Kumppanisi, kun haluat onnistua verkossa.

Kauniston Koneistamo

”Sivuston kävijämäärä on huomattavasti kasvanut ja kävijöiden laatu parantunut merkittävästi. Yhteydenotot tulevat nyt oikealta kohderyhmältä.”

Lisää kävijöitä sivustolle

”Voidaan sanoa, että hyvillä hakusanoilla, joille sivumme on nyt optimoitu, on ollut erittäin suuri merkitys ja arvioisin, että ainakin reilu 30 % on tullut lisää kävijöitä.”

– Miika Kaunisto, Kauniston Koneistamo

Oikeanlaisia yhteydenottoja

”Olemme erittäin tyytyväisiä siihen, että löydettävyytemme verkossa on olennaisesti parantunut, vaikka olemme luopuneet kokonaan maksullisesta Google-mainonnasta. Lisäksi saamme nyt sellaista yhteydenottoa, mitä halusimme eli yhteydenotot tulevat oikealta kohderyhmältä.”

”Sivuston kävijämäärä on huomattavasti kasvanut ja kävijöiden laatu parantunut merkittävästi. Voidaan sanoa, että hyvillä hakusanoilla, joille sivumme on nyt optimoitu, on ollut erittäin suuri merkitys ja arvioisin, että ainakin reilu 30 % on tullut lisää kävijöitä. Uskon, että asiantuntevasti tehty optimointi on maksanut itsensä takaisin ja ylikin.”

Toimivaa yhteistyötä

”Mielestäni Netellon tapa toimia on hyvä ja toimiva. Noin kerran vuodessa tilanne kartoitetaan juurta jaksaen ja saamme ehdotuksia, millaisia muutoksia sivustollamme voisi toteuttaa. Hyödyllinen on myös kerran kuussa saatava optimoinnin raportti ja optimoijan kommentit siihen liittyen.”

”On hyvä, että Netellon palvelu on henkilökohtaista ja että heillä on omat, nimetyt yhteyshenkilöt, jotka tulevat ajan kanssa tutuiksi. Netellossa näyttävät olevan prosessit kunnossa ja on hyvä, että asiakasta kuunnellaan eikä mitään myydä väkisin. Olen suositellut Netelloa muillekin yrityksille.”

– Miika Kaunisto, Kauniston Koneistamo

Kauniston Koneistamo Oy

Kauniston Koneistamo Oy alihankintakoneistus- ja konepajayritys, joka on erikoistunut vaativaan CNC-koneistukseen. Turusta käsin toimiva yritys valmistaa pienten ja keskisuurten sarjojen lisäksi myös yksittäisiä tuotteita asiakkaiden piirustusten mukaan.

Tutustu sivustoon »

Haluatko hakukoneoptimoida verkkosivustoasi?

PYYDÄ TARJOUS TUTUSTU TARJOAMIIMME RATKAISUIHIN

×