Kumppanisi, kun haluat onnistua verkossa.

Syste Oy

”Viime vuoden liikevaihdon kasvu meillä oli 30 % edelliseen vuoteen verrattuna ja samalla vauhdilla mennään tänäkin vuonna.”

”Yhteistyö on vapauttanut omia resurssejamme, sillä meidän ei tarvitse miettiä, mitä tehdään seuraavaksi. Nyt olemme hyvässä jamassa, olemme vähintään tasoissa muiden kanssa, jollei edelläkin.”

Jari Hietala, Syste

Yhteistyö alkoi hakukoneoptimoinnista

Syste Oy on automaatioasennuksen ja teollisuuden kunnossapidon ammattilaisyritys. Syste on tehnyt Netellon kanssa yhteistyötä jo vuosia.

”Ensin tehtiin ihan perinteistä hakukoneoptimointia, sen jälkeen somemarkkinointia ja sisällöntuotantoa blogien muodossa. Sen jälkeen aloitimme TIE-projektin, jossa kaikki palvelut niputettiin samaan projektiin ja otettiin mukaan digitaalinen markkinointi kokonaisuutena.”

”Toteutimme myös kotisivu-uudistuksen, jotta näytämme myös ulospäin sen, mitä olemme tekemässä. Myös tarjouspyyntötyökalu oli iso projekti, jonka toteutimme verkkosivuille Netellon kanssa.”

”Nyt meillä on 1,5 vuodeksi eteenpäin suunnitelma siitä, miten me näymme asiakkaillemme ja työntekijöillemme eri kanavissa.”

Liikevaihto kasvoi 30 %

Yhteistyö näkyy myös konkreettisina lukuina. Syste Oy onkin loistava esimerkki siitä, että rohkeat investoinnit ja oikeiden asioiden tekeminen tuovat tullessaan taloudellista menestystä.

”Viime vuoden liikevaihdon kasvu meillä oli 30 % edelliseen vuoteen verrattuna ja samalla vauhdilla mennään tänäkin vuonna. Olemme myös palkanneet uusia työntekijöitä.”

”Yhteistyö on vapauttanut omia resurssejamme, sillä meidän ei tarvitse miettiä, mitä tehdään seuraavaksi. Netellon kautta tuli osaaminen, kanavat ja tietämys, mikä toi varmuutta siihen, miten asioita kannattaa tehdä. Nyt olemme hyvässä jamassa, olemme vähintään tasoissa muiden kanssa, jollei edelläkin.”

”Suosittelemme Netellon palveluita etenkin yrityksille, joilla on käynnissä murrosvaihe tai tarve päästä eteenpäin.”

Sujuvaa ja hyvin johdettua yhteistyötä

”Kontaktihenkilö on ollut alusta asti sama ja mukana koko ajan. Emme työskentele yksittäisten henkilöiden kanssa vaan tiimin kanssa ja yksi henkilö paketoi kokonaisuuden meille. Meitä johdetaan, mikä helpottaa yhteistyötä.”

”Olen tykännyt työskennellä Netellon kanssa, sillä heillä on kaikilla omat roolinsa ja vahvuutensa, ja me saamme hyödyntää koko sitä vahvuutta.”

”Meillä on ollut älyttömän hyvä henki tehdä yhteistyötä. Tekeminen on ollut rentoa ja kivaa unohtamatta sitä tärkeintä eli eteenpäin menemistä siellä taustalla.”

Syste Oy

Syste Oy on vuonna 2014 perustettu yritys, joka tuottaa sähkö-, automaatio– ja instrumenttiasennuspalveluja nykyaikaisen automaatiota käyttävän teollisuuden tarpeisiin. Palveluihin kuuluu myös teollisuuden kunnossapito.

Tutustu sivustoon tästä! »

Haluatko hakukoneoptimoida verkkosivustoasi?

PYYDÄ TARJOUS TUTUSTU TARJOAMIIMME RATKAISUIHIN

×