Kumppanisi, kun haluat onnistua verkossa.

Uudenmaan Kylmäpojat

Uudenmaan Kylmäpojat myy, asentaa ja huoltaa ilmalämpöpumppuja Uudenmaan ja Päijät-Hämeen seudulla yksityisille ja yrityksille.

“Netellon tarjoama kokonaisuus vaikutti siltä, että se palvelee meitä parhaiten. Olemme olleet todella tyytyväisiä valintaan. […] Sataset kannattaa sijoittaa näkyvyyteen, sillä asiakkaat etsivät palveluita Googlesta.”

Joel Laukkanen – Uudenmaan Kylmäpojat

Uudenmaan Kylmäpojat

Tarve nettisivuille aloitti yhteistyön

Uudenmaan Kylmäpojat on Three Islands Finland Oy:n aputoiminimi, joka perustettiin vuonna 2022 kuluttajapuolen ilmalämpöpumppujen asentamista varten.

“Meillä ei ollut ilmalämpöpumppupuolelle lainkaan nettisivuja ja totesimme, että kuluttaja-asiakkaille on ehdottomasti oltava kunnolliset sivut”, kertoo Joel Laukkanen.

Tarjousta pyydettiin kolmesta yrityksestä.

“Minulla on ystävä töissä Alma Medialla ja kysyin häneltä suosituksia. Hän kehotti soittamaan Tinolle. Henkilökemiat kohtasivat heti ja ammattitaito näkyi. Kokonaisuus vaikutti siltä, että se palvelee meitä parhaiten. Olemme olleet todella tyytyväisiä valintaan.”

“Olisimme saaneet myös toisesta yrityksestä nettisivut ja hakukoneoptimoinnin, mutta annoimme arvoa isolle talolle. Saimme Alma Median kautta myös Iltalehti-kampanjan, joka käynnistyy keväällä 2024. Se on meille todella iso juttu”, Laukkanen sanoo.

Tyylikäs ja selkeä kokonaisuus

Verkkosivuprojekti käynnistyi keväällä 2023 ja sivusto saatiin julkaistua saman vuoden marraskuussa.

“Sivut ovat selkeät, todella hyvännäköiset ja tyylikkäät. Moni ulkopuolinenkin on sanonut, että ne ovat todella ammattimaisen näköiset.”

Ennen yhteistyön aloittamista Netello kanssa Uudenmaan Kylmäpoikien palveluita mainostettiin lähinnä Facebookissa.“Mutta koska meillä ei ollut nettisivuja, mainokset eivät johtaneet mihinkään. Mainoksissa oli kyllä hyvää pöhinää, mutta totesimme, että niiden täytyy myös johtaa jonnekin, jotta saamme asiakkaita.”

“Tehdyillä muutoksilla on jo nyt lyhyessä ajassa ollut vaikutusta. Uskomme, että ensi kesä on hyvin erinäköinen kuin viime kesä.”

Näkyvyyteen kannattaa panostaa

Hakukoneoptimointi ei ollut Laukkaselle ennestään tuttua, mutta hän kertoo oppineensa verkkonäkyvyydestä paljon tämän projektin kautta.

“Hakukoneoptimointi on ehdottoman tärkeää, sillä kilpailu on kovaa tällä alalla. Sataset kannattaa sijoittaa näkyvyyteen, sillä asiakkaat etsivät palveluita Googlesta. Myös itse klikkaan yleensä vain viittä ensimmäistä hakutulosta.”

Laukkanen kertoo, että yrityksen tavoitteena on saada kuluttajamyynnistä päätyö ja kasvattaa yrityksen liikevaihtoa Suomessa. Three Islands Finland Oy tekee tällä hetkellä asennusvalvontaa eri puolilla maailmaa, mutta tästä liiketoiminnasta on tarkoitus luopua mahdollisuuksien mukaan tulevaisuudessa.

Perheyrityksen liikevaihto on nyt noin 300-400 000 euron haarukassa ja se työllistää kolme ihmistä.

“Tehdyt toimenpiteet ovat näkyneet nopeasti yhteydenottomäärissä, sillä sivujen kautta on tullut kyselyitä. Asiakkaita on tullut Facebook-mainosten ja Google-hakujen kautta.”

“Netellolla on hoidettu kaikki niin hyvin, että teemme yhteistyötä satavarmasti myös tulevaisuudessa”, Laukkanen sanoo.

Uudenmaan Kylmäpojat

Uudenmaan Kylmäpojat on Three Islands Finland Oy:n aputoiminimi, joka myy, asentaa ja huoltaa ilmalämpöpumppuja. Three Islands Finland Oy tekee puolestaan esimerkiksi asennusvalvontaa ja kylmäkoneiden asennusta kansainvälisesti.

Tutustu »

Tavoitteleeko yrityksesi lisää asiakkaita ja yhteydenottoja?

Keskustele asiantuntijan kanssa

×