Hakukoneoptimointi. Laadukas Sivusto ja Verkkokauppa.

Tulevaisuuden työpaikka

Luottoluokitus AAA

Avoimia työpaikkoja

Asiakaspalveluvastaava

Ratkaisumyyjä

Asiakaspalveluvastaava - Tervetuloa Netelloon!

Etsimme tiimiimme kokenutta, oma-aloitteista ja motivoitunutta asiakaspalvelun ammattilaista. Tärkeintä on aito kiinnostus asiakaspalveluun ja myyntiin. Haluat ratkaista asiakkaiden ongelmia ja osaat kääntää vaikeudet voitoiksi. Positiivinen ja innostunut asenne, sosiaalinen älykkyys ja vanha kunnon maalaisjärki vievät jo pitkälle.

Kokonaisvaltaista asiakaspalvelua

Tulet olemaan osa tiimiämme ja saat tueksesi Netellon toimintamallin. Palvelet asiakkaita ensisijaisesti puhelimitse ja sähköpostitse. Autat myyntitiimiä asiakaspalvelun tarpeissa ja keräät aktiivisesti asiakaspalautetta. Osaat käsitellä reklamaatioita sekä ratkaista laskutukseen liittyviä ongelmatilanteita. Olet mukana kehittämässä asiakasviestintäämme, palautekyselyjen sisältöä sekä asiakaspalveluprosessiamme. Tehtävä sisältää myös asiakasprojektien hallintaa. 

Työtehtäväsi:

 • Asiakaspalvelu
 • Asiakaspalautteen kerääminen ja asiakasviestintä
 • Asiakaspalautekyselyjen sisällön kehittäminen
 • Asiakaspalveluprosessin kehittäminen
 • Asiakkaiden projektien hallinta
 • Myynnin tuki
 • Laskutukseen liittyvien ongelmatilanteiden hallinta
 • Reklamaatioiden käsittely

Kokemusta, ongelmanratkaisukykyä ja positiivista energiaa

Olet kokenut asiakaspalvelun ammattilainen – sinulla on yli viiden vuoden kokemus vaativista asiakaspalvelun tehtävistä. Haluat palvella asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla ja toimia asiakkaiden hyväksi vaikeissakin tilanteissa. Tärkeintä on kuitenkin aito halu asiakaspalveluun ja myyntiin. Olet asiakkaan yhteyshenkilö yrityksemme sisällä ja toimit tiiviissä yhteistyössä sekä tuotannon että myyntitiimin kanssa. Kokemus projektien ja/tai laajojen kokonaisuuksien hallinnasta auttaa sinua menestymään.

 Sinulla on innostunut ja motivoitunut työskentelyote. Osaat työskennellä itsenäisesti, otat vastuun omasta tekemisestäsi ja olet valmis omaksumaan uutta. Viestintä englanniksi ja suomeksi onnistuu sinulta ongelmitta, muu kielitaito on plussaa mutta ei välttämätöntä.

Olet osa tiimiä, joka nauttii työstään

Tulet olemaan osa Netellon tiimiä, johon kuuluvat niin myyjät, koodarit, graafikot kuin asiakaspalvelijat. Tuotteemme ovat alan huippuluokkaa ja työilmapiiri on mahtava – nauru raikaa toimistolla viikon jokaisena päivänä. Olemme ammattilaisia, jotka nauttivat omasta työstään. Näin tulevat työkaverisi kuvailevat Netelloa ja tuotteitamme:

 • Tekemämme sivustot ja verkkokaupat toimivat nopeasti kaikilla päätelaitteilla, näitä on ilo tehdä! 
  Tero Yli-Sipilä, kehittäjä
 • Olen ollut talossa yrityksen perustamisesta lähtien, 18 vuoden ajan, täällä on innostava ja kannustava työilmapiiri. -Jukka Niemi, projektipäällikkö
 • Asiakkaidemme sivustot löytyvät Googlesta hakukoneoptimoinnin avulla, meillä on referenssejä useilta eri toimialoilta. -Aki Ahokannas, ratkaisumyyjä
 • Kaikki 19 työkaveriani ovat supermukavia, ihania ja avuliaita.
  Sari Raunell, sihteeri
 • Suomen paras joukkue johdettavana.
  Mikko Sinilahti, myyntipäällikkö

Tervetuloa – odotamme jo innolla uuden työkaverimme tapaamista!

Hae työpaikkaa jo tänään. Lähetä hakemuksesi ja CV:si hakemus@netello.fi ja kirjoita sähköpostin otsikoksi ”Asiakaspalveluvastaava”.  Hakuaika päättyy perjantaina 4.8.2017 klo 16:00. Käsittelemme kaikki hakemukset hakuajan päätyttyä.

 Jos sinulla on kysymyksiä tehtävään liittyen, Mikko vastaa niihin keskiviikkona 2.8. klo 16-18 (050-430 5330) Jukka vastaa niihin torstaina 3.8. klo 8-10 (050-360 0465) ja Juuso vastaa niihin perjantaina 4.8. klo 10-12 (040-589 9211).

 


Ratkaisumyyjä - Tervetuloa Netelloon!

Etsimme myyntitiimiimme uutta ja innokasta ratkaisumyyjää. Tärkeintä on positiivinen ja voitontahtoinen asenne, sosiaalinen älykkyys ja vanha kunnon maalaisjärki!

Ratkaisumyyjän työviikko alkaa maanantaiaamun palaverilla myyntitiimin kanssa –ilmapiiri on innostava ja porukka mainio. Käymme läpi tulevaa viikkoa ja sen tavoitteita. Haemme yhdessä keinoja onnistumiseen, ja teemme myös jokaiselle henkilökohtaisen viikkosuunnitelman.

Alkuviikon aikana käydään läpi loppuviikolle sovittuja asiakastapaamisia ja haemme uusia potentiaalisia asiakkaita: etsimme yrityksiä, joilla on todellinen tarve hakukoneoptimoinnille tai verkkosivustolle. Jokaiselle asiakkaalle määritellään oikea ratkaisumalli, joka kehittää ja tukee yrityksen toimintaa.

Alkuviikosta harjoittelemme myös myymistä ja teemme harjoituksia yhdessä , sekä pienryhmissä.

Myyjän loppuviikko pyhitetään asiakastapaamisille. Menemme asiakkaan luo ja neuvottelemme ratkaisuista henkilökohtaisesti. Usein tapaamisia on sekä uusien että nykyisten asiakkaiden kanssa. Nykyisille asiakkaillemme ehdotamme lisäratkaisuja ja kerromme jatkosuunnitelmista.

Halu kehittyä ja positiivinen asenne ratkaisee

Tulet olemaan osa hienoa tiimiä ja saat tueksesi tarkkaan hiotun toimintamallin sekä koko myyntitiimin tiedot ja taidot. Aluksi teet töitä kokeneemman myyjän rinnalla ja saat teoriakoulutusta ja käytännön kokemusta. Myyjien yhteinen toimintamalli antaa turvaa, ja kokematonkin myyjä voi sen avulla päästä huipputuloksiin. Myyntityön perusteellinen oppiminen vie aikaa – kun sen opit, tulet kuulumaan Suomen kärkimyyjiin.

Myyntitiimimme on pieni ja joustava – tulet olemaan tiimin yhdeksäs jäsen. Pienessä porukassa kaikki saavat äänensä kuuluviin ja otamme uudet ideat aina ilolla vastaan. Taustaasi ja kokemustasi tärkeämpää on halu kehittyä ja positiivinen asenne. Osaat myös työskennellä itsenäisesti ja otat vastuun omasta työstäsi.

Myyntialueen saat määritellä itse, voit toimia konttorin läheisyydessä Turussa tai ajaa tapaamaan asiakkaita Helsingin, Tampereen ja Satakunnan alueelle. Palkkaan kuuluu peruspalkka ja provisio, joten sinulla on mahdollisuus ansaita todella hyvin.

Olet osa tiimiä, joka nauttii työstään

Tulet olemaan osa Netellon tiimiä, johon kuuluvat niin myyjät, koodarit, graafikot kuin asiakaspalvelunkin henkilöt. Tuotteemme ovat alan huippuluokkaa ja työilmapiiri on mahtava – nauru raikaa toimistolla viikon jokaisena päivänä. Olemme ammattilaisia, jotka nauttivat omasta työstään. Näin tulevat työkaverisi kuvailevat Netelloa ja tuotteitamme:

 • Tekemämme sivustot ja verkkokaupat toimivat nopeasti kaikilla päätelaitteilla, näitä on ilo tehdä!  -Tero, kehittäjä
 • Olen ollut talossa yrityksen perustamisesta lähtien, 18 vuoden ajan, täällä on innostava ja kannustava työilmapiiri. -Jukka, projektipäällikkö
 • Asiakkaidemme sivustot löytyvät Googlesta hakukoneoptimoinnin avulla, meillä on referenssejä useilta eri toimialoilta. -Aki, ratkaisumyyjä
 • Kaikki 19 työkaveriani ovat supermukavia, ihania ja avuliaita. -Sari, sihteeri
 • Suomen paras joukkue johdettavana. -Mikko, myyntipäällikkö

Tervetuloa –odotamme jo innolla uuden työkaverimme tapaamista!

Hae työpaikkaa jo tänään. Lähetä hakemuksesi ja CV:si hakemus@netello.fi ja kirjoita sähköpostin otsikoksi ”Ratkaisumyyjä”.