Tervetuloa Netelloon!


Netello on kasvava ja kehittyvä 20-vuotias turkulaisyritys, joka etsii jatkuvasti uusia, innokkaita ja motivoituneita verkkoliiketoiminnan ammattilaisia tai ammattilaiseksi haluavia.

Tule osaksi Netellon tiimiä, johon kuuluvat niin myyjät, koodarit, graafikot kuin asiakaspalvelijatkin. Positiivinen ja innostunut asenne, sosiaalinen älykkyys ja vanha kunnon maalaisjärki vievät jo pitkälle. Tuotteemme ovat alan huippuluokkaa ja työilmapiiri on mahtava – nauru raikaa toimistolla viikon jokaisena päivänä. Olemme motivoituneita verkkoliiketoiminnan ammattilaisia, jotka nauttivat omasta työstään. Lue alta työntekijöidemme kokemuksia Netellosta työpaikkana.

Avoimet työpaikat:

Hakukoneoptimoija

Growth hacker / some-markkinoija

Hakukoneoptimoija

Oletko hakukoneet tunteva henkilö, jolta löytyy näkemystä myös some-markkinoinnista? Netellolla tärkein tehtäväsi on tuottaa asiakkaillemme hyötyä.

Hakukoneoptimoija

Etsimme motivoituneeseen joukkoomme hakukoneoptimoijaa, joka nauttii asiakaslähtöisestä ja itsenäisestä työstä. Teemme myös paljon yhteistyötä koko tiimin kesken, joten olethan oma-aloitteinen tiimipelaaja!

Ketä me etsimme?

Toivomme, että sinulla on kokemusta hakukoneoptimoinnista, olet diginatiivi ja tunnet myös somekanavien peruslainalaisuudet. Arvostamme myös kokemusta analytiikasta. Kommunikoimme asiakkaidemme kanssa paljon puhelimitse, joten on tärkeää, ettet pelkää tarttua luuriin ja keskustella erilaisten ihmisten kanssa.

Olet nopea oppimaan ja haluat pitää osaamisesi ajan tasalla – me puolestamme tarjoamme sinulle eväät, joilla voit menestyä työssäsi ja kehittää osaamistasi uudelle tasolle. Hoidat työtehtäviäsi itsenäisesti ja oma-aloitteisesti, sinulla on suunnitelmallinen ote työhösi ja kannat vastuuta projekteistasi.

Työmäärä: kokoaikainen

Kesto: vakituinen

Paikka: Turku

Palkka: sopimuksen mukaan

Aloitus: heti sopivan henkilön löydyttyä

Millainen työpaikka Netello on?

Olemme yksi Suomen johtavista digimarkkinointitaloista. Hakukoneoptimointi on olennainen osa toimintaamme. Lisäksi palveluihimme kuuluvat mm. verkkosivustot, verkkokaupat, Google-mainonta ja sisältömarkkinointi.

Tulet olemaan osa Netellon tiimiä, johon kuuluvat niin myyjät, sisällöntuottajat, koodarit, graafikot kuin asiakaspalvelijatkin. Tuotteemme ovat alan huippuluokkaa ja työilmapiiri on mahtava – nauru raikaa toimistolla viikon jokaisena päivänä.

Näin tulevat työkaverisi kuvailevat Netelloa ja tuotteitamme:

  • “Netellon työkaverit ovat aivan huipputyyppejä ja ilmapiiri hyvä. Netellolla kuunnellaan ja otetaan toiveet huomioon, jotta työmäärä ei kasva liian suureksi.” -Sonja Valkila, hakukoneoptimoija
  • "Viihdyn Netellossa, koska täällä on mahtavat työkaverit ja työ on motivoivaa. Omaa työnkuvaa on myös mahdollista kehittää, ja koko ajan mennään eteenpäin." -Veera Toikka, web designer

Tervetuloa – odotamme jo innolla uuden työkaverimme tapaamista!

Hae meille mahdollisimman pian, mutta viimeistään 8.5.2019. Etenemme haussa heti sopivien henkilöiden haettua tehtävään! Lähetä hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen jukka.niemi@netello.fi ja kirjoita sähköpostin otsikoksi ”Hakemus”.

 

 


Growth hacker / some-markkinoija

Etsimme tiimiimme osa- tai kokoaikaista Growth Hacker / Internet ja Some Markkinoijaa. Onko markkinointi intohimosi? Haluatko parantaa yritysten digitaalista markkinointia ja toteuttaa tulostavoitteita?

Sisältökuvat/avoimet työpaikat/growth-hacker-some-markkinoija.jpg

Vastuullasi on asiakkaidemme digitaalisen markkinoinnin ja tulostavoitteiden toteutuminen. Saat meiltä kaikki eväät, joilla voit menestyä työssä ja kehittää omaa osaamistasi uudelle tasolle.

Edellytämme sinulta analytiikkatyökalujen, nettisivustojen ja somekanavien hallintaa. Perus HTML-tietämys on myös eduksi. Sinun ei kuitenkaan tarvitse osata kaikkea - perehdytämme sinut tehtävään ja jaamme kanssasi alan viimeisen tietouden.

Olemme yksi Suomen johtavista digimarkkinointitaloista. Hakukoneoptimointi on olennainen osa toimintaamme. Lisäksi palveluihimme kuuluvat mm. verkkosivustot, verkkokaupat, Google-mainonta ja sisältömarkkinointi.

Olet osa tiimiä, joka nauttii työstään

Tulet olemaan osa Netellon tiimiä, johon kuuluvat niin myyjät, koodarit, graafikot kuin asiakaspalvelijat. Tuotteemme ovat alan huippuluokkaa ja työilmapiiri on mahtava – nauru raikaa toimistolla viikon jokaisena päivänä.

Olemme ammattilaisia, jotka nauttivat omasta työstään. Näin tulevat työkaverisi kuvailevat Netelloa ja tuotteitamme:

  • Olen ollut talossa yrityksen perustamisesta lähtien, 19 vuoden ajan, täällä on innostava ja kannustava työilmapiiri. -Jukka Niemi
  • Asiakkaidemme sivustot löytyvät Googlesta hakukoneoptimoinnin avulla, meillä on referenssejä useilta eri toimialoilta. -Aki Ahokannas, ratkaisumyyjä
  • Kaikki 19 työkaveriani ovat supermukavia, ihania ja avuliaita. -Sari Raunell, sihteeri
  • Suomen paras joukkue johdettavana. -Mikko Sinilahti, myyntipäällikkö

Tervetuloa – odotamme jo innolla uuden työkaverimme tapaamista!

Lähetä hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen jukka.niemi@netello.fi ja kirjoita sähköpostin otsikoksi ”Growth Hacker/ some-markkinoija”.

 

 


Avoin hakemus

Onko sinulla palava kiinnostus verkkopalveluihin ja digiratkaisuihin, mutta yllä olevat työkuvaukset eivät iske juuri sinuun?

Olemme jatkuvasti kiinnostuneita osaavista ja innokkaista hyvistä tyypeistä ja digileijonista, joten älä epäröi vaan hae meille töihin! Mikäli meillä ei juuri tällä hetkellä ole tarjolla juuri sinua kiinnostavia tehtäviä, kirjoita meille avoin hakemus sähköpostitse ja kerro minkälaiset haasteet ja työtehtävät sinua kiinnostavat.

Lähetä avoin hakemus

 

In English