Hakukoneoptimointi. Laadukas Sivusto ja Verkkokauppa.

Julkaisujärjestelmä
Sivusto hallinnassasi 24/7

Luottoluokitus AAA

Julkaisujärjestelmä on tärkeä

CMS

Julkaisujärjestelmä joka on helppokäyttöinen mahdollistaa yrityksen verkkosivustolla olevien tietojen päivittämisen nopeasti ja varmasti. Tietojen ajantasaisuuden lisäksi oikein valittu julkaisujärjestelmä voi myös edistää yrityksen sivuston löytymistä hakukoneista.


Julkaisujärjestelmä helpottaa elämääsi

Julkaisujärjestelmä tukee sivuston löytymistä

Olemme käytännössä havainneet miten suuri merkitys julkaisujärjestelmän ominaisuuksilla ja teknisellä toimivuudella on sivuston löydettävyyteen. Vuosien aikana karttuneen hakukoneoptimointikokemuksemme perusteella Netellon SiteSystem julkaisujärjestelmä onkin suunniteltu mahdollisimman hakukoneystävälliseksi. Julkaisujärjestelmämme sisältää vakiona useita hakukoneoptimoinnin kannalta keskeisiä ominaisuuksia, joita monista muista sivuston ylläpitoon suunnitelluista järjestelmistä ei vakiona löydy.

Julkaisujärjestelmä on nykyaikainen ja helppo tapa sivuston ylläpitoon

SiteSystem Julkaisujärjestelmää käytetään tavallisen selainohjelman kautta, eli Sinun ei tarvitse asentaa koneellesi tai selainohjelmaasi lisäosia tai uusia ohjelmia. Verkon yli tapahtuvan käytön ansiosta Sinulla on vapaus päivittää sivustosi tietoja paikasta ja ajasta riippumatta. Julkaisujärjestelmä on täysin suomenkielinen, ja sisältää suomenkielisen käyttöohjeen. Sen käyttö on yhtä helppoa kuin tekstinkäsittelyohjelman.

Netellon Julkaisujärjestelmän lisenssi sisältää kotisivutilan eli hostingin Netellon ylläpitämällä palvelimella.

Optimoitu Julkaisujärjestelmä

Julkaisujärjestelmä mahdollistaa tekstin muokkaamisen kullakin sivulla. Lisäksi järjestelmässä on mahdollisuus hallinnoida yhteystietoja keskitetysti. Mediakirjasto on sisäänrakennettuna, ja sen avulla voi helposti hallita sivuston kuvia ja muita tiedostoja. Julkaisujärjestelmässä on kiinnitetty erityistä huomiota näkyvyyteen hakukoneissa. Tärkeät metatiedot ja titlet ovat käyttäjän hallittavissa.


SiteSystemX
Julkaisujärjestelmä:
Luo uusia alasivuja

Anna Netellon graafisen suunnittelun ammattilaisen laatia Sivustosi ulkonäkö. Sen jälkeen voit itse lisätä SiteSystemX-Julkaisujärjestelmällä uusia sivuja, jotka päivittyvät automaattisesti valikkoon.

• Useita valikkotasoja
• Tuki useammalle kielelle
• Voit käyttää useita domain-nimiä
• Hakukoneystävällinen toteutus
• Voit lisätä Google-seurantakoodin
• Voit luoda salasanasuojattuja osioita


SiteSystemX:
Muokkaa sisältöä helposti

Pidä sivustosi ajan tasalla tekstinkäsittelyohjelman tyyppisellä Julkaisujärjestelmällä.

• Monipuoliset tekstin muokkausmahdollisuudet
• Hakukoneissa näkyvien tietojen hallinta
• Lomakkeiden luonti
• Julkaise uutisia helppokäyttöisen uutishallinnan avulla
• Optiona mm. tuotehallinta


SiteSystemX:
Lisää kuvia ja
tiedostoja

Hallitse sivustosi kuvia kätevällä kuvapankilla. Lisää vaikkapa uudet tuotekuvasi muutamalla hiiren napsautuksella sivuillesi. Yhtä helposti hallitset SiteSystemX-julkaisujärjestelmällä myös linkitettäviä dokumentteja, kuten PDF- ja Office-tiedostoja.

• Voit luoda kansioita helpottamaan tiedostojen lajittelua
• Mahdollisuus luoda kuvagallerioita sivustolle.


Ota yhteyttä Netellon ammattilaisiin ja kysy miten toimiva Julkaisujärjestelmä hyödyttää liiketoimintaasi.


Muista myös hakukoneoptimointi

Julkaisujärjestelmä sisältää hakukonelöytymiseen liittyviä ominaisuuksia. Lisäksi kannattaa panostaa Hakukoneoptimointiin, jotta asiakkaat löytäisivät yrityksesi entistäkin paremmin hakukoneista.