Kumppanisi, kun haluat onnistua verkossa.

Digitaalisen markkinoinnin suunnitelma

Potentiaaliset asiakkaasi ovat tälläkin hetkellä netissä. Mitä useammassa paikassa osut heidän näkökenttäänsä, sen todennäköisemmin sivustollesi alkaa virrata uusia asiakkaita. Me kaivamme esiin yrityksesi verkkosivujen potentiaalin ja pistämme sen tuottamaan tulosta!

Me olemme tuloksiin tähtäävä strateginen kumppani, joka etsii sivustosi ja verkkomainontasi parhaan potentiaalin ja tämänhetkiset kehityskohteet. Rakennamme teidän tavoitteitanne vastaavan digitaalisen markkinoinnin suunnitelman, joka kattaa kaiken verkkosivuston toiminnan kehittämisestä hakukoneoptimointiin ja verkkomainontaan asti.

Suunnitelman osa-alueet:

Jos sivustollesi ei tule tarpeeksi liikennettä, yrityksesi ei löydy Googlesta tai sivuilla liikkuvat potentiaaliset asiakkaat poistuvat ostamatta, me voimme auttaa. Etsimme ne keinot, joilla juuri sinun verkkoliiketoimintasi saadaan nousuun. Varaa alta soittoaika asiantuntijallemme, se ei vielä sido sinua mihinkään!

Haluan kuulla lisää tästä suunnitelmasta  »

Mitä digitaalisen markkinoinnin suunnitelma sisältää?

1. Alkukartoitus: käymme tarkkaan läpi sivustosi toimintaa ja näkyvyyttä, sisältöjä ja verkkomainonnan nykytilaa. Kartoitamme haasteet ja kehityskohteet.

2. Suunnitelma: luomme suunnitelman, joka kattaa kaikki hakukoneoptimoinnin ja digimarkkinoinnin osa-alueet ja perustelee, miksi tietyt toimet tukisivat juuri sinun yrityksesi näkyvyyttä ja verkkoliiketoimintaa.

3. Läpikäynti: asiantuntijamme käy suunnitelman kanssasi läpi, jotta saat hyvän kokonaiskuvan siitä, mitä me ehdotamme, minkä takia ja millaisia hyötyjä näistä toimista olisi.

4. Toteutus: käytössäsi ovat parhaat hakukoneoptimoijat, digitaalisen markkinoinnin osaajat, web-kehittäjät ja sisällöntuottajat, jotka toteuttavat puolestasi kaiken tämän kerralla kuntoon – tai vain niiltä osin kuin itse haluat!

5. Seuranta ja raportointi: emme tee mitään ilman, että selvitämme lähtötilanteen ja seuraamme tuloksia. Toimintamme periaate on se, että pidämme asiakkaamme jatkuvasti ajan tasalla saavutetuista tuloksista.

Huomaathan, että voit tilata meiltä myös pelkän suunnitelman ja kehitysehdotukset! Jos taas päädyt siihen, että haluat meiltä myös toteutuksen, teemme vain juuri sen verran kuin haluat. Suunnitelma kattaa kaikki mahdolliset osa-alueet, mutta voimme neuvotella myös sopimuksen, jossa teemme esimerkiksi pelkän hakukoneoptimoinnin, verkkomainonnan ja konversio-optimoinnin. Valitse joustava kumppani!

Digitaalisen markkinoinnin suunnitelma

Pyydä tarjous digitaalisen markkinoinnin suunnitelmasta

Me Netellolla haluamme tuottaa asiakkaillemme juuri heidän liiketoimintaansa tukevaa palvelua. Olemme digiliiketoiminnan asiantuntijoita ja kerromme mielellämme lisää siitä, miten voisimme auttaa juuri sinun yritystäsi menestymään entistäkin paremmin. Valitse kumppaniksi digitaalisen markkinoinnin ja digiliiketoiminnan vahva osaaja!

myynti@netello.fi   010 323 3840

Olen aina ollut sitä mieltä, että kotisivut ovat yrityksemme tärkein markkinointikanava. Sinne ihmisten tulisi löytää mahdollisimman helposti ja sinne ihmisiä tulisi ensisijaisesti ohjata. Jos nettisivumme eivät inspiroi ihmisiä tilaamaan palveluitamme, eivät meidän visiomme valmiista projektista koskaan kohtaa. Ville Heino, Runtu Works

Runtu Works on tilannut Netellolta verkkosivuston, hakukoneoptimointia ja sisältömarkkinointia

Lue asiakastarinat  »

Miksi yritykseni ei näy Googlessa?

Google-näkyvyys on digiliiketoiminnan kovin ydin. Jos ihminen etsii kattoremontteja tekevää yritystä Oulusta, hän menee hyvin suurella todennäköisyydellä ensimmäisenä Googleen ja kirjoittaa “kattoremontti Oulu”. Googlen ensimmäiset 10 hakutulosta eli ensimmäinen hakutulossivu vie jopa yli 90 prosenttia kaikesta liikenteestä.

Vain harva jatkaa selaamista toiselle hakutulossivulle. Näin oululainen kattoyritys, joka ei näy Googlen ensimmäisten hakutulosten joukossa, häviää potentiaaliset asiakkaat niille kilpailijoilleen, joilla hakukoneoptimointi toimii.

Konversio satunnaiset kävijät asiakkaiksi

Me Netellolla autamme sinua saamaan yrityksesi verkkosivuston huippukuntoon niin, että asiakkaat löytävät luoksesi ja viihtyvät sivustollasi. Palveluillamme on Suomen paras hinta-laatusuhde. Voit tarkastaa hakukoneoptimoinnin osaamisemme yksinkertaisesti siten, että kirjoitat Googleen ”hakukoneoptimointi” ja katsot, mikä on sijoituksemme hakutuloksissa.

Haluan saada verkkosivustoni tuottamaan enemmän

Olette yhteistyökumppani, joka kuuntelee ja ratkaisee asiakkaan ongelman. Toimintatapanne on järkevä ja asiakaslähtöinen.

Jari Vanhanen, Measure Solutions Oy

Lue koko asiakastarina »

Hanki avullamme lisää kävijöitä nettisivuillesi ja tehosta myyntiä!

Meidän ykköstehtävämme on laittaa yrityksesi hakukoneoptimointi kuntoon, jotta saamme sinut nostettua kilpailijoidesi yläpuolelle Googlen hakutuloksissa. Kun verkkosivustosi löytyy Googlesta ja palvelee asiakkaita mahdollisimman hyvin, autamme sinua saavuttamaan vieläkin laajempaa näkyvyyttä esimerkiksi somessa ja uutissivustojen bannereissa. Teemme laadukasta ja tavoitteisiin tähtäävää verkkomainontaa, sisältömarkkinointia, konversio-optimointia ja verkkosivusuunnittelua.

Digitaalisen markkinoinnin suunnitelma on strateginen suunnitelma, joka tähtää kokonaisvaltaiseen kehitykseen: kun kaikki verkkoliiketoiminnan osa-alueet ovat kunnossa, ne tukevat toisiaan ja tuottavat parempaa tulosta!

Digitaalinen markkinointi tuottaa tulosta

Meidän tavoitteenamme on auttaa sinua nostamaan digiliiketoimintasi uudelle tasolle. Meillä on loistava joukko web-kehityksen, hakukoneoptimoinnin, digitaalisen mainonnan, graafisen suunnittelun ja sisältömarkkinoinnin ammattilaisia, joten me tiedämme, mitä teemme! Jätä kokonaisuus meidän haltuumme, niin laitamme yrityksesi näkymään kaikkialla verkossa. Saat lisää kävijöitä verkkosivuillesi ja uusia asiakkaita.

Kysy asiantuntijaltamme, mitä suunnitelma voisi sinun yritystoimintasi kannalta tarkoittaa, mitä hyötyjä siitä on ja miten me sen toteuttaisimme. Jätä alta soittopyyntö!


Haluatko saada uusia asiakkaita tai sivustosi tuottamaan paremmin?

Ota yhteyttä, digitaalisen markkinoinnin suunnitelmalla ja tavoitteellisella toteutuksella muutamme kävijät maksaviksi asiakkaiksi.

myynti@netello.fi   010 323 3840

×