Kumppanisi, kun haluat onnistua verkossa.

Planmax

“Olemme erittäin tyytyväisiä Netellon palveluihin.”

Lisää myyntiä verkkonäkyvyyttä kasvattamalla

“Aloitimme Netellon asiakkaana keväällä 2019. Netello aloitti tuolloin nettisivujemme hakukoneoptimoinnin ja Google Ads -mainonnan.”

– Toimitusjohtaha Jaakko Laitila, Planmax Oy

Hakukoneoptimoinnin tulokset alkoivat näkyä nopeasti

“Päädyimme Netelloon löytyäksemme Googlesta ja kasvattaaksemme myyntiämme. Kolmen kuukauden kuluttua hakukoneoptimoinnin aloituksesta 2/3 valitusta avainsanoista löytyvät jo Googlen luonnollisissa hauissa Googlen etusivulta. Kun hakukoneoptimointia jatketaan vielä hieman pidempään, myös viimeinen hakusana päätyy varmasti Googlen etusivulle”

“Myös Google Ads -mainonta on alkanut tuottamaan myyntiä huomattavasti enemmän jopa aiempaa pienemmällä mainontaan varatulla budjetilla.”

”Olemme erittäin tyytyväisiä Netellon palveluihin”

“Netello pitää meidät lisäksi kärryillä hakukoneoptimoinnin kulusta raportoimalla meille kuukausittain optimoinnin kulusta ja tulevista sivuston kehityskohteista. Olemme erittäin tyytyväisiä Netellon tarjoamiin palveluihin”

– Jaakko Laitila, Planmax Oy

Planmax Oy

Planmax Oy on Helsingissä ja sen lähiseuduilla toimiva täyden palvelun sähköinsinööritoimisto. Yrityksellä on kattava kokemus erilaisista projekteista . Joustava ja asiakaslähtöinen toiminta on tärkeä osa Planmaxin palvelua.

Tutustu verkkosivustoon »

×