Kumppanisi, kun haluat onnistua verkossa.

Widgren Oy

“Yksityisasiakkaiden määrä on kasvanut merkittävästi sen jälkeen, kun aloitimme hakukoneoptimoinnin Netellon kanssa.”

Netellon asiakaslähtöisyys vakuutti

“Verkkosivumme näkyivät Googlessa todella huonosti, joten kaipasimme tähän ratkaisua. Nyt tilanne on suorastaan erinomainen!”

– Pasi Widgren, Parkettiliike Widgren Oy

Verkkosivujen Google-näkyvyyteen tarvittiin kohotusta

“Noin puolitoista vuotta sitten tilanne oli se, että meidän nettisivumme näkyivät Googlessa todella huonosti. Kaipasimme tähän jotain ratkaisua, ja Netello sattui ottamaan yhteyttä oikeaan aikaan.”

“Tällä hetkellä tilanne on erinomainen. Sivumme löytyvät Googlesta erittäin hyvin juuri niillä hakusanoilla, jotka olemme Netellolle antaneet.”

Yhteydenotot lisääntyivät merkittävästi hakukoneoptimoinnin seurauksena

“Yksityisasiakkaiden määrä on kasvanut merkittävästi! Yhteydenottopyyntöjä tuli ennen muutama kuukaudessa, kun nyt niitä tulee 30-40 joka kuukausi.”

“Palvelu on ollut todella toimiva. Olen nauttinut siitä, että minua ei häiritä turhilla kysymyksillä, vaan voin keskittyä omiin töihini ja luottaa siihen, että joku muu hoitaa hakukoneoptimoinnin puolestani.”

“Yhteistyö on toiminut erinomaisesti ja informaatio on kulkenut hyvin, sillä minulle on kerrottu, mitä tehdään. Mitään ongelmia ei ole ollut, kaikki on ollut helppoa ja Netellon väki on mukavaa. Olen suositellut palvelua muillekin ja suosittelen mielelläni jatkossakin.”

Parkettiliike Widgren Oy

Parkettiliike Widgren Oy on helsinkiläinen lattia-asennuksiin erikoistunut yritys. Palveluihin kuuluu lattioiden suunnittelu ja toteutus niin yksityisissä kuin julkisissakin kohteissa. Lisäksi yritys tekee parkettien kunnostusta, kuten lakkausta ja hiontaa.

Tutustu verkkosivustoon »

×