Kumppanisi, kun haluat onnistua verkossa.

Rengas Park

Netello auttoi kangasalaisen rengasliikkeen verkkosivujen osalta tähän päivään. Nykyaikaisten digimarkkinointikeinojen avulla sivujen kävijämäärä nelinkertaistui ja yrityksen liikevaihtokin on kasvanut reilusti.

Rengaspark on Kangasalla toimiva renkaiden ja vanteiden myyntiin keskittynyt yksityinen rengasliike. Yrityksen toimitusjohtaja Joripekka Ekholm katselee työntekijöitään myhäillen. Renkaat menevät tiuhaa tahtia vanteille ja tasapainotuskoneet pyörivät.

Yrityksen historiaa nettisivujen osalta Ekholm kuvailee surulliseksi. Yritys rämpi digitaalisessa suossa kolmen vuoden ajan. Tänä aikana yritys teki kolmet verkkosivut, aina uuden toimijan kanssa. Ekholmin mukaan tämä johtui siitä, että joka kerta heille myytiin jotain, mitä eivät ehkä ymmärtäneet tilanneensa.

– Silloin totesimme sen, että meidän osaamisemme on rengaspalveluissa, ja digitaalisiin palveluihin tarvitsemme yhteistyökumppanin, joka osaa hoitaa ne meidän tarpeisiimme, Ekholm muistelee.

 

”Netellon toimintaan olen hyvin tyytyväinen. Kaikki mitä on luvattu, siinä on pysytty. Aikataulut ovat pitäneet. Yhteydenpito on mutkatonta ja helppous näkyy kaikessa”

Joripekka Ekholm, Rengas Park

Selkeys ja tarpeisiin vastaaminen vakuutti

Netellon kanssa Rengaspark on tehnyt yhteistyötä nyt kahden vuoden ajan. Ekholm muistelee vakuuttuneensa Netellon esittämän suunnitelman selkeydestä, ja siitä, ettei heille kertaakaan yritetty ylimyydä tarpeettomia asioita.

Tärkein tavoite oli lisätä verkkosivujen kävijämäärää. Perustaa tavoitteelle luotiin hakukoneoptimoinnilla, jonka jälkeen on siirrytty myös muihin markkinointikeinoihin. Ekholmin mukaan kävijämäärä nelinkertaistui lyhyen ajan sisällä. Oikeita asioita siis tehtiin.

– Netellon toimintaan olen hyvin tyytyväinen. Kaikki mitä on luvattu, siinä on pysytty. Aikataulut ovat pitäneet. Yhteydenpito on mutkatonta ja helppous näkyy kaikessa, Ekholm iloitsee, ja jatkaa:

– Voin todellakin suositella Netelloa. Osaaminen löytyy sieltä, sen olemme todenneet itse. Meidän kaltaisilla yrityksillä on haaste löytää oikea yhteistyökumppani digitaaliselle puolelle, ja kun se löytyy, se näkyy liikevaihdossa ja kaikessa muussakin.

Rengas Park Oy

Rengaspark on Kangasalla toimiva renkaiden ja vanteiden myyntiin keskittynyt yksityinen rengasliike.

Tutustu sivustoon »

Haluatko hakukoneoptimoida verkkosivustoasi?

PYYDÄ TARJOUS TUTUSTU TARJOAMIIMME RATKAISUIHIN

×