Uudelleenmarkkinointi eli remarketing

Jos potentiaalinen asiakas käy sivustollasi, mutta poistuu ottamatta yhteyttä, voit vielä tavoittaa hänet verkon eri kolkissa. Uudelleenmarkkinointi (remarketing) auttaa sinua houkuttelemaan hänet takaisin!

Uudelleenmarkkinointi on tehokas tapa jäljittää potentiaalinen asiakas, joka on vieraillut sivustollasi, mutta poistunut muualle. Jos asiakas on jo osoittanut kiinnostusta yritystäsi kohtaan, kannattaa ehdottomasti pysyä hänen näkökentässään ja siten myös mielessä.

Remarketing:

  • Tavoitat sivustollasi vierailleen potentiaalisen asiakkaan uudelleen
  • Pysyt mielessä, kun asiakas jää pohtimaan ostopäätöstä
  • Voit päättää, missä ja millaisilla mainoksilla kenellekin näyt
  • Maksat oman valintasi mukaan näyttökerroista tai klikkauksista
  • Määrittelet itse budjettisi

Haluan kuulla lisää hyödyistä »

Uudelleenmarkkinointi tuo ostovalmiit asiakkaat takaisin sivuillesi

Vain murto-osa sivustollasi vierailevista ihmisistä pyytää tarjouksen tai tekee oston. Loput poistuvat sivustoltasi jälkeä jättämättä. Uudelleenmarkkinointi on sitä varten, että pystyt tavoittamaan nuo ihmiset mainoksillasi eri puolilla verkkoa – voit jopa valita, millaisia mainoksia näytät kenellekin.

Ideana on se, että jos potentiaalinen asiakas jää harkitsemaan oston tekemistä ja poistuu sivustoltasi tai siirtyy kilpailijasi sivuille, pystyt jäljittämään hänet mainoskampanjoillasi ja pysyt siten mielessä. Kun hetki on oikea, ja asiakas valmis ostamaan, hän muistaa yrityksesi ja pääset ajamaan kilpailijoidesi ohi.

Voit luoda kampanjan esimerkiksi pelkästään Facebookiin, LinkedIniin tai Googlen Display-verkostoon. Tai sitten vaikka niihin kaikkiin.

Remarketing Uudelleenmarkkinointi

Miten uudelleenmarkkinointi eli remarketing toimii?

Tämän markkinointimuodon toiminta perustuu evästeeseen, remarketing-koodiin, joka verkkosivuillasi vierailleen henkilön selaimeen asentuu. Kun hän jatkaa matkaansa verkon syövereissä ja päätyy esimerkiksi selaamaan Facebookia, hän törmää sinun mainokseesi. Jos mainoskampanjasi kestää pidempään, esimerkiksi useamman kuukauden, voit määritellä näyttötiheyden, jotta asiakas ei koe liiallista mainostamista ahdistavana.

Uudelleenmarkkinointia voi tehdä Facebookissa ja LinkedInissä sekä Googlen Display-verkostossa. Kaikissa kanavissa voidaan hyödyntää niitä mainosominaisuuksia, mitä kussakin palvelussa on tarjolla. Se tarkoittaa esimerkiksi karusellimainoksia, bannereita tai videoita. Voit lukea näiltä sivuilta lisää Facebook-mainonnasta, LinkedIn-mainonnasta tai Display-mainonnasta.

Voit myös määrittää kohdeyleisösi ennalta. Jos haluat, että mainoksia näytetään vain niille asiakkaille, jotka ovat kiinnostuneita tietystä tuotteestasi, se on mahdollista. Kysy lisää asiantuntijaltamme!

myynti@netello.fi   010 323 3840

Netellon palvelu on toiminut koko ajan moitteettomasti: olemme saaneet nopeasti vastauksia, jos meillä on ollut jotain ongelmia. Jubilo Oy

Netello Systems Oy on tehnyt Jubilo Oy:lle verkkokaupan, verkkosivut, hakukoneoptimointia ja sisällöntuotantoa.

Lue koko asiakastarina  »

Mitä remarketing maksaa?

Uudelleenmarkkinointi maksaa saman verran kuin mainostus valituissa kanavissa yleensäkin maksaa eli hinta perustuu kilpailutilanteeseen ja valittuun hinnoittelutapaan (näyttö- tai klikkipohjainen). Display-mainonnan klikkihinta voi olla alimmillaan vain muutamia kymmeniä senttejä, kun taas LinkedInissä hinnat ovat kovemmat (alkaen 2 euroa / klikkaus). Mutta jos yrityksesi kohderyhmä on selkeästi B2B-puolella ja toimii aktiivisesti LinkedInissä, klikeistä tai näyttökerroista kannattaakin maksaa hieman enemmän.

Me autamme sinua optimoimaan uudelleenmarkkinoinnin juuri oikeille kohderyhmille ja asettamaan budjetin sopivaksi. Teemme vakuuttavat kampanjat puolestasi, seuraamme niiden menestystä ja kehitämme niitä jatkuvasti paremmiksi.

Haluan tarjouksen uudelleemarkkinoinnista  »

Näin Netello tekee uudelleenmarkkinointia

Meillä tehdään laadukasta digitaalista markkinointia, joka sisältää erilaisia verkkomainonnan muotoja, joista uudelleenmarkkinointi on yksi. Meille tärkeintä on se, että asiakas saa palvelustamme kaiken mahdollisen hyödyn irti ja teemme toimenpiteitä, joilla on oikeasti vaikutusta asiakkaamme liiketoiminnan ja kohdeyleisöjen kannalta. Emme siis myy asiakkaillemme kaikkea mahdollista, vaan etsimme juuri ne tavat, jotka auttavat häntä eniten. Voimme myös rakentaa digitaalisen markkinoinnin suunnitelman, jonka pohjalta on helppoa lähteä rakentamaan kokonaisuutta.

1. Kartoitusvaihe

Aluksi mietitään yrityksen liiketoiminnan ja mainosten kohdentamisen kannalta parhaat kohderyhmät ja mainostettavat tuotteet/palvelut/sivut.

2. Mainostustapa

Sen jälkeen valitaan oikeat kanavat ja mainostusmuoto (teksti, banneri, video, kuva…). Lisäksi päätetään budjetista.

3. Kampanjan käynnistäminen (testijakso)

Me testaamme aina ensin parhaan mainostustavan juuri sinun asiakkaillesi. Luomme kahden kuukauden testijakson, jonka aikana saamme kerättyä dataa suosituimmista kanavista ja mainoksista sekä yleisön liikkeistä. Sen jälkeen valitsemme parhaiten toimivan mainostusmuodon ja käynnistämme kampanjan.

4. Seuranta ja analysointi

Haluamme koko ajan tietää, miten mainokset menestyvät ja miten yleisöt käyttäytyvät. Seuraamme, keräämme dataa ja analysoimme sitä. Pidämme huolen myös siitä, että sinä tiedät, mitä tapahtuu. Saat ajantasaiset raportit mainoskampanjoistasi!

5. Kehitystoimet

Emme jätä mainoskampanjoita oman onnensa nojaan vaan pyrimme koko ajan parantamaan niiden tulosta. Pienillä sanamuodoillakin voi olla iso vaikutus!

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä, niin laitetaan verkkosivustosi sisällöt kuntoon.


Haluatko tavoittaa sivustoltasi poistuneet ihmiset?

Ota yhteyttä, niin katsotaan yhdessä, mitä hyötyä uudelleenmarkkinoinnista voisi olla sinun yrityksesi liiketoiminnalle. Laitetaanko testikampanja pyörimään?

myynti@netello.fi   010 323 3840

×