Kumppanisi, kun haluat onnistua verkossa.

Verkkosivusto FAQ

» Tarvitsenko kokonaan uudet kotisivut vai riittääkö vanhan päivittäminen?
» Mitä hyvä verkkosivusto maksaa? Mistä hinta koostuu?
» Mitä tarkoittaa responsiivinen verkkosivusto?
» Miksi verkkosivuston sisällön päivitys on tärkeää?
» Toimivatko sivustonne myös mobiilissa?
» Miten sivuston saa löytymään Googlesta?
» Kauanko sivuston tekeminen kestää?
» Miten Netello erottuu muista sivustontekijöistä?
» Mille alustalle rakennatte sivustonne ja miksi?

Tarvitsenko kokonaan uudet kotisivut vai riittääkö vanhan päivittäminen?

Yleensä kokonaisuudistus on järkevin ratkaisu. Silloin jokainen osa-alue alustaa, mobiilitoimivuutta, rakennetta ja ulkoasua myöten saadaan varmasti parhaaseen mahdolliseen kuntoon. Hintaero vanhan sivuston parantelun ja kokonaan uuden rakentamisen välillä ei yleensä ole kovin suuri.

Ulkoasu voi olla päivitetty versio vanhasta sivustosta tai ilmeeltään täysin uusi. Perusrakenne voi olla sama kuin vanhoilla sivuilla tai se voidaan päivittää. Myös sisällöt, kuten tekstit, kuvat ja videot, voivat olla samat tai voit halutessasi päivittää sisällöt osittain tai jopa kokonaan. Kaikki tämä riippuu tavoitteistasi ja toiveistasi.

Mitä hyvä verkkosivusto maksaa? Mistä hinta koostuu?

Toteutamme hyvin erilaisia verkkosivuratkaisuja, joten niiden hinta vaihtelee paljon.

Suomalaisilla pk-yrityksillä, kansainvälisillä kasvuyrityksillä ja paikallisilla mikroyrittäjillä on hyvin erilaisia tarpeita sivuston ulkoasun, laajuuden ja teknisen toimivuuden suhteen. Siksi myös tarjoamamme ratkaisut ovat erilaisia. Kun olemme selvittäneet yrityksesi tarpeet ja tavoitteet, saat kiinteähintaisen tarjouksen juuri sinulle sopivan verkkosivuston toteuttamisesta.

Jos verkkosivuston toteuttamista vertaa omakotitalon rakentamiseen, voi erittäin hyvän valmistalotyyppisen sivuston saada jopa parilla tuhannella eurolla. Arkkitehdin piirtämä, sisustussuunnittelijan kalustama huippumoderni ja tilava avaimet käteen -ratkaisu taas voi kustantaa jopa kymmenen kertaa enemmän.

Yleisesti ottaen verkkosivuston rakentamiseen kannattaa varata vähintään muutamia tuhansia euroja rahaa ja muutama kuukausi aikaa. Hinta koostuu esimerkiksi yhteydenpidosta asiakkaan kanssa, ulkoasun ja rakenteen tarkasta suunnittelusta, sisällön asettelusta paikalleen, sivuston hallintajärjestelmästä sekä tarvittavasta testaus- ja ohjelmointityöstä.

Esimerkkejä toteuttamistamme verkkosivustoista

Katso kaikki referenssit täältä.

 

VADELMA CATERING

Vadelma Cateringin uudella sivustolla moderni ja näyttävä ulkoasu yhdistyy erinomaiseen käytettävyyteen. Käyttökokemus on erinomainen kaikilla päätelaitteilla ja asiakasreferenssien esittelyyn on panostettu.

 

Tutustu sivustoon

 

FAIR FACTORY

”Uudet nettisivut ovat todella kivat! Ne ovat keränneet paljon kehuja ja olemme itsekin tyytyväisiä. Etenkin mobiilitoimivuus on suorastaan erinomainen. Sivuston kautta on tullut viikossa enemmän yhteydenottoja kuin koko alkuvuonna yhteensä!”

Tommi Pyykkö, Fair Factory

 

Lue asiakastarina

 

RUNTU WORKS

”Nykyisiä kotisivujamme on kehuttu ja niistä on tykätty, joten ratkaisu on ollut täysin oikea. Löytyvyytemme on parantunut ja asiakkaamme pitävät siitä mitä näkevät.

Ville Heino, Runtu Works

 

Lue asiakastarina

Mitä tarkoittaa responsiivinen verkkosivusto?

Responsiivinen verkkosivusto toimii erinomaisesti kaikilla moderneilla päätelaitteilla, kuten puhelimella, tabletilla ja tietokoneen ruudulla. Responsiivinen sivusto muokkautuu päätelaitteen koon mukaan. Verkkosivun alueet voivat näyttää erilaisilta eri kokoisissa näytöissä ja alueita voi jopa piilottaa esimerkiksi mobiilissa, jos alueen informaatio ei ole olennaista. Responsiivisen verkkosuunnittelun tarkoitus on antaa jokaiselle käyttäjälle hyvä ja sujuva käyttökokemus sivustostasi.

Reippaasti yli puolet ihmisistä käyttää nettiä älypuhelimella tai tabletilla. Siksi sivuston suunnittelu on loogista aloittaa mobiilitoimivuudesta. Fiksu suunnittelu varmistaa sen, että kaiken tyyppisten käyttäjien on helppo löytää etsimänsä tieto ja ottaa yhteyttä. Kaikille meille on varmasti tullut vastaan sivustoja, joita on vaikea käyttää älypuhelimella. Sellaiselle ei mielellään palaa toiste.

ESIMERKKEJÄ NETELLON TOTEUTTAMISTA SIVUSTOISTA

Miksi verkkosivuston sisällön päivitys on tärkeää?

Verkkosivustosi edustaa yritystäsi. Sieltä asiakkaasi ja potentiaaliset uudet asiakkaasi etsivät tietoa tuotteistasi, palveluistasi ja yrityksestäsi. Siksi tuote- ja palveluvalikoimasi tulee olla ajan tasalla. Hyvin usein asiakkaat etsivät myös yhteystietojasi. Jos ne ovat vanhentuneet, niitä ei löydy, tai yhteydenotto esimerkiksi puhelimella on vaikeaa, menetät todennäköisesti kaupan jo ensi metreillä.

Verkkosivuston sisällön päivitys on tärkeää myös löytyvyyden ja hakukoneoptimoinnin kannalta. Myös kilpailijasi kehittävät ja parantavat verkkosivustonsa sisältöä jatkuvasti. Jos haluat, että sivustosi löytyy Googlen tulosten kärkijoukosta, tulee sivustosi sisällön olla ajan tasalla ja käyttäjille hyödyllistä. Google ja asiakkaasi arvostavat ajantasaista tietoa. Tee sinä samoin!

Toimivatko sivustonne myös mobiilissa?

Kyllä, sivustomme toimivat erinomaisesti mobiilissa. Yli puolet ihmisistä käyttää nettiä ja selaa verkkosivuja mobiilissa, joten mobiilitoimivuus on tärkeämpää kuin sivuston toimiminen tietokoneen näytöllä.  Meille mobiiliystävällisyys on olennainen osa verkkosivustoa, ja kaiken suunnittelun lähtökohta.

3 puhelinta white

Miten sivuston saa löytymään Googlesta?

Hakukoneoptimoimalla sivustonsa. Karkeasti jaoteltuna verkkosivuston hakukonelöytyvyyteen vaikuttaa kolme asiaa: sisällön laatu, tekninen toteutus ja ulkoinen linkitys. Kriteereitä on kaiken kaikkiaan yli 200, joten pääosa työstä kannattaa jättää ammattilaisten harteille.

Voit vaikuttaa löytyvyyteen paljon itsekin. Oma ajankäyttö kannattaa kohdistaa ennen kaikkea kahteen asiaan:

  • Kirjoita laadukasta sisältöä. Sisältö on tärkeää hakukonelöytyvyyden, mutta ennen kaikkea sinun asiakkaittesi kannalta. Jokaiselle tuotteelle ja palvelulle kannattaa kirjoittaa hyvää, asiapitoista tekstiä. Pohdi, mitä asiakkaasi haluavat tietää ostopäätöstä tehdessään, ja vastaa yleisimpiin kysymyksiin! Lisää sivustollesi aiheeseen kuuluvia kuvia tai videoita, jos sinulta niitä löytyy.
  • Huolehdi, että sivustollesi osoittaa mahdollisimman monta linkkiä muilta hyviltä Onko yritykselläsi yhteistyökumppaneita tai oletteko liittojen ja järjestöiden jäseninä? Sponsoroitko? Kertovatko päämiehesi yrityksestäsi sivustoillaan? Ulkoinen linkitys lisää sivustosi luotettavuutta ja auttaa Google-näkyvyyden parantamisessa.

Sivustomme ovat teknisesti huippuluokkaa: ne ovat responsiivisia, mobiiliystävällisiä ja nopeita. Googlen kriteerit on huomioitu sivustojen alustassa, ja kehitämme sivustojen tekniikkaa jatkuvasti.

LUE LISÄÄ HAKUKONEOPTIMOINNISTA

Kauanko sivuston tekeminen kestää?

Verkkosivuston tekemiseen kannattaa varata aikaa muutama kuukausi.

Uuden verkkosivuston tekeminen sisältää monta vaihetta:

  • Materiaalien, kuten kuvien, tekstien ja videoiden keräämiseen menee yleensä vähintään kuukausi.
  • Kun olemme saaneet materiaalit, aloitamme sivuston suunnittelun ja rakentamisen.
  • Asettelemme sivustolle sovitut sisällöt, testaamme ja varmistamme toimivuuden sekä koulutamme sinut käyttämään sivuston hallintaa.

 

Miten Netello erottuu muista sivustontekijöistä?

Saat kaiken tarvittavan yhdeltä luotettavalta toimijalta. Verkkosivuston lisäksi voimme laittaa hakukonelöytyvyytesi kuntoon, tuottaa tekstiä sivustollesi sekä auttaa verkkoliiketoimintasi kokonaisvaltaisessa kehittämisessä vaikka verkkokaupan perustamiseen liittyen.

Olemme jo täysi-ikäisyyden saavuttanut yksityinen, vakavarainen ja jatkuvasti kehittyvä yritys. Osaamisemme ei ole yksittäisten ihmisten varassa, sillä työllistämme jo noin 20 henkilöä.

VISIOMME

Mille alustalle rakennatte sivustonne ja miksi?

Rakennamme sivustot lähtökohtaisesti aina WordPress-alustalle, sillä se on monipuolinen, joustava, helppokäyttöinen ja toimii hyvin hakukoneoptimoinnin kannalta (kätevät SEO-liitännäiset ym.). Voimme kehittää WordPressin avulla sivuston juuri sinun tarpeidesi ja toiveidesi pohjalta.

 

ETKÖ LÖYTÄNYT VASTAUSTA KYSYMYKSEESI?

Jätä soittopyyntö tai lähetä meille sähköpostia. Autamme sinua mielellämme.

JÄTÄ SOITTOPYYNTÖ   LÄHETÄ SÄHKÖPOSTI

×