Kumppanisi, kun haluat onnistua verkossa.

Uudenmaan Sähkölaitehuolto

Uudenmaan Sähkölaitehuolto Oy tarjoaa ulko- ja sisäporealtaiden huolto- ja asennuspalvelut kaikkialla Suomessa. Yritys on perustettu vuonna 2019.

”Yhteydenottojen määrä on kolminkertaistunut reilussa puolessa vuodessa ja myynti on kasvanut 20 %. […] Olemme olleet todella tyytyväisiä, kaikki on sujunut erinomaisen hyvin. Saamme avun nopeasti aina kun tarvitsemme.”

Jukka Rouvinen – Uudenmaan Sähkölaitehuolto

Uudenmaan Sähkölaitehuolto nettisivut

Oikeaan aikaan oikeassa paikassa

Uudenmaan Sähkölaitehuollon yrittäjä Jukka Rouvinen sai puhelun Netellon myyjältä Tino Tabellilta juuri oikeaan aikaan keväällä 2023. Yrityksen Google-mainonta sakkasi ja nettisivut kaipasivat kipeästi uudistusta.

“Puhelusta jäi alusta asti hyvä fiilis. Hommat lähtivät ripeästi etenemään ja se mitä tarvitsimme, toteutui. Emme hakeneet tähtiä taivaalta, vaan meidän kokoiselle yritykselle sopivia palveluita”, Rouvinen sanoo.

Nettisivut valmistuivat sovitusti jo juhannukseksi, ja saman tien käynnistettiin myös hakukoneoptimointi ja Google-mainonta. Lisäksi Alma Median kautta käynnistettiin Display-kampanja.

“On ehdoton edellytys meidän alallamme, että näkyvyys on kunnossa. Asiakkaillamme on yleensä akuutti hätä tai huoli teknisestä laitteesta ja he etsivät apua Googlesta.”

Uudet sivut vakuuttavat

Sen lisäksi, että yritys löytyy Googlesta, on myös tärkeää, että nettisivut vakuuttavat asiakkaan.

“Uudet nettisivut ovat olleet todella hyvät. Kaikki tieto löytyy sieltä selkeästi. Uskon, että asiakas myös viihtyy pidempään uusilla sivuilla.”

Uudelle sivustolle toteutettiin myös tekstit Netellon kautta.

“Sisällöntuotto meni loistavasti. Oli selkeää, että ulkoistamme sisällön kirjoittamisen, jotta kirjoittaja ymmärtää Googlea. Halusimme, että kaikki asiat laitetaan kerralla kuntoon samassa paikassa.”

Yhteydenottojen määrä kolminkertaistunut

Rouvisen mukaan yhteydenottojen määrä on kolminkertaistunut reilussa puolessa vuodessa.

“Kyllä se niin on, että nettisivuilla oleva lomake istuu meidän asiakkaillemme kaikkein parhaiten. He kilpailuttavat huoltoja nettisivujen kautta.”

Puheluita tulee myös entiseen malliin, mutta nettisivujen kautta tulee yhteydenottoja moninkertaisesti enemmän kuin ennen.

“Sieltä tulee paljon kyselyitä mutta myös suoria tilauksia. Monille lomakkeen täyttäminen on nykypäivänä helpompaa kuin soittaminen.”

Vertailtuaan vuosia 2022 ja 2023 keskenään Rouvinen laski myynnin kasvaneen noin 20 %.

“Olemme olleet todella tyytyväisiä, kaikki on sujunut erinomaisen hyvin. Saamme avun nopeasti aina kun tarvitsemme. On tärkeää, että on kumppani, jolta saa vastauksia ja homma toimii. Suosittelen ehdottomasti Netelloa myös muille”, Rouvinen kiittelee.

“Erityismaininta Tinolle, joka on hoitanut asioita tehokkaasti eteenpäin. Tinossa on positiivinen vire ja hän toimii koko ajan taustalla mukana.”

Uudenmaan Sähkölaitehuolto Oy

Uudenmaan Sähkölaitehuolto Oy on ulko- ja sisäporealtaiden erikoishuoltoliike, joka palvelee ympäri Suomen. Lisäksi palveluihin kuuluvat sähkökiukaiden huolto ja asennus sekä höyry- ja infrapunasaunalaitteiden huolto ja korjaus.

Tutustu »

Tavoitteleeko yrityksesi lisää asiakkaita ja yhteydenottoja?

Keskustele asiantuntijan kanssa

×