Kumppanisi, kun haluat onnistua verkossa.

Pikatek

Teknisen kaupan erikoisliike Pikatek Oy on perustettu vuonna 1988. Se on yksityisessä omistuksessa oleva perheyritys, jonka toimitilat ovat tällä hetkellä Varkaudessa ja Joensuussa. Se tarjoaa mm. pakkaustarvikkeet, tekniset muovit ja kumit koko Suomen alueella. Nopeiden toimitusten lisäksi yritys tarjoaa myös noutomahdollisuuden toimipisteiltään.

”Kaikki ei mennyt heti niin jouhevasti, mutta lopputulemassa kaikki toimii. Aikaa meni, mutta nyt se on valmis. Lopputulos on tyylikäs ja toimiva. Seuraavaksi pitäisi nostaa optimoinnilla uuden verkkokaupan tunnettavuutta.”

Jari KoistinenPikatek Oy

Yhteistyön aloitus

Vuonna 2021 kun yhteistyö Netellon kanssa alkoi, olivat Pikatekin nettisivut tulleet tiensä päähän. Pikatekin edellinen omistaja oli jäänyt eläkkeelle ja viimeisinä vuosinaan panostus firmaan oli ollut suhteellisen pientä.

”Nettisivut olivat vanhat ja huonosti toimivat, joten halusimme tulla mukaan paremmin tämän päivän vaatimusten tasolle, myös kotisivujen suhteen”, toteaa Jari Koistinen Pikatekilta.

Yrityksen nykyisellä omistajalla oli useamman vuoden kokemus yhteistyöstä Netellon kanssa ja se oli ratkaiseva tekijä yhteistyökumppanin valinnassa.

Ensin tehtiin kotisivujen uudistus ja sen jälkeen uusi verkkokauppa, joka aukesi kesän alussa 2023.

Monen systeemin yhteensovittaminen

Monen erilaisen systeemin yhteensovittaminen toimivaksi kokonaisuudeksi oli paikoin haasteellinen prosessi, mutta lopputulos on Jari Koistisen mielestä hyvä.

”Itselläni ei ole kauheasti vertailupohjaa, kun ei ole tällaisista asioista aikaisempaa kokemusta. Tässä oli monta muuttujaa, kun oli Visma, Flashnode ja Netello. Kaikki ei mennyt heti niin jouhevasti, mutta lopputulemassa kaikki toimii. Aikaa meni, mutta nyt se on valmis. Lopputulos on tyylikäs ja toimiva. Seuraavaksi pitäisi nostaa optimoinnilla uuden verkkokaupan tunnettavuutta.”

Optimointi näyttää lupaavalta

Yhteistyön hyötyjä on Koistisen mukaan vielä vaikea arvioida, toimivan sivustokokonaisuuden lisäksi.

”Konkreettista hyötyä verkkokaupan osalta on vaikea vielä sanoa, sillä se on ollut niin vähän aikaa toiminnassa. Vielä ollaan asioissa maksupuolella, mutta toivottavasti asia muuttuu mahdollisimman pian”, mies naurahtaa.

”Optimoinnin aloitus on jo tosin näkynyt tuloksissa orastavasti. Pienimuotoista kauppaakin on tullut, mutta vielä ne isommat jutut ovat meillä odotuslistalla.”

Jari Koistinen suosittelee Netelloa yhteistyökumppaniksi

”Suosittelen ottamaan yhteyttä Netelloon ja kuulemaan mitä heillä on tarjottavana.”

Pikatek Oy

Pikatek Oy

Pikatek Oy on monipuolinen ja joustava teknisen kaupan erikoisliike. Yritys tarjoaa asiakkailleen laajan valikoiman korkealaatuisia tuotteita kuten pakkausmateriaalit, kumi- ja muovituotteet, työasut, jalkineet, suojaimet ja kunnossapitotuotteet.

Tutustu »

Tavoitteleeko yrityksesi lisää asiakkaita ja yhteydenottoja?

Keskustele asiantuntijan kanssa

×