Kumppanisi, kun haluat onnistua verkossa.

Digitaalinen markkinointi

Digitaalinen markkinointi on tehokas keino houkutella netissä liikkuvat ihmiset yrityksesi verkkosivuille. Me autamme sinua näkymään siellä, missä potentiaaliset asiakkaasi ovat!

Digitaalisen markkinoinnin avulla yrityksesi näkyy siellä, missä pitääkin: Googlen hakutuloksissa, somekanavissa, sähköpostissa ja esimerkiksi erilaisten verkkosivujen bannerimainoksissa. Mitä useammassa paikassa näyt, sen useammasta lähteestä verkkosivuillesi virtaa kävijöitä. Kun kaikki osa-alueet ovat kunnossa, ne tukevat toisiaan ja saat verkosta lisää asiakkaita!

Mitä digimarkkinointi sisältää?

Haluatko lisää asiakkaita verkosta? Netello tekee yrityksellesi digitaalisen markkinoinnin suunnitelman, joka tähtää laajaan näkyvyyteen ja bisneksen kasvuun! Ota yhteyttä ja räätälöidään yhdessä yrityksellesi sopiva paketti.

Haluan kuulla lisää suunnitelmasta  »

Verkkomainonta edistää yrityksesi myynnin kasvua: tätä kaikkea se voi sisältää!

 

1. HAKUKONEOPTIMOINTI

Potentiaaliset asiakkaat etsivät tälläkin hetkellä tuotettasi tai palveluasi Googlesta. Jos et näy ensimmäisellä hakutulossivulla, nämä ostovalmiit asiakkaat päätyvät kilpailijoidesi sivuille.

Tiesitkö, että Googlen kolme ensimmäistä hakutulosta saa peräti ”60 % kaikista klikkauksista?”

 

2. GOOGLE-MAINONTA

Liiketoimintasi kannalta tärkeille hakusanoille voi myös ostaa näkyvyyttä Googlen hakutuloksissa. Maksat siis siitä, että yrityksesi näkyy hakutulosten joukossa!

Me Netellolla teemme tavoitteellista, tarkoin kohdennettua Google-mainontaa, jolla saavutat tuloksia. Budjetin määräät itse!

 

3. DISPLAY-MAINONTA

Kun edelliset kohdat ovat kunnossa, yrityksesi tavoittaa ne asiakkaat, jotka etsivät palveluasi Googlessa.

Sen lisäksi voimme tehdä yrityksellesi Display-mainontaa, jolloin näyt myös muilla verkkosivuilla (esim. uutissivut). Teemme näyttävät kampanjat ja bannerimainokset puolestasi!

 

4. SISÄLTÖMARKKINOINTI

Sisältömarkkinointi on kiinnostavaa viestintää niissä kanavissa, joissa kohderyhmäsi on. Se sitouttaa asiakkaita ja auttaa tavoittamaan uusia.

Ammattikirjoittajamme tekevät kohdeyleisöllesi suunnitellut sisällöt, joita kelpaa levittää eteenpäin! Teemme myös uudelleenmarkkinointia tehokkaiden sisältöjen avulla.

Tilaa Netellolta digitaalisen markkinoinnin suunnitelma ja tuloksellinen verkkomainonnan toteutus. Teemme sivustollesi ja somekanavillesi alkukartoituksen, jonka perusteella laadimme ehdotuksen tarvittavista toimenpiteistä. Emme myy sinulle asioita, joita et tarvitse!

Haluan tarjouksen suunnitelmasta  »

GOOGLEN YKKÖSSIVULLA KANNATTAA NÄKYÄ − VAIN HARVA JATKAA TOISELLE SIVULLE

Kun potentiaalinen asiakas etsii verkosta jotain tuotetta tai palvelua, hän kääntyy hyvin suurella todennäköisyydellä Googlen puoleen (tutkimusten valossa jopa 93 prosenttia verkossa tehdystä toiminnasta aloitetaan hakukonetta käyttämällä). Kun hän suorittaa haun ja ryhtyy selaamaan hakutuloksia, hän tekee valinnan ja klikkaa itsensä juuri tietylle verkkosivulle. Tähän valintaan vaikuttavat mm. seuraavat asiat:

 • Järjestys, jossa yritykset listautuvat hakutulossivulle. Tiesitkö, että jopa 60 prosenttia kaikista klikkauksista menee kolmelle ensimmäiselle hakutulokselle?
 • Kuinka houkuttelevasti hakutulos on muotoiltu.
 • Tuttuus ja toistuvuus: jos asiakas on törmännyt yritykseen ennenkin.
 • Verkkosivujen toimivuus: jos valittu hakutulos ei miellytä, sivustolta poistutaan ilman toimenpiteitä ja lähdetään kilpailijan kelkkaan.

Mainonta verkossa saa nostetta ammattilaisten käsissä

Me teemme kuukausittain töitä, jotta saamme pidettyä yrityksesi Googlen hakutulosten kärjessä. Hakukoneoptimoinnin avulla voimme myös vaikuttaa siihen, millaisilla viesteillä yrityksesi näkyy Googlen hakutuloksissa ja miten hyvin sivustosi palvelee asiakasta.

Me autamme asiakkaitasi pysymään sivustollasi, ja kiinnostumaan sisällöistäsi! Sen lisäksi teemme aktiivista digitaalista markkinointia niin monessa kanavassa, että yrityksesi varmasti jää mieleen. Mainonta verkossa tuottaa tulosta, jos sen tekee oikein!

Kyllä, haluan menestyä!  »

Energia-alalla toimiva asiakkaamme tilasi meiltä Google-mainontaa, joka ajoitettiin vuoden parhaaseen myyntisesonkiin. Asiakkaamme myynti kohosi huimiin lukemiin:

 1. kk: tilauksia 10 kpl, myynti 8 000 €
 2. kk: tilauksia 120 kpl, myynti 158 000 €
 3. kk: tilauksia 200 kpl, myynti 226 000 €
 4. kk: tilauksia 400 kpl, myynti 524 000 €

70-80% myynnistä tuli Google-mainonnan kautta. Yhden kaupan kuluksi tuli noin 5-7 euroa. Mainonta on verkossa usein edullisempaa kuin perinteinen printtimainonta, mutta se voi tulla kalliiksi, jos ei tiedä mitä tekee. Ota yhteys ammattilaiseen!

Haluatko, että teemme saman sinulle?

TIESITKÖ, ETTÄ JOPA 90 % VERKKOSIVUILLASI VIERAILLEISTA IHMISISTÄ POISTUU MUUALLE OTTAMATTA YHTEYTTÄ?

Tähän saattaa olla monta syytä. Yhtenä syynä voi olla se, että asiakas eksyy sivustollesi, koska häntä ei ohjata oikeaan suuntaan. Toinen syy voi olla esimerkiksi se, että sivustosi laatu ontuu: tekstissä on virheitä, sivusto on hidas ja tökkivä tai olennaista tietoa ei löydy. Kolmas ongelma voi olla myös se, ettet enää tavoita ihmisiä, jotka ovat kerran poistuneet sivustoltasi.

Meillä on tähän ratkaisu

 • Konversio-optimointi: Konversio-optimoinnin tarkoituksena on tarjota verkkosivukävijälle selkeitä polkuja, jotka ohjaavat kohti toivottua lopputulosta. Tarkoituksena on saada liidit talteen, jotta potentiaaliset asiakkaat eivät pääse karkaamaan jättämättä jälkeä.
 • Hakukoneoptimointi: Hakukoneoptimoinnin avulla lisäämme Google-näkyvyyttä halutuille hakusanoille, mutta samalla varmistamme myös sivun teknisen toimivuuden ja teemme sisällöllisiä parannuksia. Teemme myös kokonaan uusia sivustoja, jolloin pystymme varmistamaan, että sivusto on laadukas, nopea ja alusta asti optimoitu.
 • Uudelleenmarkkinointi: Uudelleenmarkkinoinnin avulla tavoitat ne ihmiset, jotka ovat jo vierailleet sivustollasi, mutta poistuneet muualle. Kun potentiaalinen asiakas siirtyy sivustoltasi pois, hänelle näytetään mainoksiasi somessa ja Googlen verkostossa. Pysyt siis mielessä ja saat hänet palaamaan!

 

 

Näin me Netellolla teemme digitaalisen markkinoinnin suunnitelman ja toteutuksen

Meidän tavoitteenamme on auttaa asiakkaitamme niissä asioissa, joissa heillä on ongelmia tai puutteita. Meillä on osaava joukko hakukoneoptimoinnin, verkkosivukehityksen, Google-mainonnan, graafisen suunnittelun, somen ja sisältömarkkinoinnin ammattilaisia, joten olet hyvissä käsissä!

1. Alkukartoitus

Kaikki alkaa yrityksesi, sivustosi, markkinointitoimiesi ja somekanaviesi huolellisesta läpikäynnistä. Sen jälkeen teemme asiakaskohtaisen suunnitelman siitä, mitä toimia sivuston ja digitaalisen markkinoinnin eteen olisi hyvä tehdä, miksi ja millä seurauksilla. Teemme analyysin ja suunnitelman huolella, sillä sen pohjalta on hyvä lähteä kohti parempia tuloksia!

2. Verkkosivuston kehitysehdotukset

Teemme kartoituksen yrityksesi verkkosivujen toiminnasta: tekniset, sisällölliset ja konversioon liittyvät huomiot. Sen jälkeen teemme ehdotelman tarvittavista toimista, mikä yleensä pitää sisällään ehdotuksen kuukausittain tehtävästä, tavoitteellisesta hakukoneoptimoinnista. Mikäli sivustossa on paljon ongelmia, teemme tarjouksen uudesta verkkosivusta, jonka laitamme teknisesti ja sisällöllisesti kuntoon alusta alkaen.

3. Markkinointitoimet

Kartoitamme ne kanavat, jossa yrityksesi kohderyhmälle kannattaa mainostaa. Verkkomainonta pitää usein sisällään hakusanamainontaa: maksat siitä, että nouset tietyillä hakusanoilla Googlen hakutulosten kärkipaikoille. Se voi olla myös esimerkiksi sesonkipainotteista Googlen Display-mainontaa. Suosittelemme myös aktiivista ja tavoitteellista somemainontaa sekä laadukasta sähköpostimarkkinointia.

4. Sisällölliset toimenpiteet

Hyvä tekstisisältö on hyödyllistä monesta syystä. Google arvostaa sivustoa, jolla on riittävästi laadukasta tekstisisältöä ja nostaa sen kilpailijoiden ohitse. Lisäksi laatupisteitä saa siitä, että uutta tekstisisältöä ilmestyy tasaiseen tahtiin. Netellolla tehdään tekstien oikolukua ja stilisointia, mutta kirjoitetaan myös kokonaan uusia tekstejä esimerkiksi palvelukuvaussivuille ja optimoitaville sivuille. Ammattikirjoittajamme tekevät monille yrityksille myös kuukausittaista blogituotantoa.

5. Toimet ja seuranta

Me Netellolla laadimme kattavan digitaalisen markkinoinnin suunnitelman, mutta lisäksi laitamme suunnitelmat käytäntöön kannattavasti ja kustannustehokkaasti. Tarjoamme jatkuvaa seurantaa ja analysointia, jotta nähdään, miten tekemämme toimet ovat vaikuttaneet ja miten voisimme vielä parantaa tuloksia. Raportoimme asiakkaillemme säännöllisesti, kuinka mainonta verkossa toimii ja miten sitä voisi vielä kehittää.


Ota yhteyttä digitaalisen markkinoinnin ammattilaisiin

Jos haluat saada maksimaalisen hyödyn irti verkkosivuistasi, me olemme sinulle oikea kumppani! Liity sinäkin menestyvien asiakkaidemme joukkoon, ja ota yhteyttä jo tänään!

PYYDÄ TARJOUS   ASIAKKAIDEMME KOKEMUKSIA

×