Tervetuloa Netelloon!


Netello on kasvava ja kehittyvä 22-vuotias turkulaisyritys, joka etsii jatkuvasti uusia, innokkaita ja motivoituneita verkkoliiketoiminnan ammattilaisia tai ammattilaiseksi haluavia.

Tule osaksi Netellon tiimiä, johon kuuluvat niin myyjät, devaajat, designerit kuin asiakaspalvelijatkin. Positiivinen ja innostunut asenne, sosiaalinen älykkyys ja vanha kunnon maalaisjärki vievät jo pitkälle. Tuotteemme ovat alan huippuluokkaa ja työilmapiiri on mahtava – nauru raikaa toimistolla viikon jokaisena päivänä. Olemme motivoituneita verkkoliiketoiminnan ammattilaisia, jotka nauttivat omasta työstään. Lue alta työntekijöidemme kokemuksia Netellosta työpaikkana.

Avoimet työpaikat:

Hakukoneoptimoija
Avoin hakemus

Hakukoneoptimoinnin asiantuntija (SEO)

Oletko hakukoneoptimoinnin osaaja, jolla on osaamista myös hakusanamainonnasta? Netellolla tärkein tehtäväsi on tuottaa asiakkaillemme hyötyä. Etsimme motivoituneeseen joukkoomme hakukoneoptimoijaa, joka nauttii asiakaslähtöisestä ja itsenäisestä työstä. Teemme myös paljon yhteistyötä koko tiimin kesken, joten arvostamme oma-aloitteista tiimipelaajaa!

Ketä me etsimme?

Sinulla on kokemusta hakukoneoptimoinnista. Olet diginatiivi ja tunnet myös somekanavien peruslainalaisuudet. Ymmärrät siis koko digitaalisen markkinoinnin kirjon merkityksen. Arvostamme suuresti kokemusta analytiikasta.
Kommunikoimme asiakkaidemme kanssa paljon puhelimitse, joten on tärkeää, ettet pelkää tarttua luuriin ja keskustella erilaisten ihmisten kanssa.

Olet nopea oppimaan ja haluat pitää osaamisesi ajan tasalla – me puolestamme tarjoamme sinulle eväät, joilla voit menestyä työssäsi ja kehittää osaamistasi uudelle tasolle. Hoidat työtehtäviäsi itsenäisesti ja oma-aloitteisesti, sinulla on suunnitelmallinen ote työhösi ja kannat vastuuta projekteistasi.

Kerro meille:

 • Mitä tavoittelet?
 • Mikä motivoi sinua?
 • Mihin kykenet?
 • Miksi juuri sinä?

Millaiseen työpaikkaan olet tulossa?

Netello auttaa suomalaisia pk-yrityksiä yli 20 vuoden kokemuksella kasvattamaan omaa arvoaan ja arvostustaan. Avainosaamistamme on suunnitelmallinen verkkoliiketoiminnan ja digitaalisen markkinoinnin kehittäminen. Olemme osa Suomen parasta mediataloa, Alma Mediaa, jossa toimimme itsenäisenä yksikkönä.

Netello on Suomen ehdotonta eliittiä mm. hakukoneoptimoinnissa. Toteutamme tuottavia verkkosivustoja ja verkkokauppoja, tuloksekasta digitaalista mainontaa ja selkeitä sisältöjä. Aktiivisina asiakkainamme on noin 300 suomalaista yritystä. Netello on parasta AAA-luokkaa myös taloudellisesti ja siksi erittäin vakaa työnantaja.

Yli 20-henkinen tiimimme kasvaa rivakasti ja kaipaa uusia huippuja. Odotamme jo innolla uuden työkaverimme tapaamista!

Tulet olemaan osa Netellon tiimiä, johon kuuluvat niin myyjät, web-kehittäjät, web designerit, sisällöntuottajat kuin asiakaspalvelijatkin. Palvelumme ovat alan huippuluokkaa ja tärkeää tekemistä piisaa, sillä kasvamme ennätystahtia.

 • “Netellon työkaverit ovat aivan huipputyyppejä ja ilmapiiri hyvä. Netellolla kuunnellaan ja otetaan toiveet huomioon, jotta työmäärä ei kasva liian suureksi.” -Sonja Valkila, web-kehittäjä
 • “Viihdyn Netellossa, koska täällä on mahtavat työkaverit ja työ on motivoivaa. Omaa työnkuvaa on myös mahdollista kehittää, ja koko ajan mennään eteenpäin.” -Veera Toikka, web designer
 • “Olen ollut talossa yrityksen perustamisesta lähtien eli yli 20 vuoden ajan. Täällä on innostava ja kannustava työilmapiiri.” -Jukka Niemi, tuotannon johtaja

Jätä avoin hakemuksesi mahdollisimman pian. Aloitamme haastattelut välittömästi, kun sopivia ehdokkaita ilmaantuu.

 • Työmäärä: kokoaikainen
 • Kesto: vakituinen
 • Paikka: Turku
 • Palkka: sopimuksen mukaan
 • Aloitus: heti sopivan henkilön löydyttyä

Tervetuloa – odotamme jo innolla uuden työkaverimme tapaamista!

Jätä hakemuksesi osoitteessa https://www.almamedia.fi/tyopaikat/avoimet-tyopaikat/tyopaikka/?rmpage=apply&rmjob=467

Lisätietoa paikasta saat halutessasi Jukalta osoitteessa jukka.niemi@netello.fi tai numerosta 050 3600 465.
Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä etenemme haussa heti sopivien henkilöiden haettua tehtävään!

 


 

Avoin hakemus

Onko sinulla palava kiinnostus verkkopalveluihin ja digiratkaisuihin, mutta yllä olevat työkuvaukset eivät iske juuri sinuun?

Olemme jatkuvasti kiinnostuneita osaavista ja innokkaista hyvistä tyypeistä ja digileijonista, joten älä epäröi vaan hae meille töihin! Mikäli meillä ei juuri tällä hetkellä ole tarjolla juuri sinua kiinnostavia tehtäviä, kirjoita meille avoin hakemus sähköpostitse ja kerro minkälaiset haasteet ja työtehtävät sinua kiinnostavat.

Lähetä avoin hakemus

×