Kumppanisi, kun haluat onnistua verkossa.

Tiimiesittelyssä web designer Vladislava Sinivirta

Mitä teet Netellossa?

Kehitän sivustoja ja verkkokauppoja WordPressillä sekä WooCommercella. Olen myös mukana kartoittamassa sivustojen ja verkkokauppojen toiminnallisuuksia asiakkaiden kanssa, ja pidän sivustojen / verkkokauppojen hallinnankoulutuksia, ynnä muuta.

Miten pitkään olet työskennellyt Netellossa?

Huhtikuussa 2024 tuli tasan kaksi vuotta Netellossa täyteen 😊

Kuvaile tavallista työpäivääsi

Normaalisti aloitan työni yhdeksältä joko kotitoimistolla tai Alma Talolla. Päivä starttaa tietysti hyväntuoksuisen kahvin kera, minkä jälkeen alan tarkistamaan päivän agendaa. Alkuun listaan itselleni päivän tehtäviä sekä tarkistan sähköposteja. Loppupäivä taas menee sen mukaan, millainen päivä on tarkalleen kyseessä.

Luova työ vaatii hyvää keskittymistä ja tästä syystä olemme sivustotiimissä saanneet suunnitella viikkojamme niin, että osa päivistä ovat tarkoitettuja ainoastaan keskittymistä tarkoitetuille tehtäviille. Minun tapauksessa niitä kutsutaan design-päiviksi. Omassa työviikossani on kolme design-päivää, jolloin keskityn ainoastaan suunnitteluun ja muina päivinä hoidan laajemmin projektihallintaa, palavereja ja muita hallinnollisia tehtäviä.

Mikäli on kyseessä design-päivä, sähköpostien ja agendan tarkastamisen jälkeen, hyppään suoraan sen päivän päätehtävään. Yleensä se tarkoittaa pitkälti työskentelyä Figmalla tai Adoben työkalupakilla. Silloin laitan Teamsin mutelle ja lähden pohdimaan projektin tavoitteita sekä rakentamaan mielessäni mitä se sivusto tai verkkokauppa voisi olla.

Muut päivät menevät pitkälti palavereihin osallistumisessa ja niihin liittyvissä hallintotehtävissä esim. kirjaukset, koosteet, aikatauluttaminen ja asiakasviestintä. Lopetan työpäiväni yleensä sähköpostien tarkastelulla, tarkistan seuraavan päivän palavereja ja agendaa sekä merkkaan tehtyjä tunteja.

Parasta työssäni on monipuolisuus työtehtävissä. Joka päivä ja joka viikko ovat täysin erilaisia, mikä tekee työskenteltystä mielenkiintoista ja innostavaa.

Mikä on parasta Netellolla?

Netellolla on parasta ehdottomasti mahdollisuus etätyöskentelyyn, työtehtävien monipuolisuus sekä työkaverit! <3 On parasta saada työskennellä asiantuntijatiimissä ja saada jatkuvasti oppimaan uutta. Meillä on tosi tsemppaava ja sparraava ilmapiiri, mikä ei ihan joka paikassa löydy.

Vapaa-ajalla

Arkisin vapaa-aikani menee pitkälti touhutessa koirien kanssa joko kotona tai ulkona. Tykkäämme käydä pitkillä lenkeillä ja pysähtyä terassille välikahville. Olen myös suuri reggaeton-musiikin fani, joten useimmiten mukana erilaisissa reggaeton tanssi-illoissa. Viikonloput menevätkin useimmiten ystävien, hyvän ruoan ja musiikin parissa.


Uusimmat blogiartikkelimme

×