Kumppanisi, kun haluat onnistua verkossa.

JP Postitus

”Netti on äärimmäisen tärkeä. Nyt saamme oikeanlaisia yhteydenottoja ja meidät löydetään.”

Ratkaisut

Seitsemän kahdeksasta avainsanasta löytyy Googlen luonnollisessa haussa ensimmäiseltä sivulta, useimmat vielä paalupaikalta!
(Päivitetty 3.9.2018)

”Netello saa meiltä pelkästään positiivista palautetta. Olemme tyytyväisiä ja voimme suositella Netelloa myös muille. Emme edes mieti muita vaihtoehtoja tai yhteistyökumppanin vaihtoa.”

 – Jaana Salmelin-Laine, JP Postitus

Yhteydenottojen laatu parani ja määrä lisääntyi

”Meille on tärkeää löytyä Googlen hakutulosten kärkipäästä, sillä suurin osa uusista yhteydenotoista tulee nimeen omaan netin kautta. Kesti hetken ennen kuin hakukoneoptimoinnin tulokset alkoivat näkymään ja aluksi saimme jonkin verran vääränlaisia yhteydenottoja. Tämä muuttui, kun muokkasimme nettisivujemme tekstiä. Yhteydenottojen laatu parani ja nykyään saammekin yhteydenottoja juuri oikealta kohderyhmältä.”

Sisällöntuotto Netellolta

”Hakukoneoptimoinnin tekstit tilasimme myös Netellolta – sisällöntuottajalla on teksti hallussa. Me kaikki puhumme omaa ”ammattikieltämme” – sisällöntuottaja on kirjoittamisen ammattilainen, ei postitusalan ammattilainen, siitä huolimatta hän osasi tuoda oikeanlaisen kielen ja fiiliksen tekstiin.”

Verkkosivuston ilme freesaantui ja päivittäminen helpottui

”Sivustouudistukseen olemme äärimmäisen tyytyväisiä. Uudet verkkosivut ovat juuri sitä mitä halusimme. Ilme freesaantui kerralla kuntoon.”

”Verkkosivustoa ja sisältöä on helppo muokata. Tästä olen tykännyt erityisesti. Minun ei tarvitse odottaa muutoksia, vaan voin tehdä ne itse juuri silloin kun minulle sopii.”

Yhteistyö on sujunut loistavasti

”Kaiken kaikkiaan yhteistyö on mennyt loistavasti. Joustoa löytyy ja aikataulut on sovittu yhdessä. Kaikesta toiminnasta paistaa ammattitaito – Netello tietää mitä pitää tehdä ja kertoo, mitä meidän kannattaa tehdä. Kaikkea ei tarvitse osata itse. Voimme luottaa, että ammattilaiset hoitavat ammattilaisten asiat.”

Miten kaikki alkoi?

”Kuulimme Netellosta alun perin Netellon sihteeriltä Sari Raunellilta. Tämän jälkeen Mikko Sinilahti, Netellon myyntipäällikkö tuli käymään ja esittelemään meille Netellon palveluita. Meillä oli juuri silloin projekti kesken toisaalla, joten asia ei edennyt.  Hetken päästä asia kuitenkin tuli ajankohtaiseksi ja siinä vaiheessa muistimme Netellon ja heidän osaamisensa digiliiketoiminnassa. Aloitimme yhteistyömme hakukoneoptimoinnilla ja vielä samana vuonna yhteistyö syveni myös kotisivujen uudistamiseen.”

”Mikon ammattitaito ja asiantuntemus vakuuttivat meidät. Hän osasi selittää asiantuntevasti mitä pitää ja mitä kannattaa tehdä. Tietotaito on huippuluokkaa.”

 – Jaana Salmelin-Laine, JP Postitus

JP Postitus Oy

JP Postitus Oy on tulostus- ja postituspalveluiden vankka ammattilainen, joka tarjoaa yksilöllistä ja joustavaa palvelua kaikkialle Suomeen.

”Netti on äärimmäisen tärkeä. Nyt saamme oikeanlaisia yhteydenottoja ja meidät löydetään. Oma suoramarkkinointiosaamisemme tukee hakukoneoptimointia ja verkkosivustoa. Asiat pitää olla kunnossa ja toiminnan olla vakuuttavaa jokaisella markkinoinnin osa-alueella.”

 – Jaana Salmelin-Laine, JP Postitus

Tutustu JP Postitukseen »

Haluatko sinäkin sivuston ja löytyvyyden kuntoon?

PYYDÄ TARJOUS   TUTUSTU TARJOAMIIMME RATKAISUIHIN

×