Kumppanisi, kun haluat onnistua verkossa.

Insinööritoimisto Neulanen

“Meiltä meni verkkosivuprojektiin todella vähän aikaa, joten olemme voineet keskittyä täysillä omaan tekemiseen. Netello sai erittäin hyvin kiinni siitä, mitä haimme ja onnistui toteutuksessa paremmin kuin osasimme ajatella.”

Yhteistyöllä kympin suoritukseen

”Meidän ei tarvinnut olla verkkosivustoon ja hakukoneoptimointiin liittyvistä asioista lainkaan perillä, vaan riitti, että olemme oman alamme asiantuntijoita. Yhteistyö toimi alusta loppuun erittäin hyvin, ja olemme kokonaisuuteen erittäin tyytyväisiä.” 

Antti Välitalo, Insinööritoimisto Neulanen

Tuore yritys kaipasi potkua verkkoon

”Olemme toimineet vasta vuoden verran, joten oikean kumppanin löytäminen oli meille todella tärkeä sysäys. Uudet verkkosivut julkaistiin kuukausi sitten, ja olemme heti saaneet mukavasti tarjouspyyntöjä. Nyt olemme saaneet asiakkaaksemme myös isompia kohteita, joita ei ole aikaisemmin juurikaan tullut suoraan nettisivujen kautta.” 

”Uusi sivusto ja laadukkaat asiakasreferenssit tuovat meille merkittävästi lisää uskottavuutta. Myös hakukoneoptimoinnin tulokset ovat lähteneet nopeasti nousuun. Olemme LVI-suunnittelun keskeisillä termeillä jo hakutulosten kärkisijoilla.” 

Antti Välitalo, Insinööritoimisto Neulanen

Projekti vei hyvin vähän omaa aikaa

”Netello sai erittäin hyvin kiinni siitä, mitä haimme. Meiltä itseltämme meni projektiin todella vähän aikaa ja olemme voineet keskittyä täysillä omaan tekemiseen. Projektissa oli kaiken kaikkiaan erittäin helppoa olla mukana, sillä meidän ei tarvinnut perehtyä asioihin, aikatauluista ilmoitettiin etukäteen, haastattelut sovittiin yhdessä ja kaikki valmistui ajallaan.” 

Haastatteluihin ja palavereihin oli valmistauduttu huolella, joten meidän aikaamme säästyi kaikissa vaiheissa. Netellon tekijät saivat todella pienellä ohjeistuksella kiinni juonesta. Sivut olivat ulkoasun ja sisällön puolesta juuri sellaiset jollei paremmat kuin ajattelimme. Yhteistyö tekijöiden kanssa sujui mainiosti.” 

 

Uusi verkkosivusto oli juuri sitä mitä piti

”Uusi verkkosivusto on paljon selkeämpi ja ammattimaisemman näköinen kun vanha sivustomme. Ulkoasu on nyt viimeistelty ja mietitty, sivusto toimii nopeammin ja näyttää erityisen hyvältä myös puhelimella ja tabletilla.” 

”Emme antaneet tarkkoja ohjeita, mutta tekijät saivat erittäin hyvin kiinni siitä, mitä haimme. Sivusto meni käytännössä kerrasta kohdilleen! Myös asiakkailta on tullut kehuja, että sivusto on nyt todella selkeä. 

 

Netello vakuutti osaamisellaan

”Netellolta soitettiin meille juuri oikeaan aikaan. Meillä oli ollut kyllä mielessä, että jotain pitäisi tehdä, mutta emme olleet ehtineet perehtyä asiaan ja tutustua palveluntarjoajiin.” 

”Netellolta ehdotettiin alunperin hakukoneoptimointia ja asiakasreferenssejä. Nämä osuivat hyvin yhteen omien ajatustemme kanssa, joten päätimme lähteä yhteistyöhön Netellon kanssa. Yhteinen sävel löytyi heti. Oli myös hienoa, että sivustouudistusta ehdotettiin samalla kertaa. Näin saimme kaikki asiat kerralla kuntoon.” 

”Suosittelemme Netelloa kumppaniksi kaikille yrityksille, jotka haluavat parantaa verkkosivujensa sisältöä sekä ulkoasua, ja saavuttaa siten tuloksia myös Google-näkyvyyden suhteen.” 

Antti Välitalo, Insinööritoimisto Neulanen

Insinööritoimisto Neulanen  

Insinööritoimisto Neulanen Oy on LVIA- ja sähkösuunnitteluun erikoistunut oululainen yritys, joka toteuttaa laadukkaat suunnitelmat niin omakotitaloille kuin suurempiin liike- ja asuinrakennuksiinkin ympäri Suomen. Palveluihin kuuluu lisäksi sähkö-, valaistus- sekä tieto- ja turvajärjestelmien suunnittelu sekä energiaselvitykset. 

Tutustu Neulasen sivustoon tästä! »

Haluatko hakukoneoptimoida verkkosivustoasi?

PYYDÄ TARJOUS TUTUSTU TARJOAMIIMME RATKAISUIHIN

×