Tervetuloa Netelloon!


Netello on kasvava ja kehittyvä 22-vuotias turkulaisyritys, joka etsii jatkuvasti uusia, innokkaita ja motivoituneita verkkoliiketoiminnan ammattilaisia tai ammattilaiseksi haluavia.

Tule osaksi Netellon tiimiä, johon kuuluvat niin myyjät, devaajat, designerit kuin asiakaspalvelijatkin. Positiivinen ja innostunut asenne, sosiaalinen älykkyys ja vanha kunnon maalaisjärki vievät jo pitkälle. Tuotteemme ovat alan huippuluokkaa ja työilmapiiri on mahtava – nauru raikaa toimistolla viikon jokaisena päivänä. Olemme motivoituneita verkkoliiketoiminnan ammattilaisia, jotka nauttivat omasta työstään. Lue alta työntekijöidemme kokemuksia Netellosta työpaikkana.

Avoimet työpaikat:

Web-designer, graafinen suunnittelija
Hakukoneoptimoinnin asiantuntija
Avoin hakemus

Web-designer, graafinen suunnittelija

Netellolla tärkein tehtäväsi on tuottaa asiakkaillemme hyötyä.

Etsimme motivoituneeseen joukkoomme hyvän graafisen silmän omaavaa web-designeria, jonka ydinosaaminen löytyy verkkopalvelujen suunnittelusta, mutta jolta taittuu myös HTML/CSS.

Ketä etsimme?

Sinulla on kokemusta sivustojen/verkkokauppojen ulkoasuehdotusten suunnittelusta. Pystyt kuitenkin tarpeen vaatiessa myös toteuttamaan sivustoja WordPress-alustalle, eli perusosaaminen HTML5/CSS on kunnossa. Saat plussaa, jos WooCommerce on sinulle tuttu.

Sinulla on siis:

  • Vähintään 2 vuotta työkokemusta verkkosivustojen ulkoasujen suunnittelusta
  • Työkokemusta WordPress-sivustojen suunnittelusta ja toteuttamisesta
  • Vankkaa perusosaamista seuraavista: Illustrator, Photoshop, HTML5, CSS
  • Kova halu kehittyä ja kehittää

Me tarjoamme sinulle eväät, joilla voit menestyä työssäsi ja kehittää osaamistasi uudelle tasolle. Sinulla on osaava, ammattilaisista koostuva tiimi ympärilläsi, teetpä sitten työtä etänä tai konttorillamme. Osaat hoitaa työtehtäviäsi itsenäisesti ja oma-aloitteisesti, sinulla on suunnitelmallinen ote työhösi ja kannat vastuuta projekteistasi.

Työmäärä: kokoaikainen
Kesto: vakituinen
Paikka: Turku
Palkka: sopimuksen mukaan
Aloitus: heti sopivan henkilön löydyttyä

Etätyöt onnistuvat joustavasti. Alussa tietysti toivomme, että pääset toimistolle useammin tapaamaan tiimiä ja kouluttautumaan tehtävääsi.

Liitäthän hakemukseen palkkatoiveesi ja työnäytteitä/linkin portfolioon.

Millainen työpaikka Netello on?

Tulet olemaan osa Netellon tiimiä, johon kuuluvat niin myyjät, koodarit, web designerit, sisällöntuottajat kuin asiakaspalvelijatkin. Tuotteemme ovat alan huippuluokkaa ja työilmapiiri on mahtava – nauru raikaa toimistolla viikon jokaisena päivänä.

“Netellon työkaverit ovat aivan huipputyyppejä ja ilmapiiri hyvä. Netellolla kuunnellaan ja otetaan toiveet huomioon, jotta työmäärä ei kasva liian suureksi.” -Sonja Valkila, web designer

“Viihdyn Netellossa, koska täällä on mahtavat työkaverit ja työ on motivoivaa. Omaa työnkuvaa on myös mahdollista kehittää, ja koko ajan mennään eteenpäin.” -Veera Toikka, web designer

“Olen ollut talossa yrityksen perustamisesta lähtien eli 19 vuoden ajan. Täällä on innostava ja kannustava työilmapiiri.” -Jukka Niemi, tuotannon johtaja

Lähetä hakemuksesi sähköpostilla kai.leinonen@netello.fi mahdollisimman pian, ja kerro miksi juuri sinun pitäisi olla seuraava web-designer.

 


Hakukoneoptimoinnin asiantuntija (SEO)

Tunnetko hakukoneet kuin omat taskusi? Tuotatko mitattavaa arvoa vaikka unissasi? Hae meille töihin. Netellolla tärkein tehtäväsi on tuottaa asiakkaillemme hyötyä!

Etsimme motivoituneeseen joukkoomme hakukoneoptimoinnin asiantuntijaa, joka nauttii asiakaslähtöisestä ja itsenäisestä työstä.

Ketä me etsimme?

Toivomme, että sinulla on vähintään 1-2 vuotta kokemusta hakukoneoptimoinnista, tunnet web-analytiikan perusteet ja HTML / CSS ovat sinulle tuttuja. Lisäksi arvostamme, mutta emme edellytä, kokemusta konversio-optimoinnista ja maksetusta mainonnasta. Viestimme asiakkaidemme kanssa paljon puhelimitse, joten on tärkeää, ettet pelkää tarttua luuriin ja keskustella erilaisten ihmisten kanssa.

Paikkaa voivat hakea niin SEO-juniorit kuin seniorit! Työtehtävät sovitetaan alussa oman osaamistasosi mukaisiksi.

Sinulla on siis:

  • Tekemisen meininki
  • Kokemusta hakukoneoptimoinnista
  • Ainakin perusymmärrys HTML:stä ja CSS:stä. PHP ja JS selvää plussaa.
  • Google Analytics -perusteet hallussa
  • Tietämystä eri julkaisujärjestelmistä (tärkeimpänä WordPress)
  • Kova halu kehittyä ja kehittää

Ei hätää, jos et heti osaa kaikkea. Me tarjoamme sinulle työkalut, joilla voit menestyä työssäsi ja kehittää osaamistasi uudelle tasolle. Tärkeämpää on, että sinulla on vahva halu oppia uutta, hoidat työtehtäviäsi itsenäisesti ja oma-aloitteisesti, sinulla on suunnitelmallinen ote työhösi ja kannat vastuuta projekteistasi.

Työmäärä: kokoaikainen
Kesto: vakituinen
Paikka: Turku
Palkka: sopimuksen mukaan
Aloitus: heti sopivan henkilön löydyttyä

Etätyöt ovat tietysti mahdollisia ja joustavasti sovittavissa.

Millainen työpaikka Netello on?

Tulet olemaan osa Netellon tiimiä, johon kuuluvat niin myyjät, devaajat, web designerit, sisällöntuottajat kuin asiakaspalvelijatkin. Tuotteemme ovat alan huippuluokkaa ja työilmapiiri on mahtava – nauru raikaa toimistolla viikon jokaisena päivänä.

“Netellon työkaverit ovat aivan huipputyyppejä ja ilmapiiri hyvä. Netellolla kuunnellaan ja otetaan toiveet huomioon, jotta työmäärä ei kasva liian suureksi.” -Sonja Valkila, hakukoneoptimoija

“Viihdyn Netellossa, koska täällä on mahtavat työkaverit ja työ on motivoivaa. Omaa työnkuvaa on myös mahdollista kehittää, ja koko ajan mennään eteenpäin.” -Veera Toikka, web designer

“Olen ollut talossa yrityksen perustamisesta lähtien eli 19 vuoden ajan. Täällä on innostava ja kannustava työilmapiiri.” -Jukka Niemi, tuotannon johtaja

Olemme yksi Suomen johtavista digimarkkinointitaloista. Hakukoneoptimointi on olennainen osa toimintaamme. Lisäksi palveluihimme kuuluvat mm. verkkosivustot, verkkokaupat, Google-mainonta, some-mainonta ja sisältömarkkinointi.

Tervetuloa – odotamme jo innolla uuden työkaverimme tapaamista!

Lähetä hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen joonas.toivonen@netello.fi. Lisätietoa paikasta saat halutessasi puhelimitse Joonakselta numerosta 050 5699 399.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä etenemme haussa heti sopivien henkilöiden haettua tehtävään!

 


 

Avoin hakemus

Onko sinulla palava kiinnostus verkkopalveluihin ja digiratkaisuihin, mutta yllä olevat työkuvaukset eivät iske juuri sinuun?

Olemme jatkuvasti kiinnostuneita osaavista ja innokkaista hyvistä tyypeistä ja digileijonista, joten älä epäröi vaan hae meille töihin! Mikäli meillä ei juuri tällä hetkellä ole tarjolla juuri sinua kiinnostavia tehtäviä, kirjoita meille avoin hakemus sähköpostitse ja kerro minkälaiset haasteet ja työtehtävät sinua kiinnostavat.

Lähetä avoin hakemus

In English
×