Kumppanisi, kun haluat onnistua verkossa.

Tiimiesittelyssä web designer Veera Toikka

Mitä teet Netellossa?

Pääasiassa suunnittelen sivustoja ja verkkokauppoja. Vahvinta osaamistani on visuaalinen ux- ja ui-suunnitelu.

Miten pitkään olet työskennellyt Netellossa?

Aloitin Netellossa syksyllä 2016, eli tässä kohtaa noin 7,5 vuotta. 

Kuvaile tavallista työpäivääsi

Teen enimmäkseen töitä etänä kotoa käsin. Noin kerran viikossa käyn toimistolla Turussa. Normaaliin työpäivään kuuluu yleensä suunnittelua eli projektityötä ja mahdollisesti myös pientöitä (ne keskitän yleensä tietyille päiville). Näiden lisäksi tietysti maileja asiakkaille ja teams-keskustelua asiasta ja asian vierestä työkavereiden kanssa. Myös teams-palavereja on viikoittain, sekä sisäisiä että asiakkaiden kanssa.

Mikä on parasta Netellolla?

Etätyömahdollisuus ja työkaverit! Etätyö mahdollistaa mun asumisen Somerolla, maaseudulla, paikassa, jossa mun sielu lepää. Työkaverit on aivan ihania! Todella ystävällisiä, auttavaisia, luotettavia. Heidän kanssa on kiva tehdä töitä ja viettää aikaa myös töiden ulkopuolella.

Vapaa-ajalla

Kotoilen, tuunailen, remppailen. Kesäisin pihalla tulee vietettyä paljon aikaa milloin missäkin kukkapenkissä tai pihaprojektin kanssa. Yksi rakkaimmista harrastuksistani on paritanssi. Olen käynyt lavoilla yli 20 vuotta ja myös salsa, bachata ja kizomba ovat sydäntä lähellä. Ystävien kanssa tulee vietettyä myös paljon aikaa mm. konserteissa, kahviloissa ja illanistujaisissa. Myös lenkillä ja salilla yritän käydä ainakin suht säännöllisesti. Välillä onnistuu ja välillä ei 😃 Lisäksi teen vapaaehtoistyötä Turun kriisikeskuksessa vertaistukijana. Ja paljon muuta – mutta ehkä siinä tärkeimmät.


Uusimmat blogiartikkelimme

×