Kumppanisi, kun haluat onnistua verkossa.

PIL Paloilmoitinliike Consulting Oy

”Kun yrityksen nimellä alkoi Googlessa näkyä vain kilpailijoiden mainoksia oli Harri Korpelan haettava apua Netellosta.”

Ratkaisut

 

”Olemme aina olleet omavaraisia verkkoasioiden suhteen, mutta Netellon kanssa voimme ratkaista ongelmia yhdessä. Optimoinnilla saa kyllä puhelimet pirisemään, mutta b-to-b-maailmassa meille on tärkeää, että soitto tulee yritykseltä, ei kuluttajalta.”

Harri KorpelaPIL Paloilmoitinliike

10 000 euron Keno-voiton turvin yrittäjäksi

Harri Korpela oli vuosituhannen alussa jo paloilmoitinalan konkari. Kokemusta oli kertynyt jo 1980-luvun alkupuoliskolta. Kun lapsiluku alkoi kasvaa ja talo oli rakenteilla, oli aika kokeilla alalla omia siipiään yrittäjänä. Onnetar päätti muistaa Korpelaa 10 000 euron Keno-voitolla, joka oli starttiraha, jolla yritys lähti käyntiin.

”Olemme digitaalisissa asioissa olleet aina omavarainen yritys ja kaikki on tehty pääosin itse. Vuosikausia olin toiminut ihan maallikon logiikalla, joten emme koskaan olleet tarvinneet apua. Pari vuotta sitten kuitenkin huomasin, että hakusanalla paloilmoitin ja paloilmoitinliike alkoi tulla kaikkea muuta kuin meidän verkko-osoitteemme.”

Google-mainonta on kenttä, jonka mieluusti ulkoistaa

Korpela oli aiemmin ostanut Google-mainontaa, mutta asiaan perehtyminen oli jäänyt puolitiehen. Tulokset olivat olleet kohtalaisia ja kampanjoita oltiin kokeiltu. Netello toi uusia liiketaloudellisia näkökulmia ja syvensi Korpelan tietämystä verkkomainonan logiikasta.

”Ideana oli saada yksinkertaisesti uusia asiakkaita. Netellolta tuli ohjeita hakukoneoptimoinnista, joita meidän oma sisällöntuottajamme sitten toteutti. Ohjeet olivat niin selkeät, että maallikkokin ne ymmärsi. Meidän tilanteessa oli siis tärkeää, että Netello otti konsultin roolia kokonaisuuteen ja oma asiantuntijamme pystyi muokkaamaan omia tekstejään.”

Netello on Korpelan ongelmanratkaisija

Korpela on huomannut, että Netellon toimenpiteiden ja konsultoinnin kautta puhelut ovat lisääntyneet ja tätä kautta uusia asiakkuuksia on solmittu. Tulos on voitu selvästi yhdistää Google-mainontaan ja hakukoneoptimointiin.

”Sanoisin, että noin puoli vuotta startista syksyllä 2022 toimenpiteet alkoivat selvästi purra. Samaan aikaan kun, yhteydenotot ovat kasvaneet, ovat myös meille turhat kuluttajapuolen soitot lisääntyneet. Tähänkin olemme saamassa Netellolta apua ja aiomme korjata polkua, jotta puhelut tulisivat yrityksiltä. Kun huomaamme ongelman, Netello on ollut aktiivinen konsultin ja ongelmanratkaisijan roolissa.”

Toimitusjohtajana Korpelan mielestä selkeät kuukausiraportit ja palaverit pitävät hänetkin hyvin ajan tasalla. Seuraavaksi Netello alkaa ratkoa Korpelan kroonista työntekijäpulaa.

”Olen tyytyväinen, että lähdettiin tähän kelkkaan mukaan.”

 PIL Paloilmoitinliike Consulting Oy

PIL Paloilmoitinliike Consulting Oy on Turvatekniikan keskuksen Tukesin hyväksymä paloilmoitinliike, joka on toiminut alalla vuodesta 2004. Yhteensä kokemusta paloilmoitinjärjestelmien suunnittelusta, asennuksesta ja huollosta on kymmenien vuosien ajalta.

Perheyritys työllistää tällä hetkellä 12 henkilöä. Toimipisteet sijaitsevat Tuusulassa, Torniossa ja Kuopiossa. Toiminta-alue on koko Suomi.

Tutustu »

Tavoitteleeko yrityksesi lisää asiakkaita ja yhteydenottoja?

Keskustele asiantuntijan kanssa

×