Netello Roadmap™ 

Netello Roadmap™ on askelkartta menestykseen.

Onko sinulla menestyvä liiketoiminta, jonka haluat viedä menestyksekkäästi verkkoon? Haluatko lisätä yrityksesi kassavirtaa ja tehdä verkkokauppaa?

Netello RoadmapTM on täydellinen ratkaisu sinulle! Raivaamme tien, jota kulkemalla online-liiketoiminnasta tehdään yrityksellesi merkittävä kilpailuetu, joka takaa kilpailukyvyn myös tulevaisuudessa. Tarjoamme konkreettisia ratkaisuja yhä nopeammin muuttuvien markkinoiden haasteisiin sekä apua ratkaisujen toteuttamiseen käytännössä. Kehitämme yhdessä kanssasi yrityksesi liiketoimintaa kokonaisuutena, selvitämme käytännön ongelmia ja ratkaisemme liiketoimintasi todellisia haasteita.

Netello RoadmapTM -konseptimme ytimessä ovat merkittävän kassavirran tuottaminen verkkoliiketoiminnan avulla ja tulevaisuuden kilpailukyvyn turvaaminen.

Mihin tarvitset Netello Roadmap™-konseptia? 

Kuten tiedät, maailma on muuttunut viimeisessä 20 vuodessa nopeasti ja muutostahti tulee olemaan tulevaisuudessa vieläkin nopeampi. Perinteinen liiketoiminta ei enää toimi, ja kivijalkaliikkeet kuolevat, koska ihmisten ja yritysten ostokäyttäytyminen muuttuu jatkuvasti.

Pk-yrityksillä ei välttämättä ole omaa osaamista vastata online-maailman vaatimuksiin – meillä on. Haluamme auttaa pk-yrityksiä menestymään tulevaisuudessa ja parantaa asiakasyritystemme arvoa.

Verkkoliiketoiminta on oleellinen osa tulevaisuuden menestystä. Online-maailman huomiotta jättämisellä on tuhoisat seuraukset – varoittavana esimerkkinä toimii mm. Stockmannin kauppaketjun liikevaihdon ja tuloksen putoaminen. Toimivana esimerkkinä voidaan taas nostaa esiin esimerkiksi Verkkokauppa.com, jonka liikevaihto on viimeisen seitsemän vuoden aikana kasvanut ohi ontuvan Stockmannin vähittäismyynnin.

Netello RoadmapTM pyrkii tuottamaan merkittävää kassavirtaa verkkoliiketoiminnalla ja turvaamaan yrityksesi kilpailukyvyn myös tulevaisuudessa.

Yhteistyömme Netellon kanssa ei rajoitu pelkästään verkkoon. Työn alla on myös tuotekuvasto, Turun Tukikohdan ensimmäinen sellainen. Meillä on paljon asiakkaita, joille fyysinen kuvasto on tärkeä. Tuotekuvasto on merkittävä lisä asiakaspalveluumme ja liiketoimintaamme verkkopalvelujemme lisäksi. Kokonaisuudesta tulee hyvä. Verkkokauppa ja kuvasto tulevat tukemaan toisiaan.

Kari Ridanpää, Turun Tukikohta Oy toimitusjohtaja

Lue koko asiakastarina  »

Esimerkkejä toteuttamistamme Roadmap-projekteista

Katso kaikki referenssit »

 

TURUN TUKIKOHTA

Uudistimme Turun Tukikohdalle verkkokaupan ja räätälöidyn SymptomChecker palvelun, joka auttaa käyttäjää selvittämään suoraan verkkokaupassa tuen tarpeen ja tarjoamaan oikeita tuotteita.

Tutustu

 

UKKONEN LN IMPORT

"Olemme ratkaisuun todella tyytyväisiä. Verkkokaupan layout on todella onnistunut ja toimiva. Verkkokaupan hallinta on helppoa ja loogista. Saimme juuri sellaisen modernin verkkokaupan, jota lähdimme hakemaan."

Matti Leirimaa - Ukkonen LN Import

 

Tutustu

Sisältökuvat/Roadmap/netello-roadmap-online-offline.svg

Milloin kannattaa sijoittaa Netello Roadmap TM -konseptiin?

Kun haluat turvata yrityksesi tulevaisuuden kilpailukyvyn, nostaa yrityksesi arvoa ja tuottaa merkittävää kassavirtaa verkkoliiketoiminnan kautta, kannattaa sinun valita Netello RoadmapTM. Konseptissamme yhdistyvät ainutlaatuisella tavalla sekä offline- että online-liiketoiminta. Tarkastelemme yrityksen liiketoimintaa kokonaisuutena ja luomme suunnitelman, joka mahdollistaa yrityksesi menestyksen nopeasti muuttuvassa ja digitalisoituvassa maailmassa.

Haluatko kuulla lisää? - Jätä soittopyyntö  »

 

MITEN NETELLO ROADMAP™ ETENEE?

 1. Toimintasuunnitelma – tie menestykseen
 2. Online-vaiheiden toteutus
 3. Offline-vaiheiden toteutus
 4. Digitaaliset työtavat ja menetelmät

 


 

Netello Roadmap toimintasuunnitelma

1.  Toimintasuunnitelma piirtää tien menestykseen

Tulevaisuuden tavoitteiden ja yrityksen nykytilanteen määrittäminen on menestyksen kannalta olennaista. Yrityksen toimintaa tutkitaan sekä yleisellä tasolla että tuote- ja kohderyhmäkohtaisesti. Otamme selvää yrityksen haasteista, kilpailueduista sekä kilpailijoiden vahvuuksista, jotta saamme todellisen kuvan yrityksen lähtökohdista ja asemasta kilpailijoihin nähden.

Teemme yksityiskohtaisen toimintasuunnitelman, joka havainnollistaa, miten yrityksesi arvo ja kilpailukyky paranevat. Käymme suunnitelman läpi yhdessä asiakkaan kanssa ja autamme myös käytännön toteutuksessa, kuten verkkokaupan rakentamisessa ja hakukoneoptimoinnissa.

 

Sisältökuvat/Roadmap/roadmap-vaihe-2.jpg

 

2.  Toimiva verkkoliiketoiminta (online) nostaa yrityksen arvoa

 • Verkkoliiketoimintaratkaisut (esim. verkkokauppa)
 • Verkkoratkaisujen optimointi

Luomme ja kehitämme yrityksellesi toimivan verkkoliiketoiminnan, kuten verkkokaupan. Pelkkä verkkokauppa ei kuitenkaan riitä – sen tulee puhutella asiakkaita, olla selkeä ja löytyä Googlesta. Sisältö rakennetaan asiakkaita ajatellen, tekniikka toimii moitteettomasti, verkkokaupan hallinta on sinulle helppoa ja kauppa löytyy Googlen hakutuloksien kärkipäästä.

Taustalla seuraamme myynnin kehittymistä ja sijoitustasi kilpailijoihin nähden. Etsimme tuotevalikoimastasi myös mahdollisia piilomenestyjiä sekä nykyisiä alisuorittajia – tuotteita ja palveluita, joissa on potentiaalia kasvulle.

Me Netellossa kuljemme asiakkaan rinnalla ja etenemme yhdessä askel kerrallaan.

 

toimiva offline suunnitelma

3.  Toimiva offline-liiketoiminta lisää tuottavuutta

 • Myynti
 • Tuotanto
 • Logistiikka
 • Asiakaspalvelu
 • Taloushallinto

Käymme läpi yrityksen olemassa olevat prosessit, kuten myynnin, logistiikan ja asiakaspalvelun. Kehitämme käytännön ratkaisuja prosessien parantamiseen – meillä on vankkaa kokemusta yritystoiminnasta ja tiedämme, mitkä asiat toimivat ja mitkä eivät. Uskomme myös jatkuvaan kehittämiseen ja hiomme omia prosessejamme koko ajan. Toimivat prosessit ja toimintatavat säästävät sekä rahaa että yrityksesi muita resursseja.

 

 

digitaaliset työtavat

4.  Digitaaliset työtavat ja menetelmät lisäävät tehokkuutta

 • Myynnin työkalut: CRM
 • Tuotannon työkalut
 • Taloushallinnon työkalut
 • Viestintä ja markkinointi

Netello RoadmapTM -konseptin viimeisessä vaiheessa etsimme ja ehdotamme sinulle digitaalisia työkaluja, työtapoja ja menetelmiä, jotka helpottavat yrityksesi arkea ja lisäävät tehokkuutta. Tarjoamme eri vaihtoehtoja ja hoidamme myös järjestelmien integroinnin. Varmistamme, että yrityksesi kaikki prosessit ja järjestelmät toimivat saumattomasti yhteen.

Lyhyesti ja ytimekkäästi sanottuna opit, kuinka voit tuottaa enemmän pienemmillä resursseilla – yrityksesi tehokkuus kasvaa ja kustannukset pienenevät.

”Kun astuimme yrityksen johtoon, oli verkkokauppa noin 10 vuotta vanha ja kipeästi uudistuksen tarpeessa. Halusimme verkkokaupan, jonka ylläpito olisi helppoa ja päivitys yksinkertaista. Tutustuimme lukuisiin eri verkkokauppatoimittajiin ja keskusteluja kävimme viiden eri tahon kanssa. Netellon lähtökohta ratkaisi päätöksen. Netello ei lähtenyt tarjoamaan suoraan verkkokaupparatkaisua vaan otti lähtökohdaksi yrityksen kokonaisvaltaisen strategian ja tulevaisuuden tavoitteet. Muiden lähtökohta oli verkkokauppakeskeinen – Netellon strategiakeskeinen.”

Matti Leirimaa, Ukkonen LN Import Oy talousjohtaja

Lue koko asiakastarina  »

Miten Netello Roadmap™ eroaa tavallisista liiketoiminta­suunnitelmista?

Hyvin harvat tekevät suunnitelmia, jotka yhdistävät verkkoliiketoiminnan perinteiseen yritystoimintaan. Vieläkin harvemmat miettivät käytännön ratkaisujen, kuten verkkokaupan, taustoja ja ottavat huomioon asiakkaan koko liiketoimintastrategian. Tarjoamme kaiken tämän lisäksi myös käytännön toteutuksen – kuljemme vierelläsi koko matkan ajan ja autamme sinua käytännön töissä.

Netello RoadmapTM -konsepti ei tarjoa pelkästään verkkokauppaa, vaan siinä määritellään verkkoliiketoiminnan kokonaisratkaisut. Me tarjoamme yrityksellenne kokonaan uuden liiketoimintamallin, joka vastaa muutoksen tuomiin haasteisiin ja takaa yrityksen kilpailukyvyn myös tulevaisuudessa.

Ennen kaikkea Netello RoadmapTM auttaa yritystä määrittämään ja saavuttamaan tavoitteensa.

 

Sisältökuvat/Roadmap/roadmap-onion-model.svg

Jatkuvan kehittämisen periaate

Kaikkiin Netello RoadMapTM -konseptin vaiheisiin sisältyy myös jatkuvan kehittämisen periaate. Kun vaihe on valmis, tullaan sitä tarkastelemaan ja jatkokehittämään – Netello RoadMapTM sisältää konkreettisen toimintamallin prosessien jatkuvaan kehittämiseen.

 


KIINNOSTUITKO?

Haluatko kuulla lisää? Ota rohkeasti yhteyttä, vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiisi ja avaamme konseptia lisää. Voimme myös analysoida yrityksesi tulosta ja markkina-asemaa. Selvitetään yhdessä, onko Netello RoadmapTM oikea ratkaisu yrityksellesi!

JÄTÄ SOITTOPYYNTÖ   ROADMAP REFERENSSIT

In English