TURUN TUKIKOHTA OY

”Yhteistyömme Netellon kanssa ei rajoitu pelkästään verkkoon”

 

"Verkkokauppa kehittyy koko ajan ja myös tuotevalikoimamme kasvaa. Muutosta on tapahtunut ja nykyinen verkkokauppamme on moderni kokonaisuus. Hakukoneoptimointi on myös alusta asti ollut mukana – haluamme, että meidät löydetään.”

Kari Ridanpää, Turun Tukikohta Oy

”Yhteistyö Netellon kanssa alkoi vuonna 2011. Halusimme paikallisen tekijän. Kävimme neuvotteluja Netellon ratkaisumyyjän Tero-Pekka Laakson kanssa ja tulimme hyvin toimeen. Aluksi uusimme vanhan sivustomme. Vuonna 2016 meille valmistui uusi verkkokauppa.

Työn alla on myös tuotekuvasto, Turun Tukikohdan ensimmäinen sellainen. Meillä on paljon asiakkaita, joille fyysinen kuvasto on tärkeä. Tuotekuvasto on merkittävä lisä asiakaspalveluumme ja liiketoimintaamme verkkopalvelujemme lisäksi. Kokonaisuudesta tulee hyvä. Verkkokauppa ja kuvasto tulevat tukemaan toisiaan"

- Kari Ridanpää, Turun Tukikohta Oy toimitusjohtaja

Hakukoneoptimoitu verkkokauppa löytyy

"Verkkokauppa kehittyy koko ajan ja myös tuotevalikoimamme kasvaa. Muutosta on tapahtunut ja nykyinen verkkokauppamme on moderni kokonaisuus. Hakukoneoptimointi on myös alusta asti ollut mukana – haluamme, että meidät löydetään.”

”Huomaamme päivittäin asiakaspalvelussa ja myyntityössä, että sivuillamme on käyty. Liikkeeseemme tulee paljon ihmisiä, jotka ovat tutustuneet tuotevalikoimaamme jo etukäteen ja tietävät minkä tuen haluavat. Se nopeuttaa työtämme, mutta samalla haluamme aina varmistua, että tuki todella sopii ja on järkevä asiakkaan vaivaan ja käyttötarkoitukseen.”

Kasvumme on maltillista

”Viime kaudella teimme kasvua vajaa 10% – tästä osa on verkkokaupan ja kuluttajamyynnin kasvun ansiota. Meidän on uusiuduttava maailman mukana. Verkkokauppa helpottaa saavutettavuutta sekä luo uskottavuutta ja luottamusta.”

Räätälöityjä ominaisuuksia

”Verkkokaupassa on myös meille räätälöity ongelmanhakutesti eli SymptomChecker. Lyhyellä testillä voit selvittää sinulle sopivan tuotteen tai jos vamma vaikuttaa pahalta, ohjaamme lääkäriin.”

KYSY LISÄÄ RATKAISUISTAMME

Yhteistyö on muotoutunut matkan varrella

”Asioita tehdään hyvällä sykkeellä. Aluksi vauhti oli ehkä liiankin kova – toiveemme otettiin huomioon ja aikataulua muokattiin joustavaksi. Lopputulos on kaiken vaivan arvoinen. Joitain keskusteluja ja erimielisyyksiä on matkan varrelle myös mahtunut, mutta yhteistyötä on tehty aina hyvässä hengessä.”

”Tulevaisuudessa panostamme yhä enemmän sähköiseen markkinointiin. Edelleen myös fyysiset asiakaskäynnit tulevat olemaan keskeinen osa liiketoimintaamme. Tavoittelemme myös kuluttajamyynnin ja verkkokaupan maltillista kasvua.”

- Kari Ridanpää, Turun Tukikohta Oy toimitusjohtaja

 

Turun Tukikohta Oy

Turun Tukikohta myy ortopedisia, yksilöllisiä apuvälineitä aina tukipohjallisista isoihin proteeseihin ja tuo maahan mm. ortooseja ja valmistukituotteita. Tukikohdan yhteistyöverkosto on varsin laaja ja käsittää mm. apuvälinekeskuksia, lääkäriasemia, sairaanhoitopiirejä ja yhteisöjä. Kuluttajakauppa keskittyy kivijalkamyymälöihin sekä verkkokauppaan. Kivijalkamyymälöitä on kaksi, Turussa ja Porissa.

Tutustu Turun Tukikohtaan »

Kiinnostuitko asiakastarinasta?

Voimme toteuttaa myös sinulle samanlaisen ratkaisun. Kartoitetaan yhdessä tarpeesi ja räätälöidään yrityksellesi parhaiten sopiva palvelukokonaisuus.

PYYDÄ TARJOUS   TUTUSTU TARJOAMIIMME RATKAISUIHIN

In English