Hakukoneoptimointi. Laadukas Sivusto ja Verkkokauppa.

Sivusto luo ensivaikutelman verkossa. Mobile First sivusto.

Luottoluokitus AAA

Sivusto - Näyttävä yrityssivusto on tärkeä

86%

Sivusto kannattaa hankkia Netellosta, koska 86% tekee tutkimusten mukaan yhteydenottopäätöksen sivuston perusteella!
Kannattavaa on siis panostaa laadukkaaseen ja asiakkaita palvelevaan sivustoon. Näin maksimoit tuotteittesi laadukkaan löytyvyyden uusille asiakkaillesi.

sivusto referenssit toimiva sivusto

Kolme syytä miksi Sivusto:

1

Ostavat ihmiset haluavat löytää parhaan tuotteen verkosta. Jos verkosta ei löydy oikeaa tietoa, ei yhteydenottoakaan tapahdu. Sivuston tarkoitus on saada aikaan lisää kauppaa.

2

Sivusto on yksi tapa vaikuttaa mielikuvaan yrityksestä. Varmista, että yrityksesi sivusto luo vähintään yhtä hyvän mielikuvan kuin mitä yrityksesi tarjoajaa paikan päälle tuleville.

3

Sivustolta etsitään oikeaa tietoa ja siitä vastaavan yhteystietoja.

Kolme syytä miksi Netello Sivusto:

1

Netellon ammattitaito varmistaa, että Sivusto on hyvän ulkonäön lisäksi helposti käytettävä ja sen pystyy löytämään hakukoneista.

2

Netello tarjoaa Julkaisujärjestelmän, jolla voit itse hallinnoida Sivustosi muutoksia. Sivustosi on oikeasti omassa hallinnassasi.

3

Netello tarjoaa Kanavaratkaisun, eli kaikki osa-alueet kannattavaan verkkoliiketoimintaan!


Annoimme sinulle 6 syytä. Tilaa meiltä niin huomaat miten paljon enemmän saat. Ota heti yhteyttä.

Toimiva sivusto

Sivusto on oltava ulkonäöltään houkutteleva ja tarkoitukseen sopiva, ja toimittava erilaisilla päätelaitteilla. Sivuston viestimiin asioihin vaikuttavat mm. värit, tekstien asettelutapa ja sivuston rakenne. Yhden tarpeisiin sopivat värikkäät ja energiset kotisivut, toiselle tasapainoiset ja vähäeleiset.

Sivustoreferenssit Aboa Mare

Myykö yritys palvelua ja asiantuntemusta, vai valmiita tuotteita?

Palvelua ja asiantuntemusta myyville yrityksille soveltuu ”perinteisempi” Sivusto. Valmiita tuotteita myyville soveltuu verkkokauppamainen Sivusto. Koska yhä useampi käyttää internetiä mobiililaitteilla, tulee nykyaikaisessa Sivustossa olla otettuna huomioon erilaiset päätelaitteet. Päätelaitteissa on erisuuruisia näyttöjä, ja osaa käytetään kosketusnäytöllä.

Sivustoreferenssit Biomaja

Sivusto vai kotisivut?

Netello käyttää nimitystä Sivusto mieluummin kuin nimitystä kotisivut. Ennen hakukoneita laadittiin omaan käyttöön kotisivuja, joille kerättiin linkkejä sivustoihin joita useimmin kukin itse käytti. Se toimi selaimen aloitussivuna, josta löysi itselle tärkeät palvelut. Suurin ero kotisivuilla ja Sivustolla on se, että kotisivut on tehty vain omaan käyttöön, mutta Sivusto on tehty suurta yleisöä (asiakkaita) varten. Nykyisinhän Google toimii kotisivuna, ja auttaa löytämään tärkeät asiat Internetissä.


Netello Sivusto pakettina

Netellon sivustotuotepaketti koostuu yleensä graafisesta työstä, julkaisujärjestelmästä (perinteinen tai verkkokauppasivusto), domainista eli verkko-osoitteesta, hakukoneoptimoinnista, sekä sisällön asettelusta.

Sivustoreferenssit Helsingin Hammassairaala

Ostavat ihmiset haluavat löytää parhaan tuotteen verkosta.

Jos verkosta ei löydy oikeaa tietoa, ei yhteydenottoakaan tapahdu. Sivuston tarkoitus on saada aikaan lisää kauppaa.

Sivusto on yksi tapa vaikuttaa mielikuvaan yrityksestä. Varmista, että yrityksesi sivusto antaa vähintään yhtä hyvän mielikuvan kuin mitä yrityksesi tarjoaa paikan päälle tuleville.

Sivustolta etsitään oikeaa tietoa ja siitä vastaavan yhteystietoja.

Argumentit millainen Sivuston pitää olla:

Sivustosi pitää vakuuttaa ensisilmäyksellä.

Sivustollasi pitää luoda hyvä kuva yrityksestäsi jokaisella osa-alueella. Sivustolla tuotteiden ja palveluiden pitää olla hyvin esillä ja niistä tulee olla esillä riittävää tietoa sanallisesti ja kuvallisesti. Sivustolla pitää kertoa kilpailuetunne muihin alanne yrityksiin verrattuna. Sivustolla pitää olla yhteystiedot hyvin esillä!

Laadukkaat kotisivut on alusta saakka suunniteltu hakukoneystävällisiksi.

Sivuston ulkoasu soveltuu toimialalle. Selkeä pääviesti ja tärkeät tuotteet ja palvelut tuodaan esille. Laadukkaat kotisivut ohjaavat asiakkaita yhteydenottoon, ja yhteystiedot ovat selkeästi esillä. Toimiva Sivusto antaa oikean mielikuvan tuotteiden hinnoista, laadusta sekä yrityksen arvoista. Laadukkaan Sivuston eri sivut ovat keskenään rakenteeltaan yhtenäiset. Ne on toteutettu HTML-muotoisina. Sivut muodostavat helposti navigoitavan, keskenään linkitetyn kokonaisuuden.

Kotisivut ovat usein ensimmäinen tietolähde tuotteeseen tutustumisessa - siksi Netello tarjoaa kokonaisratkaisun joka auttaa sinua saamaan täyden hyödyn Internetin mahdollisuuksista.

Sivuston kivijalka on hyvä teksti, jota on helppo lukea. Se kiteyttää viestin ja esittelee tuotteen hyödyt oivaltavasti. Se puhuttelee ja perustelee myyntilupauksen sekä ohjaa päätöksentekoon. Toimiva teksti tarjoaa juuri sitä tietoa, jota lukija hakee.

Meillä on vahva kokemus näyttävien yleisilmeiden ja selkeän käytettävyyden suunnittelusta. Sivustoihin liittyvä Hakukoneoptimointi ja tekninen toimivuus ovat ydinosaamistamme.

Tärkein peruste tehdä Sivusto on tuottaa yhteydenottoja ja lisätä myyntiä. Toteuttamamme Sivusto vastaa tähän tarpeeseen tuomalla uusia asiakkaita ja palvelemalla hyvin kanta-asiakkaita.

Sivustoreferenssit Kalalaatikot.fi

Tarkoituksenmukainen Sivusto

Sivuston tärkein tehtävä on parantaa yrityksen myyntiä. Internet on ensimmäinen tietolähde tuotteeseen tutustumisessa. Toimiva Sivusto luo oikean mielikuvan tuotteiden hinnoista, laadusta sekä yrityksen arvoista.

Sivustoreferenssit Js Oy Pietarsaari

Teknisesti toimiva Sivusto

Sivusto avautuu nopeasti, ei aiheuta virheilmoituksia ja on yhteensopiva selaimien ja hakukoneiden kanssa. Sivustolla navigointi on helppoa ja kannustaa jatkamaan sivuston selausta.

Sivusto on ulkoasultaan houkutteleva ja tarkoitukseen sopiva. Sivuston viestimiin asioihin vaikuttavat mm. värit, tekstien ja kuvien asettelutapa ja sivuston rakenne. Yhden tarpeisiin sopivat värikkäät ja energiset kotisivut, toiselle tasapainoiset ja vähäeleiset.

Sivustoreferenssit Serco

Kotisivut yrityksille

Kotisivut yrityksille laaditaan laadukkaalla graafisella suunnittelulla. Netellolla on vahva kokemus näyttävien yleisilmeiden ja selkeän käytettävyyden suunnittelusta. Laadukkaat kotisivut on alusta saakka suunniteltu hakukoneystävällisiksi. Sivuston ulkoasu soveltuu toimialalle. Selkeä pääviesti ja tärkeät tuotteet ja palvelut tuodaan esille. Laadukkaat kotisivut ohjaavat asiakkaita yhteydenottoon, ja yhteystiedot ovat selkeästi esillä. Toimiva Sivusto antaa oikean mielikuvan tuotteiden hinnoista, laadusta sekä yrityksen arvoista. Laadukkaan Sivuston eri sivut ovat keskenään rakenteeltaan yhtenäiset. Ne on toteutettu HTML-muotoisina. Sivut muodostavat helposti navigoitavan, keskenään linkitetyn kokonaisuuden. Kotisivut ovat usein ensimmäinen tietolähde tuotteeseen tutustumisessa. Netello tarjoaa kokonaisratkaisun joka auttaa sinua saamaan täyden hyödyn Internetin mahdollisuuksista.

Koska ihmiset viettävät yhä suuremman osan ajastaan verkossa, nousevat laatu ja tarkoituksenmukaisuus (selkeys) kilpailueduiksi. Selkeästi ryhmitelty ja jäsennelty Sivusto (informaatioarkkitehtuuri) helpottaa yrityksesi tuotteista tai palveluista kiinnostuneen käyttäjän työtä huomattavasti, joka näkyy usein myös Sivuston konversiossa.

Yrityksen tulee pystyä päivittämään Sivustonsa itse (cms / Julkaisujärjestelmä); näin Sivustolla olevat tiedot voidaan pitää aina ajantasaisina eikä Sivuston ylläpito ole sidoksissa ulkopuolisen ylläpitäjän aikatauluihin.

Hyvässä sivustossa on kiinnitetty huomiota löytymiseen hakukoneissa, ja siihen mitä hakukoneiden tuloksissa näkyy.

Asiakkaita voi palvella hyvällä sisällöllä; mutta tiedätkö mitä tuotteita, tuoteryhmiä tai palveluita Sivustoltasi haetaan eniten? Ammattimaisesti toteutettu Kävijäseuranta auttaa sinua kohdentamaan sisällöntuotantoon käyttämäsi resurssit oikein.

Ota yhteyttä Netellon ammattilaisiin ja kysy miten uusi toimiva Sivusto hyödyttää liiketoimintaasi.


Hakukoneoptimointi
ja ajantasainen Sivusto

Yksi keskeisimmistä asioista jatkuvassa Hakukoneoptimoinnissa liittyy Sivuston sisällön päivittämiseen. Kun Sivustosi sisältö päivittyy tasaisin väliajoin, ei Sivustolle jää vanhentunutta tai virheellistä tietoa. Hakukoneille säännöllisesti tehtävät päivitykset kertovat niin ikään ajan tasalla olevista tiedoista, joille on helpompaa antaa lisänäkyvyyttä hakutuloksissa.


Mobile First sivusto, lue lisää!