennen, ja liikevaihtomme on kasvanut koko ajan.”

”Jos valmistaa ja myy omaa tuotetta, suosittelen verkkokaupan tekemistä. Netello osaa sen homman!”

Petri KeinänenHermanni-Talot

Verkkokauppa on lisännyt myyntiä merkittävästi

”Verkkokauppa on todella kätevä, sillä saamme asiakkaalta kaikki tarvittavat tiedot suoraan sitä kautta. Aikaisemmin tämä kaikki piti hoitaa puhelimitse ja se vei todella paljon aikaa. Verkkokauppa on vähentänyt turhaa työtä ja helpottanut myyntiä!”

”Asiakkaita tulee tällä hetkellä 90 % enemmän kuin ennen. Aikaisemmin tuli lähinnä kyselyitä, nyt tulee suoraa kauppaa. Liikevaihtomme on kasvanut koko ajan. Tuotteilla on myös parempi kate, kun tilaukset tulevat suoraan verkkokaupan kautta.”

”Verkkokaupasta on helppo löytää tuotteita. Pohja on hyvä, ja voimme myös itse päivittää sinne hintoja ja tietoja helposti.”

Petri KeinänenHermanni-Talot

Hermanni-Lauteet verkkokauppa

Myyjä ehdotti toimia sivuston kehittämiseksi

”Projekti käynnistyi, kun Netellon myyjä oli meihin yhteydessä otolliseen aikaan. Ryhdyimme tekemään hakukoneoptimointia parantaaksemme näkyvyyttä Googlessa. Samalla puhuimme, että sivustollekin pitäisi tehdä jotain. Vuosi sitten saimme uuden sivuston ja verkkokaupan pystyyn.”

”Asiakkaita tulee nyt suoraan verkosta, joten kokonaisuus on toiminut hyvin. Uudet asiakkaat ovat löytäneet meidät hyvin verkosta.”

”Meillä ei itsellämme olisi aikaa eikä osaamista tällaiseen”

”On hienoa, että ammattilaiset ovat olleet asialla. Meillä ei ole itsellämme osaamista eikä aikaa tehdä tällaista. Olemme voineet luottaa Netelloon joka käänteessä.”

”Yhteistyö on sujunut todella hyvin, en keksi mitään negatiivista sanottavaa. Kaikki on hoitunut ajallaan ja nopeasti. Lisäksi olen saanut hyvin tietoa ja viestintä on ollut aktiivista.”

”Jos valmistaa ja myy omaa tuotetta, suosittelen verkkokaupan tekemistä. Netello osaa sen homman!”

Petri KeinänenHermanni-Talot

Hermanni-Lauteet

Hermanni-Lauteet on kotimainen yritys, joka on perustettu vuonna 1994. Yritys myy vakio- ja mittatilauslauteita sekä muita saunatuotteita. Lauteet suunnitellaan kestäviksi ja helppohoitoisiksi.

Tutustu verkkokauppaan »

Haluatko hakukoneoptimoidun verkkopalvelun?

PYYDÄ TARJOUS TUTUSTU TARJOAMIIMME RATKAISUIHIN

×