Kumppanisi, kun haluat onnistua verkossa.

Asiakashankinta

 

Verkko tarjoilee yrityksellesi loputtomat mahdollisuudet uusien liidien löytämiseen ja onnistuneeseen asiakashankintaan. Jotta saatu hyöty on mahdollisimman suuri, kannattaa verkkonäkyvyyden suunnittelu jättää ammattilaisten huoleksi.

Yrittäjän päässä pyörii usein kysymyksiä liittyen siihen, mistä löytää uusia liidejä ja uusia asiakkaita. Kuulostaako tutulta? Me Netellolla autamme yritystäsi valjastamaan käyttöönsä parhaat digiliiketoiminnan keinot, jotta asiakashankinta saadaan vietyä seuraavalle tasolle. Haluamme, että sinä voit keskittyä yrityksesi ydintoiminnan kehittämiseen sillä välin, kun asiakashankinta verkossa toimii mahdollisimman itsenäisesti.

Kun esimerkiksi Google-näkyvyydestä ja digimarkkinoinnista huolehtiminen on jätetty ammattilaistiimin käsiin, myös uusien liidien löytäminen helpottuu merkittävästi. Tämä kaikki vaikuttaa suoraan yrityksesi menestykseen ja tuo tullessaan soljuvaa kassavirtaa.

”On hienoa, että minun ei ole itse tarvinnut hirveästi tehdä mitään, mutta tuloksia tulee. Saan kuukausittain raportit optimoinnin tuloksista ja seuraan niitä aktiivisesti. Sijoitukset ovat nousseet todella paljon, ja olemme Googlen etusivulla kaikilla tärkeimmillä hauilla.”

Martti Loponen, Peltitaiturit. Lue koko tarina.

Lue lisää asiakkaidemme kokemuksia »

Hakukoneoptimointi tuo vauhtia uusasiakashankintaan

Googlen hakutulosten ensimmäinen sivu on maailman paras markkinointipaikka. Laadukkan verkkosivuston ja hakukoneoptimoinnin avulla myös sinun yrityksesi voi kohtalaisen pienillä panostuksilla päästä hakukoneiden ykkössivuille. Uusasiakashankinta tehostuu merkittävästi, kun yrityksesi verkkonäkyvyys on kunnossa.

Verkko tarjoaa ainutlaatuiset mahdollisuudet uusasiakashankintaan. Verkossa potentiaalinen asiakas on mahdollista tavoittaa sillä hetkellä, kun hän on oma-aloitteisesti etsimässä tiettyä tuotetta tai palvelua. Verkossa tehtävien markkinointitoimenpiteiden etuna on myös niiden mitattavuus. Monet asiakkaistamme kertovat saaneensa merkittävästi enemmän yhteydenottoja tai huomanneet liikevaihtonsa lähteneen merkittävään kasvuun verkkonäkyvyytensä parantumisen myötä.

“Uudet nettisivut ovat todella kivat! Ne ovat keränneet paljon kehuja ja olemme itsekin tyytyväisiä. Etenkin mobiilitoimivuus on suorastaan erinomainen. Sivuston kautta on tullut viikossa enemmän yhteydenottoja kuin koko alkuvuonna yhteensä!”

Tommi Pyykkö, Fair Factory Lue koko tarina.

Mistä lisää liidejä ja asiakkaita?

Me tiedämme, että yrittäjän mielessä useimmiten pyörivät kysymykset ovat: Mistä lisää liidejä? Miten löydän uusia asiakkaita? Asiakkaiden hankkiminen verkossa on mahdollista saada kulkemaan omalla painollaan, kun yrityksesi verkkonäkyvyys on kunnossa. Kun laadukas verkkosivustosi saa näkyvyyttä esimerkiksi hakukoneissa, myös asiakkaat löytävät luoksesi.

Verkko on usein kustannustehokkain paikka uusien liidien ja asiakkaiden hankkimiseen sekä  yrityksesi myynnin kasvattamiseen. Mutta jotta uusasiakashankinta sujuisi oikeasti omalla painollaan, tulee yrityksesi verkkonäkyvyyden olla kunnossa. Verkkonäkyvyydellä tarkoitetaan pelkistetysti sitä, kuinka helposti ihmiset yrityksesi netistä ja sosiaalisesta mediasta löytävät. Onnistunut verkkonäkyvyys auttaa liidejä ja asiakkaita tulemaan yrityksesi luokse ilman, että sinun tai myyjiesi tarvitsee tehdä jatkuvia ponnisteluja.

Miten voimme kehittää yrityksesi verkkonäkyvyyttä ja asiakashankintaa?

Lisää asiakkaita verkossa

Me autamme sinua etsimään uusia asiakkaita verkosta

Sinun ei missään nimessä tarvitse tietää, millä keinoilla juuri sinun yrityksesi voi saada lisää asiakkaita verkossa. Me Netellolla pohdimme ratkaisut valmiiksi puolestasi. Räätälöimme jokaisen yrityksen tarpeisiin parhaalla mahdollisella tavalla sopivan kokonaisuuden, jotta sinun on mahdollista keskittyä yrityksesi toiminnan kehittämiseen ja asiakkaidesi palvelemiseen.

Tärkeintä on, että yrityksellesi saadaan luotua verkossa hyvä näkyvyys, joka luo pohjan uusasiakashankinnalle.
Tämän jälkeen näkyvyyttä voidaan lähteä laajentamaan uusiin kanaviin, jotta liidejä voidaan kerätä mahdollisimman monesta eri paikasta. Uusasiakashankinnan kanssa ei kannata jättäytyä yhden kanavan pariin, vaan hyödyntää monipuolisesti tarjolla olevia vaihtoehtoja. Netellon avulla myynnin kasvattaminen rullaa jouhevasti kohti tuloksia!

Hakukoneoptimointi on toiminut etenkin tiettyjen tuotesivujen osalta erittäin hyvin ja ne löytyvät Googlesta loistavasti. Sivustomme on eloisa kokonaisuus, jossa on väriä ja raikkautta. Ne ovat yksinkertaiset ja tarjoavat nopeasti sen tiedon, mitä sieltä etsitään. Vaikka sivut on julkaistu vasta muutama kuukausi sitten, yhteydenottoja on jo nyt tullut enemmän. Ilkka Hämäläinen, SolarBiox Oy

Voimme auttaa myös sinun yritystäsi luomaan kokonaisvaltaisen ja toimivan digiliiketoiminnan, jonka avulla yrityksesi laadukkaat verkkosivut näkyvät tärkeimmissä kanavissa ja houkuttelevat uusia asiakkaita.

Lue koko asiakastarina  »

Kaikki on sujunut todella hyvin. Olemme saaneet uuden verkkokaupan kautta lisää myyntiä ja hakukoneoptimoinnin kautta enemmän yhteydenottoja. Olemme Googlen ykkössivulla kaikilla yrityksellemme valituilla avainsanoilla.

Anne ja Viktor Stenmark, Jubilo Oy

Lue asiakastarinat »

Miten Netello auttaa sinua tavoittamaan uusia asiakkaita?

Me olemme digiliiketoiminnan konkareita, joilla on oma asiantuntijansa jokaiseen verkkonäkyvyyden osa-alueeseen. Teemme laadukkaita verkkosivuja ja -kauppoja, tehokasta digimarkkinointia ja tietysti myös Suomen parasta hakukoneoptimointia. Jos haluat varmistua asiasta, kipaise Googleen ja kirjoita sinne ”hakukoneoptimointi”. Asiakashankinta on kanssamme helppoa, sillä voit keskittyä omaan tekemiseesi, ja jättää kehitystyön meidän huoleksemme.

1) Alkukartoitus

Haluamme tuntea asiakkaamme ja heidän liiketoimintansa, jotta pystymme tarjoamaan parhaita mahdollisia ratkaisuita. Kartoitamme tarpeesi ja tavoitteesi, ja ehdotamme juuri sinun yrityksellesi sopivaa yhteistyömallia. Olemme saaneet paljon hyvää palautetta siitä, että me aidosti kuuntelemme asiakkaitamme ja pyrimme auttamaan.

2) Ratkaisut

Kun tiedämme, mihin olemme pyrkimässä, laadimme toimintasuunnitelman. Se voi olla esimerkiksi pelkkä hakukoneoptimointi, uusi sivusto yhdessä hakukoneoptimoinnin kanssa tai vaikkapa kokonaisvaltainen digitaalisen markkinoinnin suunnitelma ja toteutus, joka kattaa kaikki edellä mainitut osa-alueet. Fakta on tietysti se, että mitä laajemmalla alueella ja useammassa paikassa näyt, sen isommalla haravalla haalit potentiaalisia asiakkaita sivustollesi. Me emme kuitenkaan pyri myymään sinulle kaikkea mahdollista pelkästä myymisen ilosta vaan etsimme ne ratkaisut, jotka aidosti tukevat juuri sinun liiketoimintaasi.

3) Jatkuva kehitys

Kun valittuja ratkaisuita lähdetään viemään käytäntöön, emme jätä sinua yksin. Teemme sovitut asiat puolestasi ja usein paljon enemmänkin. Meitä kiitellään hyvin usein siitä, että vastaamme aina puhelimeen ja autamme kaikissa asioissa. Meille on tärkeintä, että kaikki toimet, joita teemme asiakkaidemme hyväksi, tuottavat mahdollisimman paljon tulosta. Sen vuoksi teemme jatkuvaa seurantaa ja kehitystä, emmekä jätä asioita puolitiehen.


Haluatko saada uusia asiakkaita verkosta?

Vastaamme kaikkiin tiedusteluihin kahden arkipäivän kuluessa!

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme ja kerro tarpeistasi. Me pystymme varmasti auttamaan sinua!

Käytämme lomakkeen kautta saatuja tietoja yhteydenottoon sekä sisäiseen tilastointiin. Lisätietoja saat asiakaspalvelustamme. Rekisterinpitäjä on Netello Systems Oy.


    Näkyvyyttä Googlessa.Lisää kauppaa/yhteydenottoja.

    ×