Hakukoneoptimointi. Laadukas Sivusto ja Verkkokauppa.

Sivusto on toimipisteesi verkossa, kaikenkokoisilla päätelaitteilla.

Luottoluokitus AAA

Sivusto - Näyttävä yrityssivusto on tärkeä

Nykyaikainen yrityssivusto ei ole pelkkä sähköinen esite, vaan kyseessä on tehokas myyntityökalu, joka toimii kaikilla päätelaitteilla ja tukee yrityksesi liiketoiminnallisia tavoitteita. Koska yrityksesi asiakkaat viettävät viikoittain useita tunteja erilaisten verkkopalveluiden parissa, ei laatua ja teknistä toimivuutta pelkästään arvosteta – vaan niitä suorastaan vaadintaan. Kun haluat varmistaa, että yrityksesi erottuu edukseen verkossa, kannattaa sivustouudistuksessa panostaa: edustavaan ulkoasuun, tekniseen toimivuuteen, helppokäyttöisyyteen ja hakukonelöydettävyyteen.

sivusto referenssit toimiva sivusto

Helppokäyttöinen ja vakuuttava sivusto

Hakukoneiden ja erilaisten yhteisöpalveluiden kasvattaessa suosiotaan, käyttäjät haluavat löytää etsimänsä tiedon nopeasti. Tämän vuoksi sivustolle lisättävä tieto tulee pystyä jaottelemaan selkeästi nimetyille alasivuille, jotta sivuston rakenteen ja sisällön hahmottaminen onnistuisi mahdollisimman helposti. Kun käyttäjän ei tarvitse tuhlata aikaansa sivuston rakenteen kanssa pähkäilyyn, pystyy hän keskittämään huomionsa sivuston varsinaiseen sisältöön – tässä vaiheessa hyvin kirjoitettu ja selkeästi aseteltu sisältö, sekä tyylikkäät kuvat voivat vakuuttaa käyttäjän yrityksesi osaamisesta.

Valitse sivusto, joka on nopea myös mobiililaitteilla

Verkkosivujen selaamisesta tablet-tietokoneilla tai älypuhelimilla on tullut jo arkipäivää. Mobiililaitteita käytetään verkkosivujen selaamiseen useissa eri tilanteissa. Toiset etsivät lähialueella sijaitsevaa toimijaa tai palvelua, toiset taas vertaavat tuotteiden hintoja ja ominaisuuksia ennen ostopäätöksen tekemistä. Tämän vuoksi on tärkeää varmistaa, että yrityksesi sivusto toimii moitteettomasti myös mobiililaitteilla. Hyvän mobiilitoimivuuden ansiosta sivustosi pystyy tavoittamaan kasvavan joukon aktiivisia asiakkaita.

Tukeeko sivustosi yrityksesi tavoitteita?

On tärkeää, että yrityssivustolle asetetaan tavoite, joka on linjassa yrityksesi liiketoiminnallisten tavoitteiden kanssa. Tavoitteen avulla voit varmistaa, että panostus uuteen sivustoon on onnistunut. Asetettava tavoite riippuu aina yrityksesi toimialasta. Toiset haluavat sivuston tuottavan tarjous- tai soittopyyntöjä ja toiset esimerkiksi esitelatauksia tai varauksia. Kun sivustolle on asetettu tavoite, tulee tavoitteen toteutumista mitata kävijäseurannan avulla. Näin toimimalla nähdään, pystytäänkö sivuston tuottavuutta vielä kehittämään.

Älä unohda hakukonenäkyvyyttä

Hakukoneista saatava maksuton hakuliikenne, tarjoaa yrityksellesi erittäin kustannustehokkaan kanavan tuotteiden ja palveluiden esittelemiseen. Jotta pystyt hyödyntämään hakukoneita yrityksesi markkinoinnissa, tulee Sinun varmistaa, että hakukoneet pystyvät käsittelemään sivustollasi olevaa tietoa – tähän tarvitset hakukoneoptimointia. Kun harkitset uuden yrityssivuston hankkimista – varmista, että uusi sivusto sisältää tarvittavat toiminnot hakukoneoptimointiin.

Miksi valita Netello uuden yrityssivuston toimittajaksi?

Olemme toteuttaneet sivustoja yli 17 vuoden ajan, ja nähneet mitkä ratkaisut toimivat ja tuovat tulosta. Tarjoamme käyttöösi nykyaikaisen sivuston, joka toimii kaikilla päätelaitteilla ja on helposti ylläpidettävissä. Osaamme auttaa myös sivustosi jatkokehityksessä, jotta pysyt aina kilpailijoidesi edellä.


Kolme syytä miksi Sivusto:

1

Ostavat ihmiset haluavat löytää parhaan tuotteen verkosta. Jos verkosta ei löydy oikeaa tietoa, ei yhteydenottoakaan tapahdu. Sivuston tarkoitus on saada aikaan lisää kauppaa.

2

Sivusto on yksi tapa vaikuttaa mielikuvaan yrityksestä. Varmista, että yrityksesi sivusto luo vähintään yhtä hyvän mielikuvan kuin mitä yrityksesi tarjoaa paikan päälle tuleville.

3

Sivustolta etsitään oikeaa tietoa ja siitä vastaavan yhteystietoja.

Kolme syytä miksi Netello Sivusto:

1

Netellon ammattitaito varmistaa, että sivusto on hyvän ulkonäön lisäksi helposti käytettävä ja sen pystyy löytämään hakukoneista.

2

Netello tarjoaa julkaisujärjestelmän, jolla voit itse hallinnoida sivustosi muutoksia. Sivustosi on oikeasti omassa hallinnassasi.

3

Netello tarjoaa Kanavaratkaisun, eli kaikki osa-alueet kannattavaan verkkoliiketoimintaan!

Annoimme sinulle 6 syytä. Tilaa meiltä niin huomaat miten paljon enemmän saat. Ota heti yhteyttä.


Hakukoneoptimointi
ja ajantasainen sivusto

Yksi keskeisimmistä asioista jatkuvassa hakukoneoptimoinnissa liittyy sivuston sisällön päivittämiseen. Kun sivustosi sisältö päivittyy tasaisin väliajoin, ei sivustolle jää vanhentunutta tai virheellistä tietoa. Hakukoneille säännöllisesti tehtävät päivitykset kertovat niin ikään ajan tasalla olevista tiedoista, joille on helpompaa antaa lisänäkyvyyttä hakutuloksissa.