Kumppanisi, kun haluat onnistua verkossa.

Tamminiitty Oy

”Uudet sivut ovat saaneet paljon hyvää palautetta asiakkailta. Meillä on monta asiakasta, jotka ovat tehneet kanssamme yhteistyötä aivan alusta lähtien, joten heidän tyytyväisyytensä merkitsee paljon.” 

Netello on ollut juuri sen kokoinen kumppani kuin olemme halunneetkin.” 

Kalle Airisto – Tamminiitty Oy

Vaiherikas yhteistyö on jatkunut jo pitkään

Tamminiitty Oy on metallialan yritys, jonka toimipiste sijaitsee Säkylään kuuluvassa entisessä Köyliön kunnassa. Metallin ammattilaisten työtarjontaan kuuluu muun muassa laser-plasma ja polttoleikkaus, koneistus, särmäys, sopimusvalmistus ja pintakäsittely. 

Netellon asiakkaana Tamminiitty Oy on ollut vuodesta 2018, jolloin yhteistyö aloitettiin hakukoneoptimoinnin merkeissä. Tamminiityn Kalle Airisto kertoo, että he ovat olleet tyytyväisiä palveluihin. 

”Netellon kanssa toimimisesta on jäänyt hyvät fiilikset, koska he ovat palvelualttiita ja asiakasta kuunnellaan aina.”, Airisto sanoo. 

Myöhemmin hakukoneoptimoinnista kuitenkin luovuttiin, koska suurin osa Tamminiityn isoista asiakkaista löytää yrityksen muuta kautta kuin Googlesta. Kokonaisuudessaan he olivat kuitenkin tyytyväisiä hakukonenäkyvyyttä kasvattaneeseen optimointiin. 

  

Sivustouudistus toi kehuja

Vaikka optimoinnista luovuttiinkin, niin yhteistyö ei kuitenkaan loppunut siihen. Tamminiityllä oli tarvetta uusille kotisivuille, koska vanha sivusto oli jo parhaat päivänsä nähnyt. Nettisivuja lähdettiin toteuttamaan asiakasläheisesti ja Tamminiityn toiveita kuunnellen. 

”Uudet sivut ovat saaneet paljon hyvää palautetta asiakkailta. Meillä on monta asiakasta, jotka ovat tehneet kanssamme yhteistyötä aivan alusta lähtien, joten heidän tyytyväisyytensä merkitsee paljon.”, Airisto summaa. 

Tamminiityn asiakkaista 80-90 prosenttia on ollut tehnyt yrityksen kanssa yhteistyötä perustamisesta lähtien. Siksi suuret muutokset vanhoille nettisivuille kannatti toteuttaa huolella. 

  

Netello on sopivan kokoinen ja aktiivinen kumppani

Airisto kertoo, että Netellossa vakuutti nimenomaan asiantuntijuus ja asenne, jolla töitä tehdään. Sopimusta ei syntynyt aluksi aivan heti, mutta ajan kanssa Tamminiitty kiinnostui Netellon palveluista. 

”Muutaman kerran myyjä otti Netellolta yhteyttä ja puhuttiin, mutta sopimusta ei kuitenkaan syntynyt. Sitten lopulta istuimme pöydän ääreen ja saimme solmittua sopimuksen optimoinnista. Eräs kumppanimme asiakas teki myös Netellon kanssa yhteistyötä.”, Airisto kertoo. 

Asiantuntevan työskentelyn lisäksi Netello saa kiitosta siitä, että yhteyttä on pidetty sopiva aktiivisesti.  

”Netello on ollut juuri sen kokoinen kumppani kuin olemme halunneetkin. Yhteyttä on pidetty sopivan usein, vaikka joskus kuulumisia olisi toki voinut vaihtaa useamminkin. Myynnin suhteen ei ole myöskään oltu liian päälle käyviä, eli ei olla menty liian korkealle sen suhteen.” 

Airisto löytää Netellon kanssa jatkuneen yhteistyön lisäksi myös muita positiivisia puolia kuluneesta vuodesta 2022, vaikka kansainvälinen taloustilanne vaihteleekin, ja tilanne saattaa näyttää välillä epävarmalta. 

”Tänä vuonna on tullut muutama iso asiakas lisää, että silläkin tavalla on ollut onnistunut vuosi.” 

 

Tamminiitty Oy

 

 

Tamminiitty Oy

Tamminiitty on vuonna 2013 perustettu metallialan yritys, jonka palveluihin kuuluvat muun muassa laser –plasma- ja polttoleikkaus, koneistus, ohutlevytyöt, hitsaus sekä sopimusvalmistus. Toiminnassaan Tamminiitty panostaa erityisesti laatuun, toimitusvarmuuteen ja moderneihin toimintatapoihin.

Tutustu »

Tavoitteleeko yrityksesi lisää asiakkaita ja yhteydenottoja?

Keskustele asiantuntijan kanssa

×