Kumppanisi, kun haluat onnistua verkossa.

Fair Factory

“Uudet nettisivut ovat todella kivat! Ne ovat keränneet paljon kehuja ja olemme itsekin tyytyväisiä. Etenkin mobiilitoimivuus on suorastaan erinomainen. Sivuston kautta on tullut viikossa enemmän yhteydenottoja kuin koko alkuvuonna yhteensä!”

Asiantuntevaa palvelua

“Olemme erittäin kiitollisia tästä projektista, ja meille on jäänyt todella asiantunteva mielikuva Netellosta. Suosittelemme teitä varmasti myös eteenpäin!”

– Tommi Pyykkö, Fair Factory

Eteenpäin vauhdikkaasti ja aikataulussa

“Yhteistyö kulki junamaisesti eteenpäin. Pysyimme täysin aikataulussa, joten projekti ei olisi voinut mennä paremmin. Oli myös hienoa, että Netellolta tuli projektin edetessä myös meidän suuntaamme lisävaatimuksia, jolloin saimme kaikki osa-alueet kerralla kuntoon.”

Yhteistyö jatkuu hakukoneoptimoinnin merkeissä

“Uudet verkkosivut ovat todella kivat ja ne ovat keränneet kehuja asiakkailta ja yhteistyökumppaneilta. Toimenpiteet alkoivat heti vaikuttaa: olemme saaneet uuden sivuston kautta viikossa enemmän yhteydenottoja kuin koko alkuvuonna (3kk:n aikana) yhteensä.”

“Jatkamme yhteistyötä Netellon kanssa, ja sivustollemme ryhdytään seuraavaksi tekemään säännöllistä hakukoneoptimointia. Uudet sivut ovat ajanmukaiset, joten nyt on helpompi esimerkiksi aktivoitua somessa ja jakaa sivuston materiaalia.

– Tommi Pyykkö, Fair Factory

Fair Factory Oy

Fair Factory Oy on vuonna 2007 perustettu suomalainen yritys, joka suunnittelee ja rakentaa messuosastoja, kiertueita, pop-up- ja näyttelytiloja sekä yritystilaisuuksia Suomessa ja Euroopassa. Fair Factory työllistää tällä hetkellä 19 henkilöä.

Tutustu verkkosivustoon »

×