VERKKOKAUPPA FAQ

»  Minulla on jo verkkokauppa. Voiko sen päivittää vai pitääkö tehdä uusi?
»  Miten verkkokaupparatkaisunne eroaa kilpailijoiden ratkaisuista?
»  Toimivatko verkkokauppanne mobiilissa?
»  Mitä verkkokaupan toteuttaminen maksaa? Mistä hinta muodostuu?
»  Miten verkkokaupan saa löytymään Googlesta?
»  Kauanko verkkokaupan tekeminen kestää?
»  Mitä verkkokauppajärjestelmää käytätte ja miksi?

Minulla on jo verkkokauppa. Voiko sen päivittää vai pitääkö tehdä uusi?

Verkkokaupan rakenne, toiminnot, tyyli ja ulkoasu voidaan päivittää, mutta yleensä järkevintä on suunnitella täysin uusi kokonaisuus. Hintaero ei ole järkyttävän suuri, ja kokonaisuus saadaan varmasti priimakuntoon.

Miten verkkokauppa­ratkaisunne eroaa kilpailijoiden ratkaisuista?

Verkkokauppamme on täysin räätälöity kokonaisuus, joka suunnitellaan puhtaasti yrityksesi tarpeiden ja tavoitteiden pohjalta. Otamme käyttöön juuri sinulle tarpeelliset ominaisuudet, ja karsimme kaiken turhan pois. Saat yksilöllisen, sinulle ja asiakkaillesi räätälöidyn verkkokaupan, jonka hallinta on selkeä, looginen ja todella helppo käyttää.

Hakukoneoptimointi on olennainen osa verkkokauppojamme. Olemme ottaneet optimoinnin alusta asti huomioon ja näkyvyyttä on helppoa lähteä kasvattamaan.

Esimerkkejä toteuttamistamme verkkokaupoista

Katso kaikki referenssit »

 

RAUTAKONTKANEN

Somehuntersin uusi verkkosivusto on ammattimainen ja vakuuttava. Tuotimme sivustolle myös sisältöä haastattelun perusteella.

Tutustu

 

TURUN TUKIKOHTA

Hakukoneoptimoinnilla yrityksen löytyvyys tuli nopeasti kuntoon ja tyylikkäät toimialalle sopivat sivut ovat keränneet kiitosta asiakkailta.

Tutustu

 

UKKONEN LN IMPORT

Yhteistyön lopputuloksena syntyi vakuuttava ja ammattimainen verkkosivusto. Myös Plastonen hakukonelöydettävyys on parantunut huomattavasti hakukoneoptimoinnin ansiosta.

 

Tutustu

Toimivatko verkkokauppanne mobiilissa?

Kyllä, verkkokauppamme ovat erittäin mobiiliystävällisiä ja responsiivisia.
Verkkokauppoja on helppoa ja selkeää käyttää kaikilla moderneilla laitteilla.

 

Sisältökuvat/Verkkokauppa/verkkokauppa-esimerkit-mobiili-min.png

Mitä verkkokaupan toteuttaminen maksaa? Mistä hinta muodostuu?

Muun muassa verkkokaupan laajuus, halutut toiminnallisuudet ja ominaisuudet vaikuttavat hintaan. Räätälöimme kaiken rakennetta ja visuaalista ilmettä myöten käsityönä. Laajan ohjelmointiosaamisemme ansiosta voimme myös rakentaa jopa täysin ainutlaatuisia toiminnallisuuksia ja tehdä verkkokaupastasi kilpailuedun!

Perustason puodin saa priimakuntoon jopa alle kymppitonnilla. Mitä laajempi ja uniikimpi kokonaisuus, sitä enemmän tarvitaan työaikaa ja rahaa.

On tärkeää huomioida, että myyjiemme asiantuntemuksen ansiosta pystymme tarjoamaan kaikki ratkaisumme aina kiinteään kokonaishintaan. Ei siis arviohintoja ja todellista loppusummaa turvottavaa tuntilaskutusta!

Miten verkkokaupan saa löytymään Googlesta?

Hakukoneoptimointi on kustannustehokkain keino löytyvyyden aikaansaamiseksi. Hakukoneoptimoinnilla parannetaan jatkuvasti verkkokauppasi teknisiä ominaisuuksia ja sisällön laatua.

Myös Google Ads-mainonnalla on mahdollista tehostaa näkyvyyttä, mutta se ei koskaan saa olla ainoa keino saada asiakkaat löytämään verkkokauppasi hakukoneista.

Verkkokaupan nykyaikainen tekniikka, laadukas sisältö ja riittävä ulkoinen linkitys vievät pitkälle ja kehittävät Google-näkyvyyttä. Myös esimerkiksi mobiiliystävällisyys ja palvelimen nopeus ovat tärkeitä tekijöitä hakukonelöytyvyydessä.

LUE LISÄÄ HAKUKONEOPTIMOINNISTA   

Kauanko verkkokaupan tekeminen kestää?

Emme tuota verkkokauppoja liukuhihnalta, joten jokainen projekti on meille oma, rakas kokonaisuutensa. Verkkokaupan on tarkoitus toimia myynnin ja asiakashankinnan tukipilarina vuosikausia, joten se kannattaa tietysti rakentaa erittäin huolellisesti. Aikaa projektiin kannattaa varata vähintään puolisen vuotta.

 

Sisältökuvat/Verkkokauppa/esimerkkeja-netellon-verkkokaupoista.jpg

Mitä verkkokauppa­järjestelmää käytätte ja miksi?

Verkkokauppa-alustana käytämme yleensä Wordpressiä, mutta haastavammat projektit voimme tarvittaessa tehdä myös oman järjestelmämme kautta. Haluamme tarjota asiakkaillemme alan parasta ja kehittyvintä teknologiaa, yksilöllisiä verkkokaupparatkaisuja sekä helppoa hallintaa. 

ETKÖ LÖYTÄNYT VASTAUSTA KYSYMYKSEESI?

Jätä soittopyyntö tai lähetä meille sähköpostia. Autamme sinua mielellämme.

JÄTÄ SOITTOPYYNTÖ   LÄHETÄ SÄHKÖPOSTIA

In English