Kumppanisi, kun haluat onnistua verkossa.

Vantaan Tulkkikeskus

”Netello. Yksi talo, joka palvelee monessa asiassa”

Olemme tehneet Vantaan Tulkkikeskukselle uuden verkkosivuston, räätälöidyn Tulkkinet-järjestelmän ja parantaneet löydettävyyttä hakukoneoptimoinilla

Ratkaisut

Tutustu Netellon tuottamaan Tulkki-blogiin »

”Yhteistyön ja projektien myötä olemme myös itse oppineet paljon. Osaamme tehdä asioita enemmän ja myös pyytää oikeita asioita. Olemme suositelleet Netelloa kumppaneillemme lämpimästi ja jatkamme suosittelua varmasti myös tulevaisuudessa!”

– Tiia Keskinen, Vantaan Tulkkikeskus Oy toimitusjohtaja ja yrittäjä

Monipuolista osaamista ja yhteistyötä

”Alusta asti oli tiedossa, että tulemme tekemään useita eri asioita, ei esimerkiksi pelkästään hakukoneoptimointia. Netellosta löysimme yhteistyökumppanin, joka voi palvella meitä erittäin monipuolisesti. Olemme tehneet hakukoneoptimointia, uusineet nettisivustomme ja Netello on toteuttanut pitkäaikaisen visiomme räätälöidystä Tulkkinet-järjestelmästä.”

Tulkkinet-järjestelmä tulee lyhentämään työprosessia jopa kolmanneksen

”Oma pitkäaikainen visiomme on ollut Tulkkinet-järjestelmä – tilausportaali, työntekijöiden intranet ja tietokanta. Otimme asian puheeksi jo yhteistyön varhaisessa vaiheessa ja huomasimme, että Netellolla on osaamista toteuttaa meille tämäkin räätälöity järjestelmä. Nyt olemme projektin loppusuoralla ja Tulkkinetin on tarkoitus valmistua vuoden 2018 alkupuolella. Kaikki on mennyt suunnitelmien mukaan ja järjestelmästä tulee visiomme mukainen. Tulkkinet tulee lyhentämään työprosessiamme jopa kolmanneksen, joten järjestelmän hyöty tulee olemaan merkittävä! Pystymme kasvamaan reippaasti ilman uusia työntekijäinvestointeja.”

KYSY LISÄÄ RÄÄTÄLÖIDYISTÄ JÄRJESTELMISTÄ

Yhteistyö ja tiedonkulku toimii

”Yhteistyö Netellon kanssa on sujunut hienosti. Olemme toimineet eri ihmisten kanssa, projekteissa on ollut mukana aina useampi asiantuntija – sama pätee omaan työhömme. Kontaktointi ja tiedonkulku on sujunut mainiosti. Netellon ratkaisumyyjä Tero-Pekka Laakso on mainittava erikseen, ilman häntä emme olisi tässä. Yhteinen sävel löytyi heti, kun Tero-Pekka otti meihin yhteyttä.”

”Tero-Pekka osasi valaista hakukonelöytyvyyden ja hakukoneoptimoinnin teoriaa. Ymmärsimme orgaanisen näkyvyyden merkityksen. Olimme tätä ennen tehneet hakukonemainontaa, mutta hakukoneoptimointi oli meille uusi juttu. Päätimme lopettaa Adwords-mainonnan ja katsoa mitä hakukoneoptimointi saa aikaan. Hetkeksi näkyvyytemme romahti, mutta asia korjaantui varsin pian.”

”Nykyään näkyvyytemme ja löytyvyytemme on huippuluokkaa – tämä on hakukoneoptimoinnin ansiota. Tehostamme hakukoneoptimointia myös Google Adwords -mainonnalla.”

”Pian hakukoneoptimoinnin jälkeen uusimme verkkosivustomme. Emme nähneet tulevaisuutta silloisen yhteistyökumppanimme kanssa ja sivusto oli luonnollinen jatkumo hakukoneoptimoinnille.”

Tunnettavuutemme on lisääntynyt ja brändimme vahvistunut

”Uusien nettisivujemme avaamisen jälkeen tilauslomakkeen kautta tilaaminen on tuplaantunut, lähes kolminkertaistunut! Onko tämä sitten hakukoneoptimoinnin tai uuden sivusto ansiota, vaikea sanoa. Luultavasti molemmilla on ollut vaikutusta asiaan. Myös yrityksemme brändi on vahvistunut uusien sivujen myötä. Sivujen ansiosta me erotumme ja asiakkaat tunnistavat meidät.”

– Tiia Keskinen, Vantaan Tulkkikeskus Oy toimitusjohtaja ja yrittäjä

Vantaan Tulkkikeskus Oy

Vantaan Tulkkikeskus tarjoaa tulkkaus- ja käännöspalveluita julkiselle sektorille ja yrityksille. Tulkkikeskuksessa työskentelee yli 500 freelancerkääntäjää ja -tulkkia sekä viisi vakituista työntekijää.  Kielivalikoima on kattava – Tulkkikeskus tarjoaa palveluita yli 70:lle kielelle.  Yritys on perustettu vuonna 2012 kolmen naisyrittäjän toimesta, jotka pyörittävät edelleen Tulkkikeskuksen toimintaa. Vuonna 2017 Vantaan Tulkkikeskus palkittiin Vuoden Yrittäjä -palkinnolla.

Tutustu Vantaan Tulkkikeskukseen »

Kiinnostuitko?

Voimme auttaa myös sinun yritystäsi menestymään. Tutustu tarkemmin palveluihimme tai pyydä tarjous.

PYYDÄ TARJOUS   TUTUSTU TARJOAMIIMME RATKAISUIHIN

×