Julkaisujärjestelmä

Kirjautuminen

Julkaisujärjestelmä tukee sivuston löytymistä

Olemme käytännössä havainneet miten suuri merkitys julkaisujärjestelmän ominaisuuksilla ja teknisellä toimivuudella on sivuston löydettävyyteen. Vuosien aikana karttuneen hakukoneoptimointi­kokemuksemme perusteella Netellon julkaisujärjestelmä onkin suunniteltu mahdollisimman hakukoneystävälliseksi. Julkaisujärjestelmämme sisältää vakiona useita hakukoneoptimoinnin kannalta keskeisiä ominaisuuksia, joita monista muista sivuston ylläpitoon suunnitelluista järjestelmistä ei vakiona löydy.

Julkaisujärjestelmä on nykyaikainen ja helppo tapa sivuston ylläpitoon

Netellon julkaisujärjestelmää käytetään tavallisen selainohjelman kautta, eli sinun ei tarvitse asentaa koneellesi tai selainohjelmaasi lisäosia tai uusia ohjelmia. Verkon yli tapahtuvan käytön ansiosta sinulla on vapaus päivittää sivustosi tietoja paikasta ja ajasta riippumatta. Netellon Julkaisujärjestelmän lisenssi sisältää kotisivutilan eli hostingin Netellon ylläpitämällä palvelimella.

Optimoitu julkaisujärjestelmä

Julkaisujärjestelmä mahdollistaa tekstin muokkaamisen kullakin sivulla. Lisäksi järjestelmässä on mahdollisuus hallinnoida yhteystietoja keskitetysti. Mediakirjasto on sisäänrakennettuna, ja sen avulla voi helposti hallita sivuston kuvia ja muita tiedostoja. Julkaisujärjestelmässä on kiinnitetty erityistä huomiota näkyvyyteen hakukoneissa. Tärkeät metatiedot ja titlet ovat käyttäjän hallittavissa.

Muista myös hakukoneoptimointi

Julkaisujärjestelmä sisältää hakukonelöytymiseen liittyviä ominaisuuksia. Lisäksi kannattaa panostaa hakukoneoptimointiin, jotta asiakkaat löytäisivät yrityksesi entistäkin paremmin hakukoneista.


Ota yhteyttä

Ota yhteyttä Netellon ammattilaisiin ja kysy miten toimiva julkaisujärjestelmä hyödyttää liiketoimintaasi.

PYYDÄ TARJOUS   HAKUKONEOPTIMOINTI

×