Tervetuloa Netelloon!


Netello on kasvava ja kehittyvä turkulaisyritys 18 vuoden kokemuksella, joka etsii jatkuvasti uusia, innokkaita ja motivoituneita verkkoliiketoiminnan ammattilaisia tai ammattilaiseksi haluavia.

Tule osaksi Netellon tiimiä, johon kuuluvat niin myyjät, koodarit, graafikot kuin asiakaspalvelijat. Positiivinen ja innostunut asenne, sosiaalinen älykkyys ja vanha kunnon maalaisjärki vievät jo pitkälle. Tuotteemme ovat alan huippuluokkaa ja työilmapiiri on mahtava – nauru raikaa toimistolla viikon jokaisena päivänä. Olemme motivoituneita verkkoliiketoiminnan ammattilaisia, jotka nauttivat omasta työstään. Lue alta työntekijöidemme kokemuksia Netellosta työpaikkana.

Avoimet työpaikat:

Growth hacker / some-markkinoija
B2B-asiantuntijamyyjä

Growth hacker / some-markkinoija

Etsimme tiimiimme osa- tai kokoaikaista Growth Hacker / Internet ja Some Markkinoijaa. Onko markkinointi intohimosi? Haluatko parantaa yritysten digitaalista markkinointia ja toteuttaa tulostavoitteita?

Sisältökuvat/avoimet työpaikat/growth-hacker-some-markkinoija.jpg

Vastuullasi on asiakkaidemme digitaalisen markkinoinnin ja tulostavoitteiden toteutuminen. Saat meiltä kaikki eväät, joilla voit menestyä työssä ja kehittää omaa osaamistasi uudelle tasolle.

Edellytämme sinulta analytiikkatyökalujen, nettisivustojen ja somekanavien hallintaa. Perus HTML-tietämys on myös eduksi. Sinun ei kuitenkaan tarvitse osata kaikkea - perehdytämme sinut tehtävään ja jaamme kanssasi alan viimeisen tietouden.

Olemme yksi Suomen johtavista digimarkkinointitaloista. Hakukoneoptimointi on olennainen osa toimintaamme. Lisäksi palveluihimme kuuluvat mm. verkkosivustot, verkkokaupat, Google-mainonta ja sisältömarkkinointi.

Olet osa tiimiä, joka nauttii työstään

Tulet olemaan osa Netellon tiimiä, johon kuuluvat niin myyjät, koodarit, graafikot kuin asiakaspalvelijat. Tuotteemme ovat alan huippuluokkaa ja työilmapiiri on mahtava – nauru raikaa toimistolla viikon jokaisena päivänä.

Olemme ammattilaisia, jotka nauttivat omasta työstään. Näin tulevat työkaverisi kuvailevat Netelloa ja tuotteitamme:

  • Olen ollut talossa yrityksen perustamisesta lähtien, 19 vuoden ajan, täällä on innostava ja kannustava työilmapiiri. -Jukka Niemi
  • Asiakkaidemme sivustot löytyvät Googlesta hakukoneoptimoinnin avulla, meillä on referenssejä useilta eri toimialoilta. -Aki Ahokannas, ratkaisumyyjä
  • Kaikki 19 työkaveriani ovat supermukavia, ihania ja avuliaita. -Sari Raunell, sihteeri
  • Suomen paras joukkue johdettavana. -Mikko Sinilahti, myyntipäällikkö

Tervetuloa – odotamme jo innolla uuden työkaverimme tapaamista!

Lähetä hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen jukka.niemi@netello.fi ja kirjoita sähköpostin otsikoksi ”Growth Hacker/ some-markkinoija”.

 


Myyntiassistentista B2B-asiantuntijamyyjäksi

Haemme sosiaalisesti älykästä, määrätietoista, loogiseen ajatteluun kykenevää henkilöä, joka haluaa kehittyä B2B-myynnin ammattilaiseksi verkkoliiketoiminnan alalla. Emme etsi valmiita supermyyjiä, vaan myynnin ammattilaisiksi pyrkiviä henkilöitä, joilla on halua ja paloa. Työssä on mahdollisuus edetä vaiheittain ja ansaita erittäin hyvin.

Sisältökuvat/heading/overview-tiimi-min.jpg

Aloitat asiantuntijamyynnin tukityössä, jossa tehtäväsi on auttaa myyntitiimiämme etsimällä potentiaalisia asiakkaita.

Toivomme sinun kehittyvän vaiheittain taitavaksi asiantuntijamyyjäksi. Etenemisaikataulu riippuu siitä, missä vaiheessa opintosi ovat, ja kuinka nopeasti omaksut oppimasi uudet taidot ja olet valmis siirtymään seuraavaan vaiheeseen.

Tukenasi on tiivis, asiantunteva yhteisömme, esimiehesi ja nimetty työparisi, jonka kanssa tulet tekemään läheistä yhteistyötä. Sinun tulee kyetä itsenäiseen työhön, mutta on erittäin tärkeää pystyä toimimaan myös osana tiimiä. Tiettyä koulutusta ja kokemusta tärkeämpää ovat luonne, oikea asenne ja halu kehittyä.

Voit työskennellä joko Helsingistä tai Turun-toimistoltamme käsin, mutta myös etätyö onnistuu koulutusvaiheen jälkeen. Työ tulee myöhemmissä vaiheissa edellyttämään matkustamista Suomessa normaalin työajan puitteissa.

Palkkaus: aluksi kiinteä kuukausipalkka, myöhemmin pohja + provisio.

Netello on yli 19 vuoden kokemuksella alansa johtavia yrityksiä Suomessa. Olemme yksityinen, vakavarainen yritys.

Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Vapaamuotoiset hakemukset 9.9.2018 mennessä sähköpostitse osoitteeseen hakemus@netello.fi

Lisätietoja:

Lisätietoja myyntipäällikkö Mikko Sinilahdelta sähköpostitse osoitteesta mikko.sinilahti@netello.fi tai arkisin klo 14-16 välillä puhelimitse numerosta 050 430 5330.


Avoin hakemus

Onko sinulla palava kiinnostus verkkopalveluihin ja digiratkaisuihin, mutta yllä olevat työkuvaukset eivät iske juuri sinuun?

Olemme jatkuvasti kiinnostuneita osaavista ja innokkaista hyvistä tyypeistä ja digileijonista, joten älä epäröi vaan hae meille töihin! Mikäli meillä ei juuri tällä hetkellä ole tarjolla juuri sinua kiinnostavia tehtäviä, kirjoita meille avoin hakemus sähköpostitse ja kerro minkälaiset haasteet ja työtehtävät sinua kiinnostavat.

Lähetä avoin hakemus

 

In English
×