Hakukoneoptimointi. Laadukas Sivusto ja Verkkokauppa.

Sivusto on toimipisteesi verkossa, kaikenkokoisilla päätelaitteilla.

Luottoluokitus AAA

Verkkosivusto

Toimiva verkkosivusto on yrityksen edustava julkisivu ja tehokas myyntikanava.

Laadukas verkkosivusto on keskeinen avain yrityksen menestykseen – varsinkin nykyajan nopeasti digitalisoituvassa maailmassa. Palvelut siirtyvät yhä enemmän verkkoon ja lähes jokainen aloittaa ostoprosessin Googlesta. Hyvä verkkosivusto kasvattaa yrityksen myyntiä, vahvistaa brändiä, buustaa markkinointia ja houkuttelee sekä asiakkaita että uusia työntekijöitä.

Verkkosivustomme ovat yksilöllisiä ratkaisuja, jotka toimivat moitteettomasti jokaisessa päätelaitteessa – niin kännykässä, tabletissa kuin pöytäkoneella. Yksi haluaa visuaalisesti huikean kokemuksen, toiselle olennaista on selkeä rakenne ja tiedon välitys, kolmannelle tärkeintä on saada mahdollisimman paljon asiakaskontakteja. Jokainen verkkosivusto on yksilöllinen kokonaisuus, joka suunnitellaan toiveidesi ja tarpeidesi pohjalta.

Mitä onnistunut verkkosivustoratkaisu tarkoittaa meille?

Onnistunut verkkosivusto on VAU.

  • Vakuuttava
  • Alusta on nopea
  • UxD ja IxD (User Experience Design ja Interaction Design)Onnistuneen verkkosivuston ulkoasu on vakuuttava eli toimialalle sopiva. Sivuston alusta on nopea eli tekninen toimivuus on erinomaista ja verkkosivusto on suunniteltu hakukoneoptimointiin. Lisäksi verkkosivusto on mobiiliystävällinen ja rohkaisee käyttäjää toivottuun käytökseen eli esimerkiksi vuorovaikutukseen sivuston kanssa.

Edustava verkkosivusto tehostaa yrityksesi toimintaa

Onnistunut nettisivuratkaisu lisää yrityksen tunnettavuutta, luotettavuutta ja tuottaa yritykselle lisää kassavirtaa.

Verkkosivusto on tehokas myyntityökalu, joka parhaimmillaan nostaa yrityksesi toiminnan täysin uudelle tasolle. Nettisivut ovat yrityksen digitaalisen sisällön koti. Niiden tehtävä on antaa asiakkaillesi tarpeellista ja asianmukaista informaatiota sekä ohjata toimintaan. Verkkosivuston tekninen toimivuus, visuaalinen ilme, selkeä rakenne ja vakuuttava sisältö ovat keskeisiä tekijöitä onnistuneessa verkkosivustoratkaisussa.

Verkkosivuston on tarjottava asiakkaitasi kiinnostavaa ja muista erottuvaa palvelua, jotta asiakkaasi vakuuttuvat ja vierailu sivustolla johtaa toimintaan – yhteydenottoon tai ostopäätökseen.

Asiakasreferenssi

”Kirjapainojen vaikeina aikoina yrityksemme suunta on kääntynyt kasvuun, nykyään olemme erittäin menestyvä yritys. Suuri kiitos tästä kuuluu Netellolle. Yrityksemme kannattavuus on parantunut viime vuosina huimasti – tämä on nimeen omaan hakukoneoptimoinnin ja sivuston ansiota!”
-Laatulomake AJ Oy:n talousjohtaja, Risto Keränen

Laadukas verkkosivusto ja hakukoneoptimointi tukevat toisiaan

Mistä itse aloitat ostoprosessin? Luultavasti kirjoitat hakusanan Googleen ja klikkailet läpi hakutuloksia.

Laadukas verkkosivusto ja hakukoneoptimointi kulkevat usein käsi kädessä. Pelkkä verkkosivusto ei riitä – sivuston pitää myös löytyä Googlesta ja muista hakukoneista. Kun hakukoneoptimointi tehdään oikein, eli löydytään Googlesta oikeilla sanoilla, oikeaan aikaan ja oikeassa paikassa, on uusien asiakkaiden saavuttaminen mahdollista.

Noin 93% kaikista asiakkaista aloittaa ostoprosessin Googlesta (Junto Digital), joten löydettävyydellä ja verkkosivuston vakuuttavuudella on merkittävä vaikutus ostopäätökseen.

Löytyvyys ja vakuuttava sivusto ovat voittamaton pari

Hakukoneoptimointi tähtää parantamaan yrityksesi verkkosivuston näkyvyyttä Googlen ja muiden hakukoneiden orgaanisissa eli luonnollisissa hakutuloksissa. Olennaista on tavoittaa oikea kohderyhmä oikealla viestillä.

Verkkosivuston toimivuus, visuaalisuus ja sisällön kiinnostavuus ovat ratkaisevan tärkeitä asioita nykymaailmassa. Sivuston pitää olla asiakkaalle helppokäyttöinen, latautua nopeasti sekä tarjota tietoa asiakkaan etsimästä aiheesta. Muuten he etsivät haluamansa tiedon muualta.

Kun yrityksesi löytyy Googlesta ja sivustosi on kaikilta osin tikissä, on uusien asiakkaiden saavuttaminen mahdollista. Kun teet asiat oikein, asiakkaat ottavat yhteyttä sinuun ja tulevat sinun luoksesi.

Nykyaikainen ja yksilöllinen verkkosivusto on satsaus yritykseesi

Voimme päivittää yrityksesi vanhan verkkosivuston nykyaikaan tai luoda kokonaan uuden verkkoratkaisun. Moderni verkkosivusto on kannattava satsaus yrityksen liiketoimintaan ja markkinointiin.

Mitä verkkosivusto maksaa?

Verkkosivuston hintaan vaikuttavat monet asiat, kuten sivuston tekniset vaatimukset, ulkoasun vaikuttavuus ja sivuston laajuus. Asiakkaitamme ovat niin suomalaiset yhtiöt, kansainväliset kasvuyritykset kuin yhden miehen konepajat. Jokaisen asiakkaan tarpeet ovat erilaiset – ja niin ovat verkkosivuratkaisutkin. Meiltä saat yksilöllistä palvelua ja yksilöllisiä verkkoratkaisuja, jotka ovat teknisesti ja visuaalisesti nykypäivää.

Asiantuntijamyyjämme ovat verkkoliiketoiminnan ammattilaisia, jotka haarukoivat yhdessä sinun kanssasi yrityksellesi parhaan mahdollisen ratkaisun. Kun tiedämme, mitä sinä haluat ja ennen kaikkea mitä sinä tarvitset, voimme antaa sinulle hinta-arvion verkkosivustosta.

Toimivan kokonaisuuden rakentaminen on erittäin vaativaa ihmistyötä. Aikaa kannattaa siis varata jokunen kuukausi, ja valmius on oltava vähintään muutamien tuhansien eurojen investointiin

Ota yhteyttä

Verkkosivuston rakennus on yhteinen projektimme

Verkkosivustoprojektin alussa määrittelemme palvelun sisällön, vastuualueet sekä aikataulun yhdessä kanssasi.

Voimme järjestää myös aloituspalaverin, jossa pääset käymään asioita läpi suoraan tekijöiden kanssa. Palaveriin osallistuu tarpeen mukaan niin myyjä, graafikko kuin tekniikan asiantuntijamme. Saamme molemmat kokonaisvaltaisen kuvan projektin tavoitteista ja verkkosivuston tärkeistä ominaisuuksista. Näin suunnitteluprosessi tehostuu ja toteutus on suoraviivaisempaa.

Verkkosivuston materiaali

Mikä on tärkeää yrityksellesi? Mitkä ovat tavoitteesi? Millaisia asiakkaita haluat?

Työstämme verkkosivuston sisältö edellä liiketoiminnallisia tavoitteitasi ajatellen. Yleensä asiakkaamme koostavat ja toimittavat meille sivuston materiaalit eli rakenteen, tekstit, kuvat ja videot itse. Näihin kaikkiin tarjoamme tarvittaessa toki asiantuntevaa apua.

Asiantuntijamme ovat prosessissa kiinteästi mukana. Neuvomme ja avustamme sinua tarvittaessa ja usein pyytämättäkin. Jos esimerkiksi tekstin työstäminen tuntuu hankalalta, sisällöntuottajamme voi kirjoittaa puolestasi sivuston tärkeimmät tekstit haastattelun perusteella. Tarvittaessa voimme käyttää myös kuvapankkikuvia, jos omaa kuvamateriaalia ei ole tarpeeksi.

Graafinen suunnittelu

Ensivaikutelma on tärkeää – usein jopa ratkaisevaa. Verkkosivuston kuvat, värit ja fontit vaikuttavat kävijän mielikuvaan ja luovat ensivaikutelman yrityksestä. Ulkoasu on olennainen osa käyttäjäkokemusta, joten yrityksen imagon mukainen ja toimintaa tukeva ulkoasu on merkittävä osa verkkosivuston suunnittelua. Tyylikäs verkkosivusto vakuuttaa kävijän yrityksesi osaamisesta ja ammattitaidosta.

Tekniset palvelut ja toteutus

Tekniikka herättää ulkoasun eloon ja puhaltaa elämän ulkoasusuunnitelmaan. Koodarimme ja kehittäjämme ovat motivoituneita ja innostuneita ammattilaisia. Kehitämme sivustojen lisäksi myös räätälöityjä järjestelmiä esimerkiksi ajanvaraukseen tai tiedonsiirtoon.

Rakennamme verkkosivustot pääasiassa omalle sovellusalustallemme. SystemX on koodariemme käsialaa ja siihen on poimittu alan parhaat ratkaisut. Jatkokehitämme ja parannamme sovellusalustaa jatkuvasti. Ratkaisu on hyvin monipuolinen ja joustava – voimme ottaa käyttöön ominaisuuksia ja kehittää uusia ratkaisuja tarpeidesi mukaan. Toteutamme verkkosivustoja toki myös muille julkaisualustoille, kuten Wordpressille.

Käytössämme ovat nopeat suomalaiset palvelintilat, jotka takaavat sivustosi toimivuuden ja nopeuden. Otamme halutessanne hoitoomme myös domainasiasi. Voimme hallinnoida nykyisiä verkkotunnuksiasi ja ostaa uusia.

Asiakaspalvelu ja tuki

Olemme iloisia ja ystävällisiä asiakaspalvelijoita. Koulutamme sinut käyttämään uuden sivustosi sivustonhallintaa, jotta opit, miten päivität ja lisäät sisältöä, muutat kuvia ynnä muuta. Lähes tulkoon kaikki verkkosivustosi elementit ovat vapaasti muokattavia.

Vastaamme kaikkiin kysymyksiisi mielellämme ja autamme sinua ongelmatilanteissa. Voit aina soittaa meille tai laittaa meille mailia. Asiakaspalvelumme palvelee arkisin klo 9-16 välillä.

Asiakasreferenssi

”Olemme aina saaneet apua ja vastauksia kysymyksiimme, kun niitä olemme tarvinneet. Palvelu on ystävällistä ja asiantuntevaa. Ennen verkkomarkkinointimme oli monen tahon takana, nyt olemme keskittäneet koko paketin Netelloon – helppoa ja vaivatonta, kun on tasan yksi numero, josta saa apua kaikkiin verkkoasioihin.”
- Juha-Pekka Jaskari, toimitusjohtaja JPT Jaskari Oy

Jatkokehitys ja markkinointi

Haluamme auttaa asiakkaitamme verkkoliiketoiminnan hyödyn maksimoimisessa. Autamme sinua löytämään ja saavuttamaan uuden sivustosi täyden potentiaalin. Hakukoneoptimointi mahdollistaa verkkosivustosi löytymisen Googlen hakutulosten kärjessä. Löytyvyys yhdessä vakuuttavan sivuston kanssa on voimakas yhdistelmä, joka voi siivittää liiketoimintasi täysin uudelle tasolle.

Ota yhteyttä

Olemme täällä sinua varten – haluamme aidosti auttaa yritystäsi menestymään ja kasvattamaan kassavirtaa. Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää. Ota yhteyttä