Kumppanisi, kun haluat onnistua verkossa.

Netello TIE – Menestyssuunnitelma yrityksille

Netello TIE on toimintasuunnitelma, jolla varmistamme yrityksesi menestymisen verkossa kilpailijoita paremmin. Kyseessä on strateginen kehityshanke, jonka avulla kartoitamme yrityksesi nykyisen liiketoimintamallin ja viemme sen kannattavasti verkkoon tulevaisuuden tavoitteita silmällä pitäen.

Olemme auttaneet lukuisia yrityksiä saavuttamaan merkittävää etumatkaa kilpailijoihin nähden. TIE-toimintasuunnitelma maksaa alkaen 11 500 euroa.

Mitä asiakkaamme sanovat TIE-toimintamallista?

JDM Outlet

”Yhteistyö Netellon kanssa on herättänyt meissä paljon ajatuksia itse liiketoiminnasta ja sen suuntaviivoista. Tämä on ollut kokonaisuudessaan silmiä avaava ja tarpeellinen projekti.”

Jalle Lindholm
JDM Outlet

Syste Oy

”Yhteistyö on vapauttanut omia resurssejamme, sillä meidän ei tarvitse miettiä, mitä tehdään seuraavaksi. Nyt olemme hyvässä jamassa, olemme vähintään tasoissa muiden kanssa, jollei edelläkin.”

Jari Hietala
Syste Oy

Nestori-Tuote

”Suosittelen Netellon TIE-toimintamallia mielelläni myös muille. Kokonaisuutta ei ole koskaan aiemmin otettu haltuun näin hyvin. Kun itse kokeilee erilaisia asioita, se on yleensä sellaista sohimista, josta ei lopulta ole mitään hyötyä.”  

Jouni Sarin
Nestori-Tuote

Onko sinun yritykselläsi tällaisia ongelmia?

 • Nykyiset verkkosivut eivät tue myyntiä ja palvele asiakkaita
 • Digitaalista markkinointia ei tehdä tai siltä puuttuu oikea suunta
 • Yrityksen yhteiset toimintatavat ja prosessit puuttuvat
 • Järjestelmät eivät palvele toimintaa tai järjestelmiä ei ole
 • Yrityksen asema markkinassa, tuote/palveluvalikoima ja identiteetti ovat epäselviä
 • Potentiaaliset asiakkaat eivät löydä yritystä verkosta
 • Lisämyynti nykyisille asiakkaille ei toimi järjestelmällisesti

TIE-toimintamallissa kokenut asiantuntijaryhmämme ratkaisee mm. tällaiset ongelmat hyvässä yhteistyössä kanssanne. Varaa alta aika ilmaiseen keskusteluun asiantuntijamme kanssa. Se ei vielä sido sinua mihinkään.

Olemme keskittyneet siihen, että saamme käyttöömme nykyaikaiset välineet kuten nettisivut ja taustajärjestelmät. Silloiset verkkosivumme näyttivät heikoilta ja sieltä puuttui kaikki nykyaikaiset yhteydenottomenetelmät. Lisäksi halusimme saavuttaa tunnettuutta digitaalisella markkinoinnilla.

Jalle Lindholm, JDM Outlet

Miten menestyssuunnitelma rakennetaan?

1

Alkukartoitus

Keskustelemme kanssasi yrityksesi nykytilasta, tarpeistasi ja tavoitteistasi. Selvitämme, sopiiko TIE-malli tukemaan näitä tavoitteita.

Varaa aloituskeskustelu
2

Projektin aloitus

Käymme syvällisesti läpi yrityksesi liiketoiminnan nykytilan, tavoitteet ja kilpailuedut. Lisäksi toteutamme kilpailija-analyysin ja asiakaskyselyn.

Tutustu tiimiin
3

Analysointivaihe

Seuraavassa vaiheessa tulokset analysoidaan sekä omasta, asiakkaidesi että asiantuntijatiimimme näkökulmasta. Käymme johtopäätökset läpi yhdessä.

Lue referenssejä
4

Toteutusvaihe

Suunnitelman tekemiseen kuluu noin 4-5 kuukautta. Tämän jälkeen suunnitellut muutokset toteutetaan 1-3 vuoden aikajänteellä.

Varaa keskusteluaika

Koko asiantuntijatiimi tukenasi

Netellon asiantuntijatiimi rakentaa yhteistyössä kanssasi toimintasuunnitelman, joka haastaa vanhat toimintamallit ja tarjoaa kaikki digitaaliset mahdollisuudet yrityksesi menestymiseksi. Kun tiedämme, missä yrityksesi on nyt ja minne haluatte päästä, voimme tarjota selkeät konkreettiset askelmerkit liiketoiminnan kehittämiseen, asiakkaita palvelevan verkkopalvelun toteuttamiseen sekä digimarkkinoinnin oikeanlaiseen käynnistämiseen.

Emme siis pelkästään suunnittele ja visioi, vaan toteutamme suunnitelmat kanssanne ja seuraamme tulosten saavuttamista aktiivisesti erilaisten mittareiden avulla.

Netello TIE pähkinänkuoressa

Mistä on kyse?

Netellon TIE on toimintamalli kilpailijoiden voittamiseksi verkossa, uusien asiakkaiden tavoittamiseksi, olemassa olevien asiakkaiden palvelemiseksi paremmin kuin koskaan ennen ja liiketoiminnan arvon kasvattamiseksi merkittävästi.

Kenelle sopii?

PK-yrityksille, jotka haluavat saavuttaa tavoitteensa ja käyttää koko liiketoiminnan potentiaalin verkossa. Heille, joiden perusliiketoiminta on vakaalla pohjalla ja jotka haluavat olla ylivoimaisia tulevaisuudessa.

Miksi?

Kaikki menestyvät yritykset ovat siirtäneet liiketoimintansa suunnitelmallisesti verkkoon ja kasvattaneet näin kilpailuetuaan merkittävästi.

Mitä maksaa?

TIE-toimintasuunnitelma maksaa alkaen 11 500 euroa.

Miksi TIE-toimintamalli?

Ostaminen on siirtynyt verkkoon, ja asiakkaat odottavat entistä nopeampaa ja henkilökohtaisempaa palvelua eri kanavissa. Pelkkä verkkosivujen olemassaolo ei siis enää riitä, vaan koko liiketoiminta täytyy ajatella uudella tavalla. Ne yritykset menestyvät, jotka investoivat kasvuun verkossa juuri nyt.

TIE-toimintamalli määrittelee yrityksen liiketoiminnan nykytilan, vahvuudet, keskeiset kipukohdat ja tulevaisuuden suunnan, jolla kilpailijat voitetaan verkossa. Kaiken keskiössä on verkkopalvelu, joka rakennetaan ensisijaisesti palvelemaan asiakkaita. Verkkopalvelun ajatuksena on myös mahdollisuuksien mukaan automatisoida työvaiheita ja prosesseja, jotta yrityksen omia resursseja vapautuu ydintekemiseen.

Asiakkaamme ovat olleet TIE-toimintamalliin erittäin tyytyväisiä, sillä sen avulla he ovat kasvattaneet merkittävästi liiketoimintaansa verkossa, ajaneet ohi kilpailijoista ja selättäneet monia haasteita.

Viime vuoden liikevaihdon kasvu meillä oli 30 % edelliseen vuoteen verrattuna ja samalla vauhdilla mennään tänäkin vuonna. Suosittelemme Netellon palveluita etenkin yrityksille, joilla on käynnissä murrosvaihe tai tarve päästä eteenpäin.

Jari Hietala, Syste Oy

Katso koko asiakastarina alta!

Miksi Netello?

 • Olemme auttaneet satoja pk-yrityksiä verkkoliiketoiminnan kasvattamisessa, joten tiedämme mikä verkossa toimii ja mikä ei.
 • Asiantuntijatiimissä työskentelee kokeneita ammattilaisia niin myynnin, markkinoinnin, web-kehityksen kuin hakukoneoptimoinninkin alalta.
 • Emme pelkästään visioi, vaan myös toteutamme ja seuraamme tuloksia.

Tulevaisuuteen ei ole oikopolkua – siihen on TIE

Me olemme kumppani, joka ei pelkästään suunnittele vaan myös toteuttaa ja kulkee rinnalla koko matkan ajan. Netello TIE varmistaa yrityksesi kilpailukyvyn nyt ja tulevaisuudessa. Ota yhteyttä, niin autamme yritystäsi tässä muutoksessa!


  Huom! Soittopyyntö ei sido sinua mihinkään

  ×