Tervetuloa Netelloon!


Netello on kasvava ja kehittyvä 22-vuotias turkulaisyritys, joka etsii jatkuvasti uusia, innokkaita ja motivoituneita verkkoliiketoiminnan ammattilaisia tai ammattilaiseksi haluavia.

Tule osaksi Netellon tiimiä, johon kuuluvat niin myyjät, devaajat, designerit kuin asiakaspalvelijatkin. Positiivinen ja innostunut asenne, sosiaalinen älykkyys ja vanha kunnon maalaisjärki vievät jo pitkälle. Tuotteemme ovat alan huippuluokkaa ja työilmapiiri on mahtava – nauru raikaa toimistolla viikon jokaisena päivänä. Olemme motivoituneita verkkoliiketoiminnan ammattilaisia, jotka nauttivat omasta työstään. Lue alta työntekijöidemme kokemuksia Netellosta työpaikkana.

Avoimet työpaikat:

Hakukoneoptimoinnin tiiminvetäjä
Avoin hakemus

Etsimme hakukoneoptimoinnin tiiminvetäjää! 

Oletko hakukoneoptimoinnin kokenut ammattilainen, joka seuraa aktiivisesti alan uusia ja tulevia tuulia? Etsimme joukkoomme hakukoneoptimoinnin tiiminvetäjää, jolla on kattava kokemus alalta, paloa toimia esihenkilönä ja kiinnostusta kehittää palveluja eteenpäin.

Oletko sinä etsimämme tiiminvetäjä?

Etsimämme SEO/SEM-tiiminvetäjä tulee toimimaan energisen ja dynaamisen hakukoneoptimoinnin asiantuntijatiimin vetäjänä. Edellytämme tulevalta tiiminvetäjältämme hakukoneoptimoinnin ja analytiikan vankan tietotaidon lisäksi aiempaa kokemusta esihenkilötyöstä, sekä kiinnostusta seurata alan tuoreimpia kehityssuuntia. Toivomme, että olet diginatiivi ja tunnet myös somekanavien lainalaisuudet eli ymmärrät koko digitaalisen markkinoinnin kirjon merkityksen. Tiiminvetäjänä kommunikoit luontevasti erilaisten ihmisten kanssa ja tartut myös epäröimättä luuriin. Toivomme, että tavoitteellinen ja tuloksellinen johtaminen ovat ylpeyden aiheitasi. Omaat myös kykyä johtaa niin asioita kuin ihmisiäkin. Projektien hallinta on sinulle luontaista ja olet nälkäinen tukemaan tiimisi kehitystä. Me puolestamme tarjoamme sinulle eväät menestyä työssä ja kehittää omaa osaamistasi uudelle tasolle.

Hakukoneoptimoinnin tiiminvetäjä saa vetääkseen monimuotoisen tiimin, joka muodostuu digitaalisen markkinoinnin asiantuntijoista. Netellon yksikkö koostuu monipuolisista huippuosaajista, johon lukeutuu niin myyjiä, web-kehittäjiä, web designereja, sisällöntuottajia kuin asiakaspalvelijoitakin. Kokonaisuudessaan 20-henkinen yksikkömme kasvaa ja kehittyy rivakasti. Työtehtävä on vakituinen ja aloitus on sovittavissa sopivan henkilön löydyttyä. Päätoimipaikkamme on Turussa, mutta meillä on myös joustavat etätyömahdollisuudet. Hae tehtävään, niin kerromme siitä mielellämme lisää!

Toimimme osana globaalia mediataloa, Alma Mediaa. Palvelumme ovat alan huippuluokkaa ja tarjoamme asiakasyrityksillemme laadukkaita verkkopalveluita, hakukoneoptimointia ja digitaalista markkinointia. Olemme auttaneet suomalaisia pk-yrityksiä jo yli 20 vuoden ajan menestymään verkossa ja nykyinen asiakaskuntamme muodostuukin noin 300 tyytyväisestä yrityksestä.

Mitä me tarjoamme sinulle:

  • Näköalapaikan globaalissa mediatalossa
  • Kattavat mahdollisuudet kehittää omaa ammattitaitoaan
  • Hyvät työsuhde-edut (lounas-, liikunta- ja kulttuurietu)
  • Joustavat työskentelymahdollisuudet
  • Laadukkaat työvälineet
  • Yhteisiä aktiviteetteja ja juhlapäiviä
  • Huippu tiimin ja erinomaisen työilmapiirin

Meistä sanottua

Netellon työkaverit ovat aivan huipputyyppejä ja ilmapiiri hyvä. Netellolla kuunnellaan ja otetaan toiveet huomioon, jotta työmäärä ei kasva liian suureksi.”    -Web-kehittäjämme

Viihdyn Netellossa, koska täällä on mahtavat työkaverit ja työ on motivoivaa. Omaa työnkuvaa on myös mahdollista kehittää, ja koko ajan mennään eteenpäin.” -Web designer

 

Kiinnostuitko tehtävästä? Jätä hakemuksesi tehtävään heti tai viimeistään 30.6.2022 mennessä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Jukka Niemi, jukka.niemi@netello.fi, 0503600465.

 


Alma Media on voimakkaasti uudistuva monikanavainen mediayhtiö. Tuotteemme ovat alallaan johtavia media- ja palvelubrändejä ja niiden markkina-asema on useimmissa maissa vahva. Tunnetuimpia brändejämme ovat muun muassa Kauppalehti, Talouselämä, Iltalehti, Etuovi.com ja Monster. Suomessa liiketoimintaamme kuuluvat talous- ja ammattimediat, valtakunnallinen kuluttajamedia, digitaaliset kuluttaja- ja yrityspalvelut, koulutukset sekä ammattikirjallisuuden julkaiseminen. Alman kansainvälinen liiketoiminta itäisessä Keski-Euroopassa, Ruotsissa ja Baltiassa koostuu rekrytointipalveluista, toimitilojen markkinapaikasta ja suoramarkkinointipalveluista.

Avoin hakemus

Onko sinulla palava kiinnostus verkkopalveluihin ja digiratkaisuihin, mutta yllä olevat työkuvaukset eivät iske juuri sinuun?

Olemme jatkuvasti kiinnostuneita osaavista ja innokkaista hyvistä tyypeistä ja digileijonista, joten älä epäröi vaan hae meille töihin! Mikäli meillä ei juuri tällä hetkellä ole tarjolla juuri sinua kiinnostavia tehtäviä, kirjoita meille avoin hakemus sähköpostitse ja kerro minkälaiset haasteet ja työtehtävät sinua kiinnostavat.

Lähetä avoin hakemus

×