Digitaalinen markkinointi

Digimarkkinointi on tehokas keino houkutella netissä liikkuvat ihmiset yrityksesi verkkosivuille. Me autamme sinua näkymään siellä, missä potentiaaliset asiakkaasi ovat!

Digimarkkinoinnin avulla yrityksesi näkyy siellä missä pitääkin: Googlen hakutuloksissa, somekanavissa, sähköpostissa ja esimerkiksi erilaisten verkkosivujen bannerimainoksissa. Mitä useammassa paikassa näyt, sen useammasta lähteestä verkkosivuillesi virtaa kävijöitä. Kaikki toimet tukevat toisiaan!

Mitä digimarkkinointi sisältää?

 • Hakukoneoptimointi
 • Google-mainonta
 • Display-mainonta
 • Sisältömarkkinointi
 • Somemainonta
 • Sähköpostimarkkinointi

Netello tekee yrityksellesi digitaalisen markkinoinnin suunnitelman, joka tähtää laajaan näkyvyyteen ja bisneksen kasvuun! Ota yhteyttä ja räätälöidään yhdessä yrityksellesi sopiva paketti.

Haluan kuulla lisää suunnitelmasta

Kaikki toimet yhdessä tukevat myynnin kasvua

 

1. HAKUKONEOPTIMOINTI

Potentiaaliset asiakkaat etsivät tälläkin hetkellä tuotettasi tai palveluasi Googlesta. Jos et näy ensimmäisellä hakutulossivulla, nämä ostovalmiit asiakkaat päätyvät kilpailijoidesi sivuille.

“Tiesitkö, että Googlen kolme ensimmäistä hakutulosta saa peräti 60 % kaikista klikkauksista?”

 

2. GOOGLE-MAINONTA

Liiketoimintasi kannalta tärkeille hakusanoille voi myös ostaa näkyvyyttä Googlen hakutuloksissa. Maksat siis siitä, että yrityksesi näkyy hakutulosten joukossa! 

Me Netellolla teemme tavoitteellista, tarkoin kohdennettua Google-mainontaa, jolla saavutat tuloksia. Budjetin määräät itse!

 

3. DISPLAY-MAINONTA

Kun edelliset kohdat ovat kunnossa, yrityksesi tavoittaa ne asiakkaat, jotka etsivät palveluasi Googlessa.

Sen lisäksi voimme tehdä yrityksellesi Display-mainontaa, jolloin näyt myös muilla verkkosivuilla (esim. uutissivut). Teemme näyttävät kampanjat ja bannerimainokset puolestasi!

 

4. SISÄLTÖMARKKINOINTI

Sisältömarkkinointi on hyödyllistä ja säännöllistä markkinointiviestintää niissä kanavissa, joissa kohderyhmäsi on. Sen tarkoituksena on sitouttaa asiakkaita ja hankkia uusia.

Ammattikirjoittajamme tekevät kohdeyleisöllesi suunnitellut sisällöt, joita kelpaa levittää eteenpäin!

 

5. SOMEMAINONTA

Ajankohtaiset asiat, tarjoukset ja uusimmat blogit kannattaa aina jakaa somessa. Someaktiivisuus antaa yrityksestä hyvän ja ajantasaisen kuvan.

Me teemme puolestasi lisäksi aktiivista somemainontaa, jolloin yrityksesi mainokset tavoittavat juuri oikeat kohdeyleisöt somessa!

 

6. SÄHKÖPOSTIMARKKINOINTI

Uutiskirjeiden avulla tavoitetaan kerralla suuri joukko ihmisiä ja ohjataan heidät verkkosivuillesi.

Me teemme puolestasi kauniin ja informatiivisen uutiskirjeen, jonka avulla kerrot yleisöllesi tarjouksista, kampanjoista, uusista tuotteista/palveluista tai tuoreimmista blogiartikkeleista. 

Tilaa Netellolta digitaalisen markkinoinnin suunnitelma ja toteutus. Teemme sivustollesi ja somekanavillesi alkukartoituksen, jonka perusteella laadimme ehdotuksen tarvittavista toimenpiteistä. Emme myy sinulle asioita, joita et tarvitse!

Haluan tarjouksen suunnitelmasta

GOOGLEN YKKÖSIVULLA KANNATTAA NÄKYÄ − VAIN HARVA JATKAA TOISELLE HAKUTULOSSIVULLE

Kun ihminen etsii verkosta jotain tuotetta tai palvelua, hän kääntyy hyvin suurella todennäköisyydellä Googlen puoleen. Kun hän suorittaa haun ja ryhtyy selaamaan hakutuloksia, hän tekee valinnan ja klikkaa itsensä juuri tietylle verkkosivulle. Tähän valintaan vaikuttavat mm. seuraavat asiat:

 • Järjestys, jossa yritykset listautuvat hakutulossivulle. Tiesitkö, että jopa 60 prosenttia kaikista klikkauksista menee kolmelle ensimmäiselle hakutulokselle?
 • Kuinka houkuttelevasti hakutulos on muotoiltu.
 • Tuttuus ja toistuvuus: jos asiakas on törmännyt yritykseen ennenkin.
 • Verkkosivujen toimivuus: jos valittu hakutulos ei miellytä, sivustolta poistutaan ilman toimenpiteitä ja lähdetään kilpailijan kelkkaan.

MITEN ME VOIMME AUTTAA TÄSSÄ ASIASSA?

Me teemme kuukausittain töitä, jotta saamme pidettyä yrityksesi Googlen hakutulosten kärjessä. Hakukoneoptimoinnin avulla voimme myös vaikuttaa siihen, millaisella tekstillä yrityksesi näkyy Googlen hakutuloksissa ja miten hyvin sivustosi palvelee asiakasta.

Me autamme asiakkaitasi pysymään sivustollasi, ja kiinnostumaan sisällöistäsi! Sen lisäksi teemme aktiivista digitaalista markkinointia niin monessa kanavassa, että yrityksesi varmasti jää mieleen.

Kyllä, haluan Googlen ykkössivulle!

Energia-alalla toimiva asiakkaamme tilasi meiltä Google-mainontaa, joka ajoitettiin vuoden parhaaseen myyntisesonkiin. Asiakkaamme myynti kohosi huimiin lukemiin:

 1. kk: tilauksia 10 kpl, myynti 8 000 €
 2. kk: tilauksia 120 kpl, myynti 158 000 €
 3. kk: tilauksia 200 kpl, myynti 226 000 €
 4. kk: tilauksia 400 kpl, myynti 524 000 €

70-80% myynnistä tuli Google-mainonnan kautta. Yhden kaupan kuluksi tuli noin 5-7 euroa.

Haluatko, että teemme saman sinulle?

TIESITKÖ, ETTÄ JOPA 90 % VERKKOSIVUILLASI VIERAILLEISTA IHMISISTÄ POISTUU MUUALLE OTTAMATTA YHTEYTTÄ?

Tähän saattaa olla monta syytä. Yhtenä syynä voi olla se, että asiakas eksyy sivustollesi, koska häntä ei ohjata oikeaan suuntaan. Toinen syy voi olla esimerkiksi se, että sivustosi laatu ontuu: tekstissä on virheitä, sivusto on hidas ja tökkivä tai olennaista tietoa ei löydy. Kolmas ongelma voi olla myös se, ettet enää tavoita ihmisiä, jotka ovat kerran poistuneet sivustoltasi.

MEILLÄ ON TÄHÄN RATKAISU

 • Konversio-optimointi: Konversio-optimoinnin tarkoituksena on tarjota verkkosivukävijälle selkeitä polkuja, jotka ohjaavat kohti toivottua lopputulosta. Tarkoituksena on saada liidit talteen, jotta potentiaaliset asiakkaat eivät pääse karkaamaan jättämättä jälkeä. 
 • Hakukoneoptimointi: Hakukoneoptimoinnin avulla lisäämme Google-näkyvyyttä halutuille hakusanoille, mutta samalla varmistamme myös sivun teknisen toimivuuden ja teemme sisällöllisiä parannuksia. Teemme myös kokonaan uusia sivustoja, jolloin pystymme varmistamaan, että sivusto on laadukas, nopea ja alusta asti optimoitu.
 • Uudelleenmarkkinointi: Uudelleenmarkkinoinnin avulla tavoitat ne ihmiset, jotka ovat jo vierailleet sivustollasi, mutta poistuneet muualle. Uudelleenmarkkinointia voidaan tehdä esimerkiksi Googlen Display-mainonnalla sekä somemainonnalla.

HALUAN ILMAISEN RAPORTIN SIVUSTOSTANI »

NÄIN ME NETELLOLLA TEEMME DIGITAALISEN MARKKINOINNIN SUUNNITELMAN JA TOTEUTUKSEN

Meidän tavoitteenamme on auttaa asiakkaitamme niissä asioissa, joissa heillä on ongelmia tai puutteita. Meillä on osaava joukko hakukoneoptimoinnin, verkkosivukehityksen, Google-mainonnan, graafisen suunnittelun, somen ja sisältömarkkinoinnin ammattilaisia, joten olet hyvissä käsissä!

1. Alkukartoitus

Kaikki alkaa yrityksesi, sivustosi, markkinointitoimiesi ja somekanaviesi huolellisesta läpikäynnistä. Sen jälkeen teemme asiakaskohtaisen suunnitelman siitä, mitä toimia sivuston ja digimarkkinoinnin eteen olisi hyvä tehdä, miksi ja millä seurauksilla. Teemme analyysin ja suunnitelman huolella, sillä sen pohjalta on hyvä lähteä kohti parempia tuloksia!

2. Verkkosivuston kehitysehdotukset

Teemme kartoituksen yrityksesi verkkosivujen toiminnasta: tekniset huomiot, sisällölliset huomiot ja konversioon liittyvät huomiot. Sen jälkeen teemme ehdotelman tarvittavista toimista, joka yleensä pitää sisällään ehdotuksen kuukausittain tehtävästä, tavoitteellisesta hakukoneoptimoinnista. Mikäli sivustossa on paljon ongelmia, teemme tarjouksen uudesta verkkosivusta, jonka laitamme teknisesti ja sisällöllisesti kuntoon alusta alkaen.

3. Markkinointitoimet

Kartoitamme ne kanavat, jossa yrityksesi kohderyhmälle kannattaa mainostaa. Se voi pitää sisällään hakusanamainontaa: maksat siitä, että nouset tietyillä hakusanoilla Googlen hakutulosten kärkipaikoille. Se voi olla myös esimerkiksi sesonkipainotteista Googlen Display-mainontaa. Suosittelemme usein myös aktiivista ja tavoitteellista somemainontaa sekä laadukasta sähköpostimarkkinointia.

4. Sisällölliset toimenpiteet

Hyvä tekstisisältö on hyödyllistä monesta syystä. Google arvostaa sivustoa, jolla on riittävästi laadukasta tekstisisältöä ja nostaa sen kilpailijoiden ohitse. Lisäksi laatupisteitä saa siitä, että uutta tekstisisältöä ilmestyy tasaiseen tahtiin. Netellolla tehdään tekstien oikolukua ja stilisointia, mutta kirjoitetaan myös kokonaan uusia tekstejä esimerkiksi palvelukuvaussivuille ja optimoitaville sivuille. Ammattikirjoittajamme tekevät monille yrityksille myös kuukausittaista blogituotantoa. Tarjoamme lisäksi säännöllistä somesisällöntuotantoa.

5. Toimet ja seuranta

Me Netellolla laadimme kattavan digitaalisen markkinoinnin suunnitelman, mutta lisäksi laitamme suunnitelmat käytäntöön kannattavasti ja kustannustehokkaasti. Tarjoamme jatkuvaa seurantaa ja analysointia, jotta nähdään, miten tekemämme toimet ovat vaikuttaneet ja miten voisimme vielä parantaa tuloksia.

Ota yhteyttä

Jos haluat saada maksimaalisen hyödyn irti verkkosivuistasi, me olemme sinulle oikea kumppani! Liity sinäkin menestyvien asiakkaidemme joukkoon, ja ota yhteyttä jo tänään!

PYYDÄ TARJOUS   ASIAKKAIDEMME KOKEMUKSIA

In English