Kumppanisi, kun haluat onnistua verkossa.

Verkkokauppa FAQ

»  Minulla on jo verkkokauppa. Voiko sen päivittää vai pitääkö tehdä uusi?
»  Miten verkkokaupparatkaisunne eroaa kilpailijoiden ratkaisuista?
»  Toimivatko verkkokauppanne mobiilissa?
»  Mitä verkkokaupan toteuttaminen maksaa? Mistä hinta muodostuu?
»  Miten verkkokaupan saa löytymään Googlesta?
»  Kauanko verkkokaupan tekeminen kestää?
»  Mitä verkkokauppajärjestelmää käytätte ja miksi?

Minulla on jo verkkokauppa. Voiko sen päivittää vai pitääkö tehdä uusi?

Verkkokaupan rakenne, toiminnot, tyyli ja ulkoasu voidaan päivittää, mutta yleensä järkevintä on suunnitella täysin uusi kokonaisuus. Hintaero ei ole järkyttävän suuri, ja kokonaisuus saadaan varmasti priimakuntoon.

Miten verkkokaupparatkaisumme eroaa kilpailijoiden ratkaisuista?

Verkkokauppamme on täysin räätälöity kokonaisuus, joka suunnitellaan puhtaasti yrityksesi tarpeiden ja tavoitteiden pohjalta. Otamme käyttöön juuri sinulle tarpeelliset ominaisuudet, ja karsimme kaiken turhan pois. Saat yksilöllisen, sinulle ja asiakkaillesi räätälöidyn verkkokaupan, jonka hallinta on selkeä, looginen ja todella helppo käyttää.

Hakukoneoptimointi on olennainen osa verkkokauppojamme. Olemme ottaneet optimoinnin alusta asti huomioon ja näkyvyyttä on helppoa lähteä kasvattamaan.

Esimerkkejä toteuttamistamme verkkokaupoista

Katso kaikki referenssit »

 

JUBILO

“Kun saimme hakukoneoptimoinnin kuntoon, ryhdyimme päivittämään Netellon kanssa verkkosivustoamme. Sen lisäksi päätimme tehdä verkkokaupan, johon olemme olleet erittäin tyytyväisiä. Sitä on helppo käyttää ja seurata.”

– Anne ja Viktor Stenmark, Jubilo Oy

Tutustu

 

TURUN TUKIKOHTA

Kun saimme hakukoneoptimoinnin kuntoon, ryhdyimme päivittämään Netellon kanssa verkkosivustoamme. Sen lisäksi päätimme tehdä verkkokaupan, johon olemme olleet erittäin tyytyväisiä. Sitä on helppo käyttää ja seurata.”

– Kari Ridanpää, Turun Tukikohdan toimitusjohtaja

 

Lue asiakastarina

 

SÄHKÖASENNUS KARPPELIN

Uusi verkkopalvelu on mietitty ja räätälöity kokonaisuus B2B-myyntiin kohderyhmät huomioiden. Yrityksen referenssit vakuuttavat ja yhteydenotto ja tilaaminen on tehty helpoksi.

 

Tutustu

Toimivatko verkkokauppanne mobiilissa?

Kyllä, verkkokauppamme ovat erittäin mobiiliystävällisiä ja responsiivisia.
Verkkokauppoja on helppoa ja selkeää käyttää kaikilla moderneilla laitteilla.

Verkkokaupat mobiilissa

Mitä verkkokaupan toteuttaminen maksaa? Mistä hinta muodostuu?

Muun muassa verkkokaupan laajuus, halutut toiminnallisuudet ja ominaisuudet vaikuttavat hintaan. Räätälöimme kaiken rakennetta ja visuaalista ilmettä myöten käsityönä. Laajan ohjelmointiosaamisemme ansiosta voimme myös rakentaa jopa täysin ainutlaatuisia toiminnallisuuksia ja tehdä verkkokaupastasi kilpailuedun!

Perustason puodin saa priimakuntoon jopa alle kymppitonnilla. Mitä laajempi ja uniikimpi kokonaisuus, sitä enemmän tarvitaan työaikaa ja rahaa.

On tärkeää huomioida, että myyjiemme asiantuntemuksen ansiosta pystymme tarjoamaan kaikki ratkaisumme aina kiinteään kokonaishintaan. Ei siis arviohintoja ja todellista loppusummaa turvottavaa tuntilaskutusta!

Miten verkkokaupan saa löytymään Googlesta?

Hakukoneoptimointi on kustannustehokkain keino löytyvyyden aikaansaamiseksi. Hakukoneoptimoinnilla parannetaan jatkuvasti verkkokauppasi teknisiä ominaisuuksia ja sisällön laatua.

Myös Google Ads-mainonnalla on mahdollista tehostaa näkyvyyttä, mutta se ei koskaan saa olla ainoa keino saada asiakkaat löytämään verkkokauppasi hakukoneista.

Verkkokaupan nykyaikainen tekniikka, laadukas sisältö ja riittävä ulkoinen linkitys vievät pitkälle ja kehittävät Google-näkyvyyttä. Myös esimerkiksi mobiiliystävällisyys ja palvelimen nopeus ovat tärkeitä tekijöitä hakukonelöytyvyydessä.

LUE LISÄÄ HAKUKONEOPTIMOINNISTA

Kauanko verkkokaupan tekeminen kestää?

Emme tuota verkkokauppoja liukuhihnalta, joten jokainen projekti on meille oma, rakas kokonaisuutensa. Verkkokaupan on tarkoitus toimia myynnin ja asiakashankinnan tukipilarina vuosikausia, joten se kannattaa tietysti rakentaa erittäin huolellisesti. Aikaa projektiin kannattaa varata vähintään puolisen vuotta.

Esimerkkejä Netellon Verkkokaupoista

Mitä verkkokauppa­järjestelmää käytätte ja miksi?

Verkkokauppa-alustana käytämme yleensä WordPressiä, mutta haastavammat projektit voimme tarvittaessa tehdä myös oman järjestelmämme kautta. Haluamme tarjota asiakkaillemme alan parasta ja kehittyvintä teknologiaa, yksilöllisiä verkkokaupparatkaisuja sekä helppoa hallintaa.

 

ETKÖ LÖYTÄNYT VASTAUSTA KYSYMYKSEESI?

Jätä soittopyyntö tai lähetä meille sähköpostia. Autamme sinua mielellämme.

JÄTÄ SOITTOPYYNTÖ   LÄHETÄ SÄHKÖPOSTIA

×