Kumppanisi, kun haluat onnistua verkossa.

JDM Outlet

”Netellolla on rento meininki ja erittäin ammattimainen ote. Projekti on pysynyt aikataulussa ja työskentely on ollut meille helppoa.”

”Yhteistyö Netellon kanssa on herättänyt meissä paljon ajatuksia itse liiketoiminnasta ja sen suuntaviivoista. Tämä on ollut kokonaisuudessaan silmiä avaava ja tarpeellinen projekti.”

Jalle Lindholm, JDM Outlet

Digiloikalla kohti tunnettuutta ja parempaa asiakaspalvelua

JDM Outlet on japanilaisiin tuontiautoihin erikoistunut yritys, joka on toiminut nykyisellä toimintamallilla viisi vuotta, mutta tuonut autoja Suomeen jo vuodesta 2008. Asiakaskunta on melko marginaalinen, sillä autoissa on ratti oikealla puolella. Autojen suosio kasvaa kuitenkin koko ajan ja yritykseen on palkattu lisää myyjiä.

”Lähdimme toteuttamaan digiloikkaa Netellon TIE-mallin avulla. Yhdessä löysimme kantavan ajatuksen, että mitä, miten ja miksi asioita tehdään – myös nettisivujen ulkopuolella.”

”Oli selvää, että jotain pitäisi tehdä, mutta emme osanneet tarttua ongelmiin omin käsin.”

JDM Outletin tarve oli myynnin kasvattaminen, uusasiakashankinta, asiakkaiden parempi palveleminen ja nykyisten asiakkaiden sitouttaminen. Tavoitteena oli myös hyödyntää verkkoa ja digitaalisia kanavia aikaisempaa paremmin.

”Ensin Netello kartoitti meidän tarpeemme ja toiveemme, jonka jälkeen mietittiin, mikä olisi paras ratkaisu pidemmälläkin tähtäimellä. Tämä herätti myös meissä paljon ajatuksia itse liiketoiminnasta ja sen suuntaviivoista. Tämä on ollut kokonaisuudessaan silmiä avaava ja tarpeellinen projekti.”

Hakukoneoptimoinnista laajempaan harppaukseen

Yhteistyö alkoi hakukoneoptimoinnilla, mutta pian JDM Outlet halusi ottaa isomman askelen, kääntää pullonkaulat voitoksi ja luoda niistä kilpailuetuja. Yritys halusi avoimin mielin tehdä asioita eri tavalla kuin aiemmin on tehty.

”Olemme keskittyneet siihen, että saamme käyttöömme nykyaikaiset välineet kuten nettisivut ja taustajärjestelmät. Silloiset verkkosivumme näyttivät heikoilta ja sieltä puuttui kaikki nykyaikaiset yhteydenottomenetelmät. Lisäksi halusimme saavuttaa tunnettuutta digitaalisella markkinoinnilla.”

”Digitaaliset ratkaisut mahdollistavat myös sen, että pystymme esittelemään autoja ja tekemään kauppaa etänä. Voimme toteuttaa videoesittelyt kätevästi whatsappilla.”

Yhteistyö jatkuu myös tästä eteenpäin

”Netellon kanssa projekti on yhä käynnissä. Nettisivut ovat valmiit, mutta niitä kehitetään myös jatkossa. Nyt tehdään digimarkkinointisuunnitelmaa. Olemme olleet kaiken kaikkiaan tyytyväisiä, joten yhteistyö jatkuu myös tästä eteenpäin.”

”Suosittelen Netellon palveluita matalalla kynnyksellä kaikille, ei ole mitään pahaa sanottavaa. Heidän kanssaan on ollut mukava työskennellä, Netellolla on rento meininki, mutta erittäin ammattimainen ote. Projekti on pysynyt aikataulussa ja työskentely on ollut meille helppoa.”

Jalle Lindholm, JDM Outlet

JDM Outlet

JDM Outlet on Japanin tuontiautojen erikoisliike ja osa THE-Enterprise Oy:tä. Yritys tuo autoja omaan varastoon Japanista ja myy ne tarkastettuina, huollettuina ja rekisteröityinä asiakkaille normaalin autoliikkeen tapaan.

Tutustu sivustoon tästä! »

Haluatko hakukoneoptimoida verkkosivustoasi?

PYYDÄ TARJOUS TUTUSTU TARJOAMIIMME RATKAISUIHIN

×