Kumppanisi, kun haluat onnistua verkossa.

Huone1

”Yhteistyö Netellon kanssa on ollut meille iso harppaus eteenpäin. Yhteydenottojen ja syntyneiden kauppojen määrä on kasvanut merkittävästi aikaisemmasta.”

Ratkaisut

Kumppani, joka kulkee rinnalla

“Netello pystyi tulemaan meidän rinnallemme juuri siinä koossa, mitä tarvitsimme ja juuri sillä konseptilla, joka oli meille sopiva. Netello on rinnallakulkija ja yrityksestä välittyy aito halu auttaa ja parantaa juuri meidän tilannettamme.”

– Eila Tölli, Huone1

Verkkosivujen kautta tulee moninkertaisesti yhteydenottoja

”Saamme nykyisin kaikki yhteydenottomme uusittujen nettisivujemme kautta. Asiakkaamme ottavat yhteyttä joko yhteydenottokaavakkeen avulla tai soittamalla.”

”Yhteydenottojen ja syntyneiden kauppojen määrä on kasvanut merkittävästi aikaisemmasta. Toteutunut puolen vuoden liikevaihto ennustaa koko vuodelle budjetoidun liikevaihdon ylittymistä.”

Pienestä tarpeesta kasvoi laajempi yhteistyömalli

”Alunperin etsimme kumppania, joka voisi pyynnöstämme tehdä pieniä muokkauksia ja päivityksiä verkkosivuillemme. Netellolla tämä sisältyy hakukoneoptimoinnin kuukausittaiseen palveluun, joten saimme samalla kasvatettua näkyvyyttämme Googlessa. Koska yhteistyö on toiminut niin hyvin, päätimme uusia koko sivuston.”

”Nyt meillä on todella hyvän näköiset sivut, jotka tukevat myyntiä erinomaisesti. Siro ja raikas sivusto sekä päivitetyt tekstit antavat meistä realistisen mielikuvan. Olemme saaneet sivustostamme paljon hyvää palautetta. Samalla myös logo uusittiin ja se on aina ilo laittaa materiaaleihimme. Tämä on kokonaisuudessaan ollut meidän kannaltamme iso harppaus eteenpäin.”

– Eila Tölli, Huone1

Huone1

”Netello on rinnallakulkija”

”Valitsimme alunperin Netellon, koska etsimme kumppania, joka pystyy muokkautumaan meidän tarpeisiimme. Ei niin päin, että meidän täytyy muokkautua pienehkönä yrityksenä valmiisiin paketteihin. Netello pystyi tulemaan meidän rinnallemme juuri siinä koossa, mitä tarvitsimme ja juuri sillä konseptilla, joka oli meille sopiva.”

”Netellon kanssa on ollut miellyttävää ja helppoa tehdä yhteistyötä, sillä kaikkiin yhteydenottoihini ja toiveisiini on vastattu ja reagoitu nopeasti. Netello on rinnallakulkija ja yrityksestä välittyy aito halu auttaa ja parantaa juuri meidän tilannettamme.”

Kyky ymmärtää asiakkaan toimialaa

”Meillä on nyt kaikki palvelut samalla toimijalla ja olemme palvelukokonaisuuteen erittäin tyytyväisiä. On hienoa, että olemme myös saaneet erittäin hyvät ohjeet, jotta voimme itse tehdä nettisivuillemme muutoksia. Ja sen lisäksi on aina apu lähellä, jos tarvitsee kysyä jotain.”

”Suosittelemme Netelloa, koska asiantuntijat osaavat erittäin hyvin paneutua asiakasyrityksen toimintamalliin ja tarpeisiin. Netellon palvelut kohdistuvat asiakkaiden tarpeisiin ja niistä löytyy aina optimaalinen ratkaisu kullekin yritykselle.”

– Eila Tölli, Huone1

Huone1 Oy

Huone1 on vuonna 2012 tuotannon aloittanut perheyritys, joka valmistaa laadukkaita ja räätälöitäviä elämystiloja ulkokäyttöön. Valikoimaan kuuluu esimerkiksi pihasaunoja, oleskelutiloja ja kesäkeittiöitä, jotka tuovat arkeen luksusta.

Huone1:n moderneja elämystiloja ja pihahuoneita toimitetaan kaikkialle Suomeen.

Tutustu verkkosivustoon »

Tavoitteleeko yrityksesi lisää asiakkaita ja yhteydenottoja?

Keskustele asiantuntijan kanssa

×