Tervetuloa Netelloon!


Netello on kasvava ja kehittyvä 20-vuotias turkulaisyritys, joka etsii jatkuvasti uusia, innokkaita ja motivoituneita verkkoliiketoiminnan ammattilaisia tai ammattilaiseksi haluavia.

Tule osaksi Netellon tiimiä, johon kuuluvat niin myyjät, devaajat, designerit kuin asiakaspalvelijatkin. Positiivinen ja innostunut asenne, sosiaalinen älykkyys ja vanha kunnon maalaisjärki vievät jo pitkälle. Tuotteemme ovat alan huippuluokkaa ja työilmapiiri on mahtava – nauru raikaa toimistolla viikon jokaisena päivänä. Olemme motivoituneita verkkoliiketoiminnan ammattilaisia, jotka nauttivat omasta työstään. Lue alta työntekijöidemme kokemuksia Netellosta työpaikkana.

Avoimet työpaikat:

Hakukoneoptimoija

Sisällöntuottaja

Ratkaisumyyjä

Avoin hakemus

 

Etsimme joukkoomme hakukoneoptimoijaa!

Oletko hakukoneet tunteva henkilö, jolta löytyy näkemystä myös some-markkinoinnista? Netellolla tärkein tehtäväsi on tuottaa asiakkaillemme mitattavaa hyötyä. Etsimme motivoituneeseen joukkoomme hakukoneoptimoijaa, joka nauttii asiakaslähtöisestä ja itsenäisestä työstä. Teemme paljon yhteistyötä koko tiimin kesken, joten olethan oma- aloitteinen tiimipelaaja!

Ketä me etsimme?

Toivomme, että sinulla on kokemusta hakukoneoptimoinnista, olet diginatiivi ja lisäksi tunnet sosiaalisen median mainonnan peruslainalaisuudet. Kommunikoimme asiakkaidemme kanssa paljon puhelimitse, joten on tärkeää, ettet pelkää tarttua luuriin ja keskustella erilaisten ihmisten kanssa.

Sinulla on siis:

 • Tekemisen meininki.
 • Kokemusta alalta: sinun ei tarvitse olla vanhaa koulukuntaa Netscapen tai Matt Cuttsin ajoilta, mutta olet kuitenkin kuin kala vedessä SEO-hommissa.
 • Ymmärrystä ainakin HTML:stä ja CSS:stä. PHP ja JS selvää plussaa. Mitä enemmän, sen parempi.
 • Tietämystä eri julkaisujärjestelmistä (tärkeimpänä WordPress).
 • Kova halu kehittyä ja kehittää.

Plussaa saat, jos:

 • Olet aikaisemmin tehnyt myös tuloksellista sosiaalisen median mainontaa, päällimmäisenä Facebook ja Instagram.
 • Osaat hyödyntää työkaluja tehokkaasti aina Google Analyticsistä ja Search Consolesta Ahrefsiin ja Screaming Frogiin asti.
 • Sinulta luonnistuu sujuvasanainen sisällöntuotanto. Edes muutaman kappaleen verran.
 • Sinulla on kokemusta analytiikasta ja ymmärrät konversio-optimoinnin tärkeyden.
 • Ei hätää, jos et osaa heti kaikkea. Me tarjoamme sinulle eväät, joilla voit menestyä työssäsi ja kehittää osaamistasi täysin uudelle tasolle.

Työmäärä: kokoaikainen
Kesto: vakituinen
Paikka: Turku
Palkka: sopimuksen mukaan
Aloitus: heti sopivan henkilön löydyttyä

Etätyöt ovat tietysti mahdollisia ja joustavasti sovittavissa. Toki toivomme, että tiimipelaajana viihdyt toimistolla suurimman osan ajasta!

Millainen työpaikka Netello on?

Tulet olemaan osa Netellon tiimiä, johon kuuluvat niin myyjät, deevaajat, AD:t, sisällöntuottajat kuin asiakaspalvelijatkin. Tuotteemme ovat alan huippuluokkaa ja työilmapiiri on mahtava – nauru raikaa toimistolla viikon jokaisena päivänä.

 • “Netellon työkaverit ovat aivan huipputyyppejä ja ilmapiiri hyvä. Netellolla kuunnellaan ja otetaan toiveet huomioon, jotta työmäärä ei kasva liian suureksi.” -Sonja Valkila, hakukoneoptimoija
 • "Viihdyn Netellossa, koska täällä on mahtavat työkaverit ja työ on motivoivaa. Omaa työnkuvaa on myös mahdollista kehittää, ja koko ajan mennään eteenpäin." -Veera Toikka, web designer
 • “Olen ollut talossa yrityksen perustamisesta lähtien eli 20 vuoden ajan. Täällä on innostava ja kannustava työilmapiiri.” -Jukka Niemi, tuotannon johtaja
 • Olemme yksi Suomen johtavista digimarkkinointitaloista. Hakukoneoptimointi on olennainen osa toimintaamme. Lisäksi palveluihimme kuuluvat mm. verkkosivustot, verkkokaupat, Google- mainonta ja sisältömarkkinointi.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä etenemme haussa heti sopivien henkilöiden haettua tehtävään!

Tervetuloa – odotamme jo innolla uuden työkaverimme tapaamista!

Lähetä hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen joonas.toivonen@netello.fi ja kirjoita sähköpostin otsikoksi ”hakemus”.

Hakemukset 10.11.2019 mennessä.

Hae paikkaa


Haussa osa- tai kokoaikainen sisällöntuottaja!

Oletko idearikas sisällöntuottaja, jolta löytyy kokemusta myös sosiaalisen median kautta tehtävästä markkinoinnista? Edellytämme sinulta hyvää rutiinia kirjoittamiseen ja myös luovan kirjoittamisen taitoa.
Tehtävänäsi on toteuttaa erottuvaa ja myyvää sisältöä yritysten verkkosivustoille ja muuhun markkinointiin. Kokemus hakukoneoptimoinnista on plussaa.

Etsimämme henkilö on

Sinulta löytyy ideoita ja kirjoitat sujuvasti suomen kieltä. Jos pystyt tämän lisäksi tekstintuottoon ruotsiksi/englanniksi, niin vielä parempi! Sinulla on mielellään vähintään vuoden kokemus vastaavista tehtävistä, olet diginatiivi tai vähintäänkin tunnet hyvin somekanavien peruslainalaisuudet. Arvostamme kokemusta myös analytiikasta. Asiakkaita haastatellaan paljon puhelimitse, joten olet sosiaalinen ja keskustelet luontevasti erityyppisten ihmisten kanssa.

Olet nopea oppimaan ja haluat pitää myös osaamisesi ajan tasalla - me puolestamme tarjoamme sinulle eväät, joilla voit menestyä työssä ja kehittää osaamistasi uudelle tasolle. Hoidat työtehtäviäsi itsenäisesti ja oma-aloitteisesti, sinulla on suunnitelmallinen ote työhösi ja kannat vastuuta projekteistasi.

Millainen työpaikka Netello on?

Tulet olemaan osa Netellon tiimiä, johon kuuluvat niin myyjät, koodarit, graafikot kuin asiakaspalvelijat. Tuotteemme ovat alan huippuluokkaa ja työilmapiiri on mahtava – nauru raikaa toimistolla viikon jokaisena päivänä.

 • Olen ollut talossa yrityksen perustamisesta lähtien, 20 vuoden ajan, täällä on innostava ja kannustava työilmapiiri. -Jukka Niemi
 • Asiakkaidemme sivustot löytyvät Googlesta hakukoneoptimoinnin avulla, meillä on referenssejä useilta eri toimialoilta. -Aki Ahokannas, ratkaisumyyjä
 • Kaikki 20 työkaveriani ovat supermukavia, ihania ja avuliaita. -Sari Raunell, sihteeri
 • Suomen paras joukkue johdettavana. -Mikko Sinilahti, myyntipäällikkö
 • Olemme yksi Suomen johtavista digimarkkinointitaloista. Hakukoneoptimointi on olennainen osa toimintaamme. Lisäksi palveluihimme kuuluvat mm. verkkosivustot, verkkokaupat, Google-mainonta ja sisältömarkkinointi.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä etenemme haussa heti sopivien henkilöiden haettua tehtävään!

Tervetuloa – odotamme jo innolla uuden työkaverimme tapaamista!

Lähetä hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen jukka.niemi@netello.fi ja kirjoita sähköpostin otsikoksi ”hakemus”. Hakemukset 27.10. mennessä.

Työmäärä: osa- tai kokoaikainen
Kesto: vakituinen
Paikka: Turku
Etätyö: onnistuu
Palkka: sopimuksen mukaan
Aloitus: heti sopivan henkilön löydyttyä

Hae paikkaa


Etsimme huippumyyjää!

Etsimme huippumyyjää digitaalisen liiketoiminnan ratkaisuihin. Tarjoamme sinulle parhaan paikan onnistua, kehittyä ja ansaita erittäin hyvin. Lisäksi saat monia muita etuja, kuten innostavan ilmapiirin ja huikeat työkaverit!

Ketä me etsimme?

Etsimme joukkoomme tiimipelaajaa, joka kykenee myös itsenäiseen työhön. Saatat olla etsimämme huipputyyppi, jos sinulla on:

 • kokemusta uusasiakashankinnansta ja itsenäisestä myyntityöstä (b2b-myynnistä IT-alalta)
 • asenne kohdillaan ja intohimoa myyntiin
 • kiinnostusta modernin myynnin keinoihin ja digitaaliseen liiketoimintaan
 • halua kehittyä huippuosaajaksi ja ansaita hyvin
 • systemaattinen, rohkea ja yhteistyökykyinen tapa tehdä töitä.

Lisäksi menestyminen edellyttää:

 • kykyä ja halua johtaa myyntitilannetta, sekä neuvotella sopimuksia vaativien asiakkaiden kanssa.
 • aitoa halua paneutua asiakkaiden ongelmiin ja tarpeisiin, sekä kykyä voittaa asiakas puolellesi rakentamalla
 • luottamusta ja tuottamalla aitoa lisäarvoa.
 • aikaisempaa kokemusta tuloksellisesta myyntityöstä verkkoliiketoiminnan parissa.
 • valmiuksia omaksua nopeasti datalähtöinen ajattelutapa.
 • sujuvaa kirjallista ja suullista suomen ja englannin kielen taitoa.
 • hyviä neuvottelu-, esiintymis- ja vuorovaikutustaitoja.
 • systemaattista toimintatapaa.

Työmäärä: kokoaikainen

Kesto: vakituinen

Paikka: Turku

Palkka: hyvä palkka, joka koostuu pohjasta ja bonuksista

Aloitus: heti sopivan henkilön löydyttyä

Millainen työpaikka Netello on?

Olemme yksi Suomen johtavista digimarkkinointitaloista. Hakukoneoptimointi on olennainen osa toimintaamme. Lisäksi palveluihimme kuuluvat mm. verkkosivustot, verkkokaupat, Google-mainonta ja sisältömarkkinointi.

Tulet olemaan osa Netellon motivoitunutta yhteisöä, johon kuuluvat myyntitiimin lisäksi hakukoneoptimoijat, sisällöntuottajat, koodarit, graafikot ja asiakaspalvelijat. Tuotteemme ovat alan huippuluokkaa ja työilmapiiri on mahtava – nauru raikaa toimistolla viikon jokaisena päivänä.

Tervetuloa – odotamme jo innolla uuden työkaverimme tapaamista!

Lähetä meille hakemuksesi ja ansioluettelosi osoitteeseen kai.leinonen@netello.fi


Avoin hakemus

Onko sinulla palava kiinnostus verkkopalveluihin ja digiratkaisuihin, mutta yllä olevat työkuvaukset eivät iske juuri sinuun?

Olemme jatkuvasti kiinnostuneita osaavista ja innokkaista hyvistä tyypeistä ja digileijonista, joten älä epäröi vaan hae meille töihin! Mikäli meillä ei juuri tällä hetkellä ole tarjolla juuri sinua kiinnostavia tehtäviä, kirjoita meille avoin hakemus sähköpostitse ja kerro minkälaiset haasteet ja työtehtävät sinua kiinnostavat.

Lähetä avoin hakemus

 

In English