Kumppanisi, kun haluat onnistua verkossa.

Tiimiesittelyssä web-kehittäjä Sonja Valkila

Mitä teet Netellossa?

Kuulun Netellon sivustotiimiin ja toteutan sivustoja ja verkkokauppoja graafikkojemme suunnittelemien upeiden ulkoasujen mukaan. Toteutan myös paljon sivustoihin liittyviä lisätöitä, autan myyjiä ja vastailen Netellon tukeen tuleviin viesteihin. Yksi osa työtäni on myös kehittää sivusto- ja verkkokauppatuotteitamme aina paremmiksi.

Miten pitkään olet työskennellyt Netellossa?

Olen ollut Netellossa vuodesta 2011 eli jo 13 vuotta. Vuosien varrella olen tehnyt laajan kirjon eri työtehtäviä hakukoneoptimoinnista laskutukseen, mutta nyt viimeiset vuodet olen saanut keskittyä kokonaan sivustoihin ja verkkokauppoihin, jotka ovat itselleni eniten mieleen.

Kuvaile tavallista työpäivääsi

Aloitan työpäiväni yleensä klo 8–9 aikoihin. Tsekkaan sähköpostin ja tukeen tulleet viestit ja vastailen niihin. Tutustun päivälle suunniteltuihin töihin ja teen itselleni listan, mitä päivän aikana pitäisi tehdä ja millä prioriteetilla. Yleensä päivälle on aikataulutettu joko sivuston/verkkokaupan toteutusta tai lisätöitä. Usein on myös asiakaspalavereita ja niihin valmistautumista.

Mikä on parasta Netellolla?

Parasta Netellossa ovat ehdottomasti työkaverit ja työilmapiiri. Jokainen työntekijä on tärkeä eikä vain kasvoton osa koneistoa. Sisäiset palaverimme ovatkin yleensä leppoisia ja yhdessä nauretaan paljon. Netello on työnantajana myös hyvin joustava ja erilaiset elämäntilanteet otetaan hyvin huomioon. Sain esikoiseni 1,5 vuotta sitten ja olen nyt saanut tehdä lyhennettyä työviikkoa, jotta lapsen ei tarvitse olla päiväkodissa niin paljoa. 

Vapaa-ajalla

Vapaa-aika menee aika pitkälti lapsen kanssa puuhatessa, vauvauinnissa ja muskarissa. Nyt keväällä ja kesällä vietän paljon aikaa myös pihalla puuhastellen. Teimme salaojaremontin muutama vuosi sitten ja olemme pikkuhiljaa kunnostaneet pihaa sen jäljiltä. Nälkä myös kasvaa syödessä, kun kaikki on mahdollista ja yhdessä vaiheessa haaveilin jo lammesta ja suihkulähteistä. Nyt kuitenkin tarkoituksena olisi saada aikaan lapselle hiekkalaatikkoa ja muuten mahdollisimman helppohoitoinen piha, joten puuhaa riittää.


Uusimmat blogiartikkelimme

×