Kumppanisi, kun haluat onnistua verkossa.

Putkiaivot

Putkiaivot Oy tarjoaa ratkaisut teollisuuden kokoonpanoon, sisäiseen logistiikkaan, varastointiin ja pakkaamiseen. Yritys on perustettu vuonna 2009.

“Löytyvyys on parantunut ja yhteydenotot ovat lisääntyneet. Yhteydenotot tulevat meille pääasiassa sähköpostitse. Asiakkaat löytävät meidät Googlen kautta.”

Juha Lehtonen – Putkiaivot Oy

Putkiaivot nettisivut

Yhteydenotto oikeaan aikaan

Putkiaivot Oy on ollut Netellon asiakkaana pitkään, sillä yhteistyö alkoi jo vuonna 2010. Netellon verkkoliiketoiminnan asiantuntija Tero-Pekka Laakso otti yritykseen yhteyttä ja projekti käynnistettiin aloittamalla Optimizer-kävijäseuranta. Heti sen jälkeen käynnistettiin hakukoneoptimointi.

Pian myös nettisivut päätettiin laittaa uusiksi.

“Meillä oli itse tehdyt nettisivut. Halusimme lopettaa oman puuhastelun ja siirtyä ammattilaisen kelkkaan”, sanoo Putkiaivot Oy:n toimitusjohtaja Juha Lehtonen.

Lehtonen ei itse ollut mukana yhteistyön alkuvaiheessa, mutta uskoo tietävänsä projektin tavoitteet.

“Lähtökohtana oli, että nettisivut näyttäisivät ammattimaisilta. Tavoitteena oli nostaa yrityksen imagoa”, hän sanoo.

Nyt takana on 14 vuotta yhteistyötä, ja sinä aikana Netello on toteuttanut Putkiaivot Oy:lle jo kolmet nettisivut, joista kahdessa on ollut mukana verkkokauppa. Yhteistyötä on tehty myös muun muassa sisällöntuotannon, Netello TIE-projektin sekä Google-mainonnan osalta.

Selkeät nettisivut

Ammattimaisesti tehdyt verkkosivut olivat yhteistyön lähtökohtana, jotta myös hakukoneoptimointi onnistuisi paremmin.

“Olemme saaneet verkkosivuista palautetta, että ne ovat selkeät ja hyvännäköiset. Myös sivustolle lisätty verkkokauppaominaisuus on erittäin toimiva.”

Uusin verkkokaupparatkaisu julkaistiin keväällä 2023. Verkkosivujen jatkuva kehitys on ollut yksi yhteistyön lähtökohdista.

Myös hakukoneoptimointiin valittuja avainsanoja on kehitetty yhteistyön aikana moneen kertaan ja tulokset ovat olleet koko ajan positiivisia.

“Löytyvyys on parantunut ja yhteydenotot ovat lisääntyneet. Yhteydenotot tulevat meille pääasiassa sähköpostitse. Uskoisin, että asiakkaat löytävät meidät Googlen kautta.”

Yrityksen liikevaihto on kasvanut kolmen vuoden aikana 1,4 miljoonasta 1,8 miljoonaan euroon. Lehtonen sanoo, että heidän liiketoimintansa kannalta toimivat verkkosivut ja hakukoneoptimointi ovat ehdottomia edellytyksiä.

“Yrityksen täytyy olla näkyvillä ja sivujen on oltava hyvät. Se on tätä päivää. Kaikki haetaan netistä.”

Sujuvaa yhteistyöstä

Tällä hetkellä Netello tekee Putkiaivot Oy:lle säännöllistä hakukoneoptimointia ja Google-mainontaa. Lehtonen seuraa hakukoneoptimoinnin tuloksia kuukausittain saapuvasta raportista.

“Yhteistyö on toiminut aina hyvin. Netellolla on mukavaa porukkaa ja kaikkien kanssa on helppo toimia. Henkilökemia on itselleni tärkeä asia. Olemme olleet kokonaisuuteen erittäin tyytyväisiä”, hän sanoo.

Netello saa positiivista palautetta myös verkkokaupan sujuvasta rakentamisesta.

“Olemme aina saaneet nopeasti apua, kun olemme sitä tarvinneet. Se on tärkeää, sillä tämä on meille osittain vierasta asiaa. Meille on selvennetty monia asioita ja sillä on ollut suuri merkitys.”

Yhteistyö jatkuu myös tulevaisuudessa. Seuraavaksi päivitetään tekstisisältöjä ja aloitetaan tekoälyavusteinen hakukoneoptimointi.

“Netello seuraa, mistä Google pitää ja tarjoaa meille ratkaisuita”, hän kiittelee.

Putkiaivot Oy

Putkiaivot Oy on Salossa toimiva yritys, jonka keskeisiä palveluita ovat teollisuus- ja puhdastilakalusteet, teollisuusmuutot ja kuljetinjärjestelmät.

Tutustu verkkokauppaan »

×